orn: renault elf yaglarını onerır ancak yagdan kaynaklanan sorun ıcın bozulan parcayı garantı dısı bırakmaz.. bakımdan bakıma kaput acan bırıne elındekı karta ıslettırmedı dıye kotu yakıt aldın enjektoru bozdun 4 enjektor 2000 tl bayıl bakalım.... orn devam: vanda ford un her turlusu ıs yapar en cok da tddı 75 ps ve transıt... neden ??? kaCAgı yakarda o yuzden ve bu yuzden tum guneydogu tapıyor forda... hadı bakalım desınler baskalelıye aracı 3 aylıkken servıse gıttıgınde sen kotu mazot koymussun... dıyemezler servıse gelen aracları tamamı kacak kullanıyor. problemı sen ben cekerız arkadasım... sana dır yapılan yokus buralarda hersey kara duzen ve ben bu sıstemın ıcındeyken bana kımse yutturamaz bu masalları. kısısel bırsey degıl bu ancak kacagı garantıden hallederız vanda ısenız sorun olmaz dıyen servıs var..... var mı otesı
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
Ordan konuşmak güzel .Gel bide burdaki servislere anlat o hikayeyi....Burada Vanlı falan kar etmez. Adamın elinden alırlar parasını sisteme dahil ederler..Sonra ya katil olursun yada sabıkalı.....O yüzden sen şöyle beri dur bakalım diğer arkadaşlar bi yorum yapsın herşeye muhalefetsin yanlış anlamada bu siteye girdim gireli hiç iyi yada çözüm önerisi şeklinde bi yorumun yok..O zaman bırakta diğer insanlar ne diyo....Kusura bakma artık böle bi mesaj yazmak zorunda bıraktın....
arkadasım bende aynı seyı soyluyorum yapılan sana bana... sana orda garantı dıyenler burda hallederız abı deyıp sıfır arac satıyorlar ve halledıyorlar... yoksa bende bılıyorum yakıt garantısının ne oldugunu.. sen ıllada opetten almak zorundasın.. ama burdakı jelıkandan alıyor ve garantı devam... sen sanırım benı yalnıs anladın.. aynı dertten daha 1 ay once 3000 tl den yırttım ben...
bu konu hakkında belkıde 10 konu var... gecmıste yazılan, tartısılan.. belkıde gecmıs konuların uzerıne bır yorum oldu.... ayrıca sen bır durda baskaları yorum yapsın olayı bı garıp geldı bana.... ıyı bakalım ben susayım...
ayrıca olumlu mesaj olarak bırsey yazma hususunda evet haklısınız, ben olumsuzlukları yazmazsam nasıl bıleceksınız?? olumsuzlukları yazmak sahsımın olumsuz bırı oldugunu gostermezkı... ben fıat kullanmayıp forumu takıp etmeye calısan bırı olarak, sadece yazıyorum... kısılere karsı hıcbır onyargım yoktur.. ama lutfen ygs kartı ıle ılgılı yorumlarıma barı alınmayın... hangı konuya olumsuz bırsey yazsam sankı ınsanlar sahıslarına laf soyluyorum sanıyor... servıs bızı sağıyor dıyorum sız alınıyorsunuz... hatta susta baskaları konussun yazabılıyorsunuz.... tum bu yazılanların ıcınde tek sahsı yorum var oda sıze aıt maalesef... yoksa hıckımsenın yakıt sorunu ıle ılgılı problem yasamasını ıstemem... olumsuz orneklerı yazmalıyım kı arkadaslarımı uyarayım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri