benim 2011 model evo (cruise controllü) fire 1,4 aracıma LPG takıldıkdan birkaç gün sonra sorun ortaya çıktı.Şöyleki;
Anahtarı marşa takıp 1 defa marşa basınca araç çalışmıyor ne kadar uzun basasanız basın.1 defa marş yapmadan test ışıklarını yakıp söndürüp 2.çevirmede marş yapınca araç çalışıyor ama bu şekilde aracı çalıştırıdığımda cc çalışmıyor ve açtığımda yol bilgisayarı cc aktif demesine rağmen donuyor ve kol tepki vermiyor kaptsamda paneldeki cc aaktif ışı sönmüyor.CC içinde 2 kez test yapacak şekilde gösterge paneli test ışıklarını tam marş yapmadan yakıp söndürüp 3.de marşa basarak aracı çalıştırırsam cc de sorunsuz aktif oluyor.FIAT gürses otoya götürdüm LPGden dediler sanki ilgilenmediler gibi.LPG montaj yapan yer ecu ilk testde sensörlerden hata algılıyor fakat 2.marşda bu hatayı vemediği için araç çalışıyor dediler.Bende artık aracın şehir içi kullanacaksam 1 kez test yapıp 2.de marş yapıyorum.uzun yol gidecekken ccye ihtiyaç duyduğumdan 2 test yapıp 3.cüde marşa basıyorum.bu sorunun nedeni ne olabilir.çekişte,rölantisinde vb hiçbir sorun yok.Yazım hataları için kusura bakmayın iş yerinden hızlıca yazdığım için imla biraz bozuk oldu
Yer imleri