Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Anlaşmalı Opet kart ve zararları?

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı puntor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ordan konuşmak güzel .Gel bide burdaki servislere anlat o hikayeyi....Burada Vanlı falan kar etmez. Adamın elinden alırlar parasını sisteme dahil ederler..Sonra ya katil olursun yada sabıkalı.....O yüzden sen şöyle beri dur bakalım diğer arkadaşlar bi yorum yapsın herşeye muhalefetsin yanlış anlamada bu siteye girdim gireli hiç iyi yada çözüm önerisi şeklinde bi yorumun yok..O zaman bırakta diğer insanlar ne diyo....Kusura bakma artık böle bi mesaj yazmak zorunda bıraktın....
    bu konu hakkında belkıde 10 konu var... gecmıste yazılan, tartısılan.. belkıde gecmıs konuların uzerıne bır yorum oldu.... ayrıca sen bır durda baskaları yorum yapsın olayı bı garıp geldı bana.... ıyı bakalım ben susayım...
    ayrıca olumlu mesaj olarak bırsey yazma hususunda evet haklısınız, ben olumsuzlukları yazmazsam nasıl bıleceksınız?? olumsuzlukları yazmak sahsımın olumsuz bırı oldugunu gostermezkı... ben fıat kullanmayıp forumu takıp etmeye calısan bırı olarak, sadece yazıyorum... kısılere karsı hıcbır onyargım yoktur.. ama lutfen ygs kartı ıle ılgılı yorumlarıma barı alınmayın... hangı konuya olumsuz bırsey yazsam sankı ınsanlar sahıslarına laf soyluyorum sanıyor... servıs bızı sağıyor dıyorum sız alınıyorsunuz... hatta susta baskaları konussun yazabılıyorsunuz.... tum bu yazılanların ıcınde tek sahsı yorum var oda sıze aıt maalesef... yoksa hıckımsenın yakıt sorunu ıle ılgılı problem yasamasını ıstemem... olumsuz orneklerı yazmalıyım kı arkadaslarımı uyarayım...
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

Kubilay Kubilay
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. puntor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    37 SF 777
    Edilen teşekkür: 88

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu hakkında belkıde 10 konu var... gecmıste yazılan, tartısılan.. belkıde gecmıs konuların uzerıne bır yorum oldu.... ayrıca sen bır durda baskaları yorum yapsın olayı bı garıp geldı bana.... ıyı bakalım ben susayım...
    ayrıca olumlu mesaj olarak bırsey yazma hususunda evet haklısınız, ben olumsuzlukları yazmazsam nasıl bıleceksınız?? olumsuzlukları yazmak sahsımın olumsuz bırı oldugunu gostermezkı... ben fıat kullanmayıp forumu takıp etmeye calısan bırı olarak, sadece yazıyorum... kısılere karsı hıcbır onyargım yoktur.. ama lutfen ygs kartı ıle ılgılı yorumlarıma barı alınmayın... hangı konuya olumsuz bırsey yazsam sankı ınsanlar sahıslarına laf soyluyorum sanıyor... servıs bızı sağıyor dıyorum sız alınıyorsunuz... hatta susta baskaları konussun yazabılıyorsunuz.... tum bu yazılanların ıcınde tek sahsı yorum var oda sıze aıt maalesef... yoksa hıckımsenın yakıt sorunu ıle ılgılı problem yasamasını ıstemem... olumsuz orneklerı yazmalıyım kı arkadaslarımı uyarayım...
    Olumsuz mesajlar yazdığını kabul etmeni beğendim.tamam kardeşim sende elbette haklısın.Eyvallah uzatmayalım konuyu...

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

banada çok saçma geliyo fabrikanın böle bi hakkının olmadığını düşünüyorum....Hukukende bu durum kabul edilemez.Kaçak yakıt olmadığı sürece tutar bir yanı yoktur bu uygulamanın.....
    Kubilay bey kaçirdiğin bir nokta var. Hatalı olan aracın motoru vs. değil.yakıt.yakıtların hepsi tüpraştan aynı yerden çıkıyor ama istasyon kendi deposunda su veya katkı malzemeleri katarak yakıtı bozuyor.yani sizin aracınıza zarar veren .... Firmasınıdır.

Aracımıza neden kasko yaptırıyoruz.Bütün kazaları garanti karşılasın.Birinin size gelip çarpmasıyla,aracı bozucak yakıt satması arasında bir fark varmı?

Kaçak yakıt olmadiği sürece hukiki bir yanı yoktur diyorsunuz.
    ...... firmasının kaçak mazot satmadiğini nerden biliyorsunuz.zaten bütün akaryakıt firmaları TUV a uygun yakıt üretiyor.ama istasyonda yapılan hile ile olan oluyor.

Hukiki olark ta davayı yakıt aldığınız firmaya açiyorunuz.Davayı kazanabilmek için serviste aracınızdan nummune aldırıyorsunuz ve test sonuçlarına göre şekilleniyor.(yakıt aldığınız firmayı çağiriyorsunuz kendileride numune alıyor)

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

arkadasım bende aynı seyı soyluyorum yapılan sana bana... sana orda garantı dıyenler burda hallederız abı deyıp sıfır arac satıyorlar ve halledıyorlar... yoksa bende bılıyorum yakıt garantısının ne oldugunu.. sen ıllada opetten almak zorundasın.. ama burdakı jelıkandan alıyor ve garantı devam... sen sanırım benı yalnıs anladın.. aynı dertten daha 1 ay once 3000 tl den yırttım ben...
    vanla istanbulu bir tutma.
    kanunen servis haklı,vanda bazı şeyleri farklı halledersin ama büyükşehirlerde durum aynı değil(yanlış anlama büyük şehir derken istanbul,ankara,izmir vb.)

Kubilay Kubilay
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. puntor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    37 SF 777

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kubilay bey kaçirdiğin bir nokta var. Hatalı olan aracın motoru vs. değil.yakıt.yakıtların hepsi tüpraştan aynı yerden çıkıyor ama istasyon kendi deposunda su veya katkı malzemeleri katarak yakıtı bozuyor.yani sizin aracınıza zarar veren .... Firmasınıdır.

Aracımıza neden kasko yaptırıyoruz.Bütün kazaları garanti karşılasın.Birinin size gelip çarpmasıyla,aracı bozucak yakıt satması arasında bir fark varmı?

Kaçak yakıt olmadiği sürece hukiki bir yanı yoktur diyorsunuz.
    ...... firmasının kaçak mazot satmadiğini nerden biliyorsunuz.zaten bütün akaryakıt firmaları TUV a uygun yakıt üretiyor.ama istasyonda yapılan hile ile olan oluyor.

Hukiki olark ta davayı yakıt aldığınız firmaya açiyorunuz.Davayı kazanabilmek için serviste aracınızdan nummune aldırıyorsunuz ve test sonuçlarına göre şekilleniyor.(yakıt aldığınız firmayı çağiriyorsunuz kendileride numune alıyor)
    Bende sunu iddia ediyorum.Ben bugüne kadar misalen 5 yıldır akaryakıt aldığım firmaların slip yada faturalarını saklarsam ki benim öyle bi huyum var...Mahekemeye dava açtığım zaman akaryakıtın aracıma açtığı zarara göre çok akaryakıt aldığımdan az akaryakıt aldığıma kadar hepsi belli ölçüde bana bunu tazmin ederler.Tabi mahkemedeki bilirkişi raporu burda yüzde kaç hangi şirtketten ne kadar para alacağımı ve zararın maliyeti gibi konuları hesaplama yükümlülüğü var...
    Sonuçta tükeci istediği firmadan alabilir diye düşünüyorum.Ancaaaaak kendimi garanti altına almak ve bu tip uzun meselelerle uğraşmak istemediğim için Opetten alıyorum suan.Ama aracım garantiden çıkar çıkmaz shelle dönecem tekrar...
    Ayrıca rekabet hukukunada bu uygulamanın aykırı olduğunu düşünüyorum.Araştırmadım sadece düşünüyorum.

Kubilay Kubilay
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    37 SF 777

Bakınız : REKABETİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
    Kanun Numarası : 4054
    Kabul Tarihi : 7/12/1994
    Yayımlandığı Resmi Gazete : Tarih : 13/12/1994 Sayı : 22140
    Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 34 Sayfa :
    BİRİNCİ KISIM
    Amaç, Kapsam, Tanımlar
    Amaç
    Madde 1- Bu Kanunun amacı, mal ve hizmet piyasalarındaki rekabeti
    engelleyici, bozucu veya kısıtlayıcı anlaşma, karar ve uygulamaları ve piyasaya
    hâkim olan teşebbüslerin bu hâkimiyetlerini kötüye kullanmalarını önlemek, bunun
    için gerekli düzenleme ve denetlemeleri yaparak rekabetin korunmasını sağlamaktır.
    Kapsam
    Madde 2- Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde mal ve hizmet piyasalarında
    faaliyet gösteren ya da bu piyasaları etkileyen her türlü teşebbüsün aralarında yaptığı
    rekabeti engelleyici, bozucu ve kısıtlayıcı anlaşma, uygulama ve kararlar ile piyasaya
    hâkim olan teşebbüslerin bu hâkimiyetlerini kötüye kullanmaları ve rekabeti önemli
    ölçüde azaltacak birleşme ve devralma niteliğindeki her türlü hukukî işlem ve
    davranışlar, rekabetin korunmasına yönelik tedbir, tespit, düzenleme ve denetlemeye
    ilişkin işlemler bu Kanun kapsamına girer.

En başta bu iki maddeye uygun değil opet ve fiatın yaptığı!!!! Birinci maddede anlaşma diye bi yer var o kısma dikkat ediniz Kıvançbey... Ve o kısım kanunun amaç kısmı yani kanunun çıkış sebebi ÖZÜ öyle değil mi???

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

aslında bunu birkaç kişinin lafından ibaret yapmak yerine müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek lazım bence..onlar garanti dışı mı içi mi söylerler böylece tartışma da biter..

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Bende sunu iddia ediyorum.Ben bugüne kadar misalen 5 yıldır akaryakıt aldığım firmaların slip yada faturalarını saklarsam ki benim öyle bi huyum var...Mahekemeye dava açtığım zaman akaryakıtın aracıma açtığı zarara göre çok akaryakıt aldığımdan az akaryakıt aldığıma kadar hepsi belli ölçüde bana bunu tazmin ederler.Tabi mahkemedeki bilirkişi raporu burda yüzde kaç hangi şirtketten ne kadar para alacağımı ve zararın maliyeti gibi konuları hesaplama yükümlülüğü var...
    Sonuçta tükeci istediği firmadan alabilir diye düşünüyorum.Ancaaaaak kendimi garanti altına almak ve bu tip uzun meselelerle uğraşmak istemediğim için Opetten alıyorum suan.Ama aracım garantiden çıkar çıkmaz shelle dönecem tekrar...
    Ayrıca rekabet hukukunada bu uygulamanın aykırı olduğunu düşünüyorum.Araştırmadım sadece düşünüyorum.
    Şunu anlamadınız gitti.Siz opetten benzini aldınız aracınız bozuldu.YGS var diye masrafı fiat karşılamıyor.opet karşılıyor.YGS formalite opet ve FİAT ikiside KOÇ gurubuna ait olduğu için ticari bir kandırmaca.Bütün benzinini ister opetten al,ister Full dan isterde Shell durum aynı ;

servise yetkilileri çağirirsiniz akaryakıt firması numune alır 3 numunede size verir
    önmli olan sizin yakıtın sorunlu olduğunu ispatlamanız.

Kanuni olarakta kısıtlama yapmıyor.Yakıtın yol açtığı bütün sorunlar garanti kapsamı dışıdır.

Kubilay Kubilay
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    37 SF 777

Şunu anlamadınız gitti.Siz opetten benzini aldınız aracınız bozuldu.YGS var diye masrafı fiat karşılamıyor.opet karşılıyor.YGS formalite opet ve FİAT ikiside KOÇ gurubuna ait olduğu için ticari bir kandırmaca.Bütün benzinini ister opetten al,ister Full dan isterde Shell durum aynı ;

servise yetkilileri çağirirsiniz akaryakıt firması numune alır 3 numunede size verir
    önmli olan sizin yakıtın sorunlu olduğunu ispatlamanız.

Kanuni olarakta kısıtlama yapmıyor.Yakıtın yol açtığı bütün sorunlar garanti kapsamı dışıdır.
    Gayet iyi anladım..Ozaman sonuç : Opete gitmemek.. bence bu söylediklerinizden bu anlaşılıyo....

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında bunu birkaç kişinin lafından ibaret yapmak yerine müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek lazım bence..onlar garanti dışı mı içi mi söylerler böylece tartışma da biter..
    opel,reno veya kendi formumuz da arama yapın garanti kapsamıı dışı olduğunu göreceksiniz..sizden ricam sorucağim soruya evet ve hayır şeklinde cevap vermeniz

1)düz duvara çarpsanız bu araçtaki teknik sorundan değilde kendi haatnızsa parayı garantı karşılamayıp kasko mu karşılar ?

2)az önce bir örnek verdim depoyu açıp içine canınızın istediği sıvıları doldursanız ve bu sıvılar aracı bozsa teknik servis durumu anlasa sorunu garanti kapsamında çözmeyipte para alırmı?

3)yakıta sizin usulsuz katkı katmanız aracın değil de sizin hatanız mıdır?

4)3. maddede geçen konu yu siz değilde kaçak olarak istasyon yapsa bu aracın değilde istasyonun hatasımıdır?

5)Garanti kullanıcının neden olduğu arzalaı değilde aracın üretiminden kaynaklı hataları mı kapsar?

Eğer 4 soruyada evet diyorsanız tartıştığımız konunun cevabını da biliyor olmalısınız
    Konu since1453 tarafından (24/02/2012 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Gayet iyi anladım..Ozaman sonuç : Opete gitmemek.. bence bu söylediklerinizden bu anlaşılıyo....
    İlk başta OPET e YGS için gittim işin aslını öğrenince Evimin yanında kaliteli ir OPET istasyonu olduğu için rutin kullandığım güzergahta 3 tane OPEt olduğu için kullanmaya devam ettim.(E5 maltepe,E5 yanyol kartal,yakacık Tuncer petrol)

Kubilay Kubilay
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    37 SF 777

İlk başta OPET e YGS için gittim işin aslını öğrenince Evimin yanında kaliteli ir OPET istasyonu olduğu için rutin kullandığım güzergahta 3 tane OPEt olduğu için kullanmaya devam ettim.(E5 maltepe,E5 yanyol kartal,yakacık Tuncer petrol)
    Yani yolunuzun üstünde başka bi firma olsaydı oradan alacaktınız.yada opete gitmek için fazladan yol yapmayacaktınız.Ben kastamonuda yapıyorum işte sıkıntı burada..... Değer mi yani bu çileye ????

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Yani yolunuzun üstünde başka bi firma olsaydı oradan alacaktınız.yada opete gitmek için fazladan yol yapmayacaktınız.Ben kastamonuda yapıyorum işte sıkıntı burada..... Değer mi yani bu çileye ????
    Kubilay bey evinize yakın bir istasyon varsa sürekli ordan alın yakıtı bütün faturaları saklayın.allah korusun bir sorun çıkarsa iş hukuk noktasına varırsa bile faturaları ibraz edersiniz bütün yakıtı ordan aldığınızı kanıtlarsınız.servistende kötü yakıt kullanımının neden olduğuna dair resmi yazı alırsın iş biter

Benim için OPET in avantajları ;

-evime yakın
    -aldiğim istasyon kaliteli yakıttan memnunum
    -yapı kredi bankasına ait OPet world cardım var %4 world puan veriyor.yani yakıtı %4 indirimle alıyorum
    -işlevinden tam emin olmasamda YGS devam ediyor

Sizin durumunuzda napardım bilmiyorum?
    daha doğrusu yorum yapmak istemiyorum vebaline girmek istemem

Kubilay Kubilay
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    37 SF 777

Kubilay bey evinize yakın bir istasyon varsa sürekli ordan alın yakıtı bütün faturaları saklayın.allah korusun bir sorun çıkarsa iş hukuk noktasına varırsa bile faturaları ibraz edersiniz bütün yakıtı ordan aldığınızı kanıtlarsınız.servistende kötü yakıt kullanımının neden olduğuna dair resmi yazı alırsın iş biter

Benim için OPET in avantajları ;

-evime yakın
    -aldiğim istasyon kaliteli yakıttan memnunum
    -yapı kredi bankasına ait OPet world cardım var %4 world puan veriyor.yani yakıtı %4 indirimle alıyorum
    -işlevinden tam emin olmasamda YGS devam ediyor

Sizin durumunuzda napardım bilmiyorum?
    daha doğrusu yorum yapmak istemiyorum vebaline girmek istemem
    Teşekkürler....

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Dostlar yormayın gönlünüzü, burda şu var bence benim görüşümce, öncelikle opet yakıtına güveniyor, sonra da fiatın motoruna, burda önemli nokta şu , olaki bilmediğimiz veya yabancı bir markadan yakıt aldığımızda olaki yakıt nedeniyle arıza oluştuğunda opet diyorki, yakıtı hep benden aldıysan seve seve sorununu ben karşılarım diyor, yok başka bir markanın yakıtını aldıysan ve arıza varsa o beni bağlamaz diyor, kaldı ki şu var, ben yıllar yılı farklı fiat modelleri kullanıyorum kullandım, babamın aracının garantisi bitti yıllardır PO kullanıyor denk gelirse opet alıyoruz, daha hiç yakıttan sorun açmadı ki ? Benim kanımca bilinen markalar var ya , shell, opet, PO, BP (bunda biraz şüpheciyim) böyle sağlam markalardan alınan yakıtta ksr bakmayında bir problem çıkacağını düşünmüyorum, kaldı ki böyle büyük markaların yakıtlarından da bir sorun masraf çıkarsa bir mahkemeden bilirkişi eşliğinde tespit yaptırtırsınız, bunu da fiat servisine ibraz edersiniz, karşı taraftan masraflarınızı alırsınız, gönlünüzü üzmeyin...

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostlar yormayın gönlünüzü, burda şu var bence benim görüşümce, öncelikle opet yakıtına güveniyor, sonra da fiatın motoruna, burda önemli nokta şu , olaki bilmediğimiz veya yabancı bir markadan yakıt aldığımızda olaki yakıt nedeniyle arıza oluştuğunda opet diyorki, yakıtı hep benden aldıysan seve seve sorununu ben karşılarım diyor, yok başka bir markanın yakıtını aldıysan ve arıza varsa o beni bağlamaz diyor, kaldı ki şu var, ben yıllar yılı farklı fiat modelleri kullanıyorum kullandım, babamın aracının garantisi bitti yıllardır PO kullanıyor denk gelirse opet alıyoruz, daha hiç yakıttan sorun açmadı ki ? Benim kanımca bilinen markalar var ya , shell, opet, PO, BP (bunda biraz şüpheciyim) böyle sağlam markalardan alınan yakıtta ksr bakmayında bir problem çıkacağını düşünmüyorum, kaldı ki böyle büyük markaların yakıtlarından da bir sorun masraf çıkarsa bir mahkemeden bilirkişi eşliğinde tespit yaptırtırsınız, bunu da fiat servisine ibraz edersiniz, karşı taraftan masraflarınızı alırsınız, gönlünüzü üzmeyin...
    şikayet var.com adresine girerseniz dediğiniz her marka ile ilgili sorunlu yakıt şikayetlerini göreceksiniz.

sıkıntı firmada değil iş güzar benzin istasyonu sahibinin karını artırmak için yakıtı sulandırması yada katkı malzemesi katması.birara haberlerde çıkmıştı benzine su değil de başka ir sıvı katıyorlarmiş

volkan Şimşek
    xvlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 64

Arkadasın tespıtlerıne bende aynen katılıyorum. Tabıkı ıstasyondan ıstasyona gore degısır. Lakın bıraz bu ıslerde calısmıs bırı olarak sunu soyleyebılırım. Opetden ne zman yakıt alsam arabanın moturu bagırmaya baslıyor. Ben bugune kadar hep po dan yakıt aldım. Hem ses hem performans olarak tatmın edıcı. Bp den aldıgımda motor cekısı acayıp dustu. Ama az yaktı . Bıde soyle br durum var bazı ıstasyolar eurodıze tankına normal mazot katıyolar. Boyle bır durumda var. O yuzden guvenılır yerlerden almakta fayda var .

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı xvlkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasın tespıtlerıne bende aynen katılıyorum. Tabıkı ıstasyondan ıstasyona gore degısır. Lakın bıraz bu ıslerde calısmıs bırı olarak sunu soyleyebılırım. Opetden ne zman yakıt alsam arabanın moturu bagırmaya baslıyor. Ben bugune kadar hep po dan yakıt aldım. Hem ses hem performans olarak tatmın edıcı. Bp den aldıgımda motor cekısı acayıp dustu. Ama az yaktı . Bıde soyle br durum var bazı ıstasyolar eurodıze tankına normal mazot katıyolar. Boyle bır durumda var. O yuzden guvenılır yerlerden almakta fayda var .
    sanırım benzin de sorun daha az asıl hile mazotta alıyor.

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı xvlkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkan anladım ne demek istediğini ama işte bende yıllar yılı güvendiğimiz bir benzin istasyonundan alıyorum yakıtımı, neyse teşekkürler, bu arada biz senle telde aracını almazdan önce miydi sonramıydı konuşmuştuk herhalde ben yanlış mı hatırlıyorum yoksa ?

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

garantı ne???? uyanık musterı ısen alabıldıgın yoksa herseyı nerdeyse musterı hatasına sokmaya calısan bır sıstem.. hyundaı gıbı bır marka 5 yıl garantı verırken neden vw 2 yıl verıyor arac ondan kalıtesız oldugundan mı??? ıse yaradıgı yerler var tamam ama garantı 3 yıl boyunca arac alanı otomatık sagmak ıcın yapılmıs eger sagamaz ıse bayının kapısına kılıdı vurduracak yegane sıstem...ayrıca yakıttan dolayı garantı dısı kalacak malzemelere bır bakın motorun tamamı , motor gıttı dıye belkıde vıtes kutusu... on duzene de garantı yok... eee ne kaldıkı arabada... yakıttan dolayı garantıyı karsılamayan fırma , aslında hıcbırseyı karsılamıyor... cıty ıle arka kapı gıcırtısı dısında ( bıkac orn artırılabılır....)
    benim ilk gp deki şanzıman hatası garantiden değişti, kaza yaptığım halde city sistem ve direksiyon milim garantiden değişti,arka kapı kolu değişti, ne dediysem hepsi ile ilgilenildi. Bu işler biraz müşteri servis arasındaki sağlıklı iletişimden geçiyor.Sorunlu servis olabildiği gibi sorunlu müşteriler de var.Herkes karşısındakinin tavrına göre tavır sergiler. Sonuçta haklarınızı ve isteklerinizi doğru ve uygun dille anlatırsanız insanlar size saygı ile hizmet veriyorlar.Bunun marka ile ilgisi yok kanımca. ben tüm markalarla çalıştım oradan biliyorum.

YGS ye gelince onu da 4 aracımda kullandım 2 sinde lazım oldu. depodaki marker den ölçüm yapılıyor ve yabancı yakıt varsa opet karşılamıyor.Opetin yakıtları ince ve yanıcıdır, çabuk biter ancak temizdir.ben tercih etmiyorum artık çünkü pompa fişi yeterlidir. Ygs satış taktiğidir. Ama % 10 indirimli paro olarak işe yarar.
    Gezgin Gp.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon