akca37 Nickli Üyeden Alıntı
Dostlar yormayın gönlünüzü, burda şu var bence benim görüşümce, öncelikle opet yakıtına güveniyor, sonra da fiatın motoruna, burda önemli nokta şu , olaki bilmediğimiz veya yabancı bir markadan yakıt aldığımızda olaki yakıt nedeniyle arıza oluştuğunda opet diyorki, yakıtı hep benden aldıysan seve seve sorununu ben karşılarım diyor, yok başka bir markanın yakıtını aldıysan ve arıza varsa o beni bağlamaz diyor, kaldı ki şu var, ben yıllar yılı farklı fiat modelleri kullanıyorum kullandım, babamın aracının garantisi bitti yıllardır PO kullanıyor denk gelirse opet alıyoruz, daha hiç yakıttan sorun açmadı ki ? Benim kanımca bilinen markalar var ya , shell, opet, PO, BP (bunda biraz şüpheciyim) böyle sağlam markalardan alınan yakıtta ksr bakmayında bir problem çıkacağını düşünmüyorum, kaldı ki böyle büyük markaların yakıtlarından da bir sorun masraf çıkarsa bir mahkemeden bilirkişi eşliğinde tespit yaptırtırsınız, bunu da fiat servisine ibraz edersiniz, karşı taraftan masraflarınızı alırsınız, gönlünüzü üzmeyin...