Kıvanç Bey ben dün opet world kartı ilk defa kullandım ama yüzde 4 indirim ile ilgili bir şey göremedim. Acaba bu indirim ay sonunda mı yansıyor yoksa ben bir şeyi eksik mi yaptım Slipte sadce 165 tl akaryakıt karşılığı 80 world puan yazıyordu
Printable View
o zaman bu mantıkla bütün araç firmaları birtane akaryakıt firması ile anlaşsın böylece birileri zengin olsun böylece rekabet denen birşey kalmasın biz zorunlu olarak hep onlardan benzin alalım..bu pek mantığa sığmıyor..garantisiz araçlarda bile benzinden yada mazottan çıkan bir sıkıntı olduğunda firma karşılıyor diye biliyorum..
Opet World Card'la YGS kartı km işletebiliyormusunuz?
[QUOTE=puntor;646260]siz shellden hiç benzin aldınız mı???[/QUOTE
eskiden evet alırdım bazen.
Arkadaşlar bu konu defalarca konuşuldu.Hatta daha yeni konu açmıştım.Bakın kendim şahidim yakıttan arızalanan bi aracın zararını yakıt firması karşılamış.Opetten kaynaklı arızalı araçta vardı serviste.Takmayın kafanıza Opet garantisi sadece satış politikası,kar amaçlı.İstediğiniz firmadan alın,devamlılık olursa daha iyi olur.Yakıt kaynaklı bi sorun olursa bütün firmalar seve seve zararınızı karşılar.Benim aracım daha 9200 km de ve opet kullanmıyorum!
En son total altunizadeden aldım ve yakıt süper çıktı.Aracın sesi değişti,çok memnunum.Bir süre totale devam edicem ama sadece altunizadedeki totalden.Çünkü o totalin kendi istasyonu.
1den fazla benzinligi olan arkadasim var, ayni rafineriden dagiliyor herkez kendi katkisini katiyor ucuz buldugun yerden al denetimler cok sIkI kimse yakitta hile yapmaya tenezzul etmez diyorlar buna ragmen ben opet ve shell tercih ediyorum aslinda marka degilde istasyon onemli siz opetten sikayet etmissiniz ama ben piskolojikmidir bilmem maslaktaki mehmetcik vakfinin opetinin yakitindan aldigim verimi baska hicbiryerden almadim..
ben bugun ilk defa po vmax aldım. aracın ilk kalkış ivmelenmesi bariz bir şekilde değişti mesafe de umarım değişir daha fazla km yaparsam artık yeni yakıtım vmax
Aracımı ilk aldığımda banada aynı hikayeyi anlattılar fakat opetten alınan benzinle daha az yol yaptığımı fark ettim.Bazı arkadaşların dediği gibi zaten akaryakıt şirketlerinde yakıt güvence sistemleri mevcut.Ben şuanda aracıma shell fullsave kullanıyorum performansı ve yakıt tüketiminde opetten daha iyi...
o durumu bende yaşadım, yakıtımı kavacık ve altunizade opetten alıyorum, 1,5 sene önce kavacıktan depoyu doldurup uzun yola çıkmıştım. dönüşte kaynaşlı opetten depoyu doldurdum giden araba gitmez olmuştu. her zaman savunurum hangi marka olduğu farketmez, markadan ziyade bayi farkını göz ardı etmeyelim.
YGS kartı okutursanız Opet world card a %3 world puan yüklenmiyor.şikayet var.com a bildirdim durumu ertesi gün opet aradı.
opet müşteri temsilcisi ile görüştüm.YGS karta işletmeme gerek olmadiğini ekstre ve sliplerde yakıt alımı ispatlandiği için sorun olmadiğini söyledi.
Bir aydan beri raslıyorum yoldan geçerken Yanlış anlaşılmasın reklam faln kastım degildir full istasyonu birde aytemiz sanırım 2 kişi yola çıkmış Tabela tutuyorlar şu kadar indirim var gel diyor :) ben bu davranışları opet shel de flan raslamadm şahsen arkadaşlarında dediği gibi bu bayi fark ediyor opet shel önemli kimisi şikayet ediyor ama bayi önemli kimi çok memnunum diyor kimi şikayetçi
Arkadaşlar opet world card ta % 4 indirim falan yok.Bugün bankada broşürüne baktım, ayda 1000 tl ve üzeri yakıt alanlara extra world puan veriyormuş. Bu normal binicilere değilde şirket araçlarına yarar sadece.
Yavvv ayda 2000- 3000 tl harcamadıktan sonra puan dediğin nedir ki ?
Opet Worldcard › Kartlarımız › Worldcard
1000 tl ye kadar %3
ayda 400 tl benzin alsanız.ayda 12 tl yılda 144 tl
opetworl card kullanmazsanız %0.25 worlpuan
ayda 400 tl benzin alsanız.ayda 1 tl yılda 12 tl worlpuan veriyor 132 tl temiz para
Ben ayda 400 tl benzine verirsem aç kalırım be .daha arabanın kredisinin bitmesine 1 yıl var.:(
Daha öncede dediğim gibi bu iş sadece şirketlere yarar.