ben opete devm valla aynı istasyon aynı pompa geneldediğerlerini hiç denemedim.
ben opete devm valla aynı istasyon aynı pompa geneldediğerlerini hiç denemedim.
total bonjour muhabbeti var birde...bunun farkı nedir...
Keyif BMW'Dir...
evetr bugünlerde totalın dizeli baya övülüyor..
forumdan bi arkadaş hep 50 tl lik alırım opet ile 200 km gittim aynı yolda aynı sürüş tarzı ile totalde 270 km yol yaptım shell de ise 230 km yol yaptım diyordu o yüzden bende totali denicem
dizelini bilmemde totalinki kadar kötü bi lpg görmedm. bildiğin hava. havayla çalışıyo motor tebrikler total.
ümit kardeşim teşekkür ederim
total mazotu şirketin doblo ve lınea araçlarının enjektörlerini pert etti.iyi bir masraf çıktı şirkete,sorunun yakıttan kaynaklandığı bosch tarafından belgelendi fakat totalden bunu kabul etmeyen bir yazı ile geri çevrildi
ogünden sonra totale tövbeliyim
seninki de tecrübe ile sabit benimkide....demekki gerçekten istasyonda fark
"alex" atar "volkan" tutar
bikini giysin AHMET ÇAKAR
karışık mazot geliyor aklıma..bir ara po da da vardı bu kontrol muhabbeti benzinlik sahibi ayda yılda bir geliyorlar bakıp gidiyorlar falan diyordu merkezden kontrol çok ama çok zor böyle şeylere şahsen inanmıyorum herzaman bayiden bayiye fark vardır..mesela opette de öyle kurtköy tsk mehmetçik vakfı tesislerinin mazotu on numara ama aydın tarafında var birtane berbat..
Kardeşim tercih senin saygı duyarım ancak ben kendi fikrimi dile getirim ilk söyleyeceğim normalde yakıt güvencesiydi ancak fransanın tutumu nedeniyle ilki bu yönde olcak ikincisi ise mazottan dolayı herhangi bir arıza durumunda tüm masrafları cebinden karşılarsın, opette yakıt güvencesi var için rahat bir şekilde alabiliyorsun
YGS kartı hiç birişe yaramıyor.
WORLD cardımı OPET WORLD card yaptım.YGS kartımı okuttuktan sonra world cardım yapıkredi post makinasında çalişmadı.Başka posttan çektiler.%5 ciavrı world puanım yandı.
Şikayet var.com adresine şikayetimi yazdım OPETTEN aradılar.Durumu anlattım.2 kartada para yüklenemeyeceğinden dolayı opet worl card ın çalişmadiğini söyledi.Daha sonra YGS kartımı saklamamı fakat YGS kartımı kullanmamam gerektiğini zaten kart sliplerinde benzin aldiğim gözükeceği için YGS ye gerek kalmadiğini söyledi.Çok renkvermedi ama anladiğim kadarıyla faturalar ibraz edildikten sonra zararı firmalar ödemek zorunda.
Önemli olan nokta sürekli aynı firmadan yakıt almakta yarar var.en azından numunemiz temiz çıktı eski yakıttadır sorun diyemezler.Örneğin son 10 depo A firmasından ise kalkıpta eski yakıttandır diyemezler.
Ben opeetn yakıtını seviyorum OPETWORL cartada %4-%5 arası worlpuan veriyor
arkadaşlar şu an benzinli kullanıyorum ama bundan bir önceki aracım dizeldi ve total kullandığım en iyi 2. yakıttı. birinci shell gtl'di
bu arada total kullanmak isteyenlere teb total card var bonus özellikli ve %5 anında indirim var![]()
opette pompacı abi bile aynıdır benim arabaya![]()
bi ara da shell gtl övülmüştü.
aralarında uçurum yok hepsinden yaktı canavar.
opet ve po en istikrarlı..
Total 1 liraya benzin versin, yine almam..
Oz Büyücüsü
Kıvan Bey opet world ile yüzde 4 indirim var demişsiniz. Ben de o kartı ilk defa dün kullandım ama hiç indirim falan yazmadı acaba ay sonunda mı yüklenecek yoksa ben bir şeyi eksik mi yaptım. 165 tl lik mazot aldım 80 world puan verdi o kadar
araba kullanmaya başlayalı 6 sene oldu.totali hiç değiştirmedim.bir kere 2 3 sene önce yolda kalmayayım diye opetten 10 liralık motorin almıştım araba sanki yola çapa attı bu kadarmı fark olur.Total derim başka bişey demem.Bütün şirket arabalarına aynı istasyondan aldığımız için,adamda babamın 30 senelik filan arkadaşı olduğu için,benim aracımın garantisi kutlay petrol![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri