aynen 5 5 5 5 55 5 55 5 55555555 BEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OLSUNNNNN BEŞŞŞŞ
benzinin litre fiyatı 4.62 oldu... taraftar bağırıyor
beş beş beş beş beş beş beş![]()
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
aynen 5 5 5 5 55 5 55 5 55555555 BEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OLSUNNNNN BEŞŞŞŞ
5 olunca duracaksa zamlar, olsun 5... durmuyor ki arkadaş. tutabilene aşkolsun
5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
zamlayın zamlayın 5 olsn bizim olsun![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Harikaaa.... Durmak yok yola devam
tamda benzinli araba alacaktım ya zamların arkası kesilmiyor...vazgeçtik mecbur...
Keyif BMW'Dir...
5 olsun mazotta 5 olsun binen binmeyen belli olsun.. ben binmeyen tarafında saf tutacağım..
verin arkadaş oyları verin!
5 te olur 10 da ..tepki gösterilmedikçe yükseltirler.
durun arkadaşlar mazot gelıyor arkadannnn kacamaz benzın bı yere 4 olduk gelıyoruzzzz!!!
dalga gecer gibi bu ne ya yap sunu 5.00tl bitsin bu iş sende rahatla bizdedurmak yola devam.
Belliki hepimiz 5TL'ye çoktaaaannn hazırız![]()
Su ile çalışan araba istiyorum hatta yok vazgeçtim artık araba istemiyorum....
sene başında bir anket açmıştım kimler neler yazmış bir gözatalım bakalım
https://forum.grandepuntotr.com/gene...lira-olur.html
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
2 gün sonra dizelede gelir![]()
düz hesap 10 olsun. Ödeyebilen binsin gezsin, ödeyemeyen evinde otursun.
Alın size ileri demokrasi..
Bu arada birileri çıkmış son 2 yıldır benzine zam yapmadık diyor, akıllılara bak hele. Petrolün üstünden vergi yüzde ile alınıyor. Bu da dünyada petroldeki artış TL olarak 5 kuruşa denk geliyorsa bizde 7-8 kuruş zam oluyor demek. Aradaki fark da gizli ek vergi. Bunu ekonomi bilmeyenlere anlatın da keriz yerine koymasınlar "birileri" onları..
oy veren 2 kişiden 1 araçlarına rahatça bindiği sürece yakıt zammına devam.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri