Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Gp ve EVO dan dert yananlar bide diğer markalara bakın !

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

nasıl ses alıyor diye şikayet ediyorsunuz ben cidden anlamıyorum?
    geçen gün otobanda geliyordum,baktım annem arıyor,benim arabada oldugumu bildiğinde kesinlikle aramaz,acil sandım ve açtım müziği vs de kapadım. Konusurken sen nerdesin dedi,dedim anne otobandayım hadi kapat eve geliyorum,niye yalan sölüyon bana hiç ses gelmiyo diyo
    kapattıktan sonra hakkaten radyoda açmadım arabadan çıt sesi dahi çıkmıyodu. Sol camdan gelen seste uzun süre sürat yapmadıgım sürece gelmiyo,otobanın ışıklandırması güzeldi,yol boştu resmen huzurla yolculuk yaptım o gece
    yazarken bile çıkıp bi gezesim geldi

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Arkadaşlar sizde bagaj açıkken araç uyarı veriyormu kapı açıkmış gibi ?

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız Demek istediğim şu Siz evo da başkalarının yaşadığı sorunları çok övülen bir aracın yani fiesta nın daha fazla sorunu olduğu ile yatıştırmaya çalışıyorsunuz Benim aracımda eğer sorun varsa ve bu sorun beni aracıma her binişimde rahatsız ediyor ve kafama takılıyorsa başka marka bir aracın sıkıntısı benim aracımdan değil 10 kat 10000 kat fazla olsa ne yazar Ben aracıma bindiğimde mutsuzmuyum Mutsuzum Başka araçta olsa ne olmasa ne Sonuçta aracım beni mutlu etmiyor (Bu arada benim evo ile ilgili gp ile ilgili bir sıkıntım yok) Birde birisi çok ses alıyor diye forumu inletebilir Başka araçta 10 kat fazla ses olmasıyla başka bir aracın daha sorunlu olmasıyla o kişinin rahatsızlıkları giderilmez Adam inletsin forumu ne sakıncası var Burası forum değil mi? Sonuçta sorunu abartabilir de abartmayabilirde Yarın birgün sizin aracınızda da problem başlayabilir ve çözüm üretilemeyebilir Siz böyle bir durumda çok dertyanmayın başka markalarda 10 kat fazla var diye cevap alsanız ne düşünürsünüz?
    peki 30bine yaKIN KİMSENİN üye olduğu bir platformda sürekli dert yanan 3-5 kişi olduğuna ne diyorsunuz ?

uğur ural
    dexter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 142

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sizde bagaj açıkken araç uyarı veriyormu kapı açıkmış gibi ?
    bagaj açıkken aynı kapı gibi uyarı veriyor,kapıları kitlemeye çalışsan kitlenmiyor,ekranda en altta kapı şeklinde bi simge var yanıyor

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki 30bine yaKIN KİMSENİN üye olduğu bir platformda sürekli dert yanan 3-5 kişi olduğuna ne diyorsunuz ?
    Sizinle aynı dili konuşmuyoruz
    Binlerce kullanıcının içerisinden 3-4 tanesinin sürekli şikayette bulunması onların aracında sorun olmadığı anlamına gelmez Yaşadıkları sorunlarında başka bir aracın daha fazla sorun yaşamasıyla alakalı olmasıyla çözülmez Daha öncede bahsettiğim hatta sizinde bahsettiğiniz gibi bazı kullanıcılar araçta sorun bulmak için uğraşır Ufak sorunları dert eder büyütebilirler Bu bizim onlara aracınızda sorun yok deme hakkımızı vermez veya başka araçla karşılaştırma durumu ile çözülmez Kullanıcı dert yanar bir daha bu markayı kullanmayacağını belirtebilir Bunda sıkıntı nerede? Adam mutlu değilse zorla mutlu etmenin, bende yok sende de olamaz, olmamalı demenin manası yok Neden bu arkadaşları sindirmeye çalışıyoruz Bırakın adam istediği gibi sorununu yazsın şikayetini belirtsin Nasıl ki onlar şikayet belirtiyorsa diğer kullanıcılar da memnuniyetini belirtiyor Ayrıca karşımızdakinin aracını görmeden bilmeden şikayetlerini kendi gözümüzle görüp kulağımızla dinlemeden sanal alemden olmadığı kanısına nasıl varalım Belkide binde bir onbinde bir yüzbinde bir de olsa ona denk gelmiş bir sorun olabilir

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

sorunsuz marka yoktur...
    Keyif BMW'Dir...

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı dexter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bagaj açıkken aynı kapı gibi uyarı veriyor,kapıları kitlemeye çalışsan kitlenmiyor,ekranda en altta kapı şeklinde bi simge var yanıyor
    teşekkürler bunu duyduğum iyi oldu

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizinle aynı dili konuşmuyoruz
    Binlerce kullanıcının içerisinden 3-4 tanesinin sürekli şikayette bulunması onların aracında sorun olmadığı anlamına gelmez Yaşadıkları sorunlarında başka bir aracın daha fazla sorun yaşamasıyla alakalı olmasıyla çözülmez Daha öncede bahsettiğim hatta sizinde bahsettiğiniz gibi bazı kullanıcılar araçta sorun bulmak için uğraşır Ufak sorunları dert eder büyütebilirler Bu bizim onlara aracınızda sorun yok deme hakkımızı vermez veya başka araçla karşılaştırma durumu ile çözülmez Kullanıcı dert yanar bir daha bu markayı kullanmayacağını belirtebilir Bunda sıkıntı nerede? Adam mutlu değilse zorla mutlu etmenin, bende yok sende de olamaz, olmamalı demenin manası yok Neden bu arkadaşları sindirmeye çalışıyoruz Bırakın adam istediği gibi sorununu yazsın şikayetini belirtsin Nasıl ki onlar şikayet belirtiyorsa diğer kullanıcılar da memnuniyetini belirtiyor Ayrıca karşımızdakinin aracını görmeden bilmeden şikayetlerini kendi gözümüzle görüp kulağımızla dinlemeden sanal alemden olmadığı kanısına nasıl varalım Belkide binde bir onbinde bir yüzbinde bir de olsa ona denk gelmiş bir sorun olabilir
    e sorun yoktur diyiyorum ne yazmasınlar.ama bir gerçek var elinde yara çıkar kesip ataamssın arabandan memnun olmazsın aldığın gibi satarsın.hergün sızlanmanın anlamı yok 2009 yılından beri hergün aracına saydıran ama gpsini satıp evo alan sonra onada saydıran var negerek avr 2 yıl saydırdığın yetmedi 3.yıl aynı markayı satın alıyorsun ?

Bu şasi fikrim herkez istediğini yapmakta özgür bu ne seni ilgilendirir nede beni
    gereksiz diyolağa girmemize de gerek yok senin fikrin o benim ki bu ne kimseyi sindirmeye çaliştim ne çalişirim bundan sonra berk sevdiğim bir arkadaşım dost bir şekilde içimden geçeni söyledim.bu sindirmek değil.Berk ilk GP sin de de sürekli dert yanmişti yine dertli 1-2 yılsürede 2 FİAT araçtan bukadar canın yandıysa satıcaksın sağlığına yazık gönül ister BERK hergün neşe ile binsin aracına arkadaşın şansı sorunlu araç denk geldiii

Ruhsat konusunda sıkılıcak birşey yok aldiği yerin müdürüne gidip anlatıcak sıkıntısını en yakın noterden vekaleti vericek firmaya(parasını firma ödiyecek) bütün işlemleri yapıcak firma.bayinin yaptığı olay kepazelik

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

e sorun yoktur diyiyorum ne yazmasınlar.ama bir gerçek var elinde yara çıkar kesip ataamssın arabandan memnun olmazsın aldığın gibi satarsın.hergün sızlanmanın anlamı yok 2009 yılından beri hergün aracına saydıran ama gpsini satıp evo alan sonra onada saydıran var negerek avr 2 yıl saydırdığın yetmedi 3.yıl aynı markayı satın alıyorsun ?

Bu şasi fikrim herkez istediğini yapmakta özgür bu ne seni ilgilendirir nede beni
    gereksiz diyolağa girmemize de gerek yok senin fikrin o benim ki bu ne kimseyi sindirmeye çaliştim ne çalişirim bundan sonra berk sevdiğim bir arkadaşım dost bir şekilde içimden geçeni söyledim.bu sindirmek değil.Berk ilk GP sin de de sürekli dert yanmişti yine dertli 1-2 yılsürede 2 FİAT araçtan bukadar canın yandıysa satıcaksın sağlığına yazık gönül ister BERK hergün neşe ile binsin aracına arkadaşın şansı sorunlu araç denk geldiii

Ruhsat konusunda sıkılıcak birşey yok aldiği yerin müdürüne gidip anlatıcak sıkıntısını en yakın noterden vekaleti vericek firmaya(parasını firma ödiyecek) bütün işlemleri yapıcak firma.bayinin yaptığı olay kepazelik
    1-2 sene değil be abi 3 ay oldu olmadı toplam benim dert yanmamdaki problem gidipte illa arabada bi hata aramam olmadı ne yapayım 2012 gp aldım yukuşta durunca araba yağ yaktı 700 km deyken bu benim problemimmiydi kim olsa dert yanar kim derdi aman bişey olmaz birazda benim açımdan düşünseniz iyi olur, sizde şuan evo sahibisiniz bende 2012 model 400 km olmamış evomla ailemle gezmeye giderken yolda kalıyorum aileme babama rezil oluyorum babam aynen şöyle dedi ( bune olum git at 2003 model 206 al daha sağlam bidaha araba falan alma dedi, annem ise pert edelim sigortadan alalım bidaha fiat alma dedi ) 2. şoku yaşayınca bunları annenizden babanızdan duysanız hoşunuza gidermi ben sadece sorunlarımı yazdım o ruhsat işinide bu hafta halledeceğim onda bi sıkıntı yok her insan hata yapabilir bayi düzelticek ama fiatın tek yönünü sevdim arabanın arkasında duruyor gp im yağ yaktı ve 1 hafta sürmeden arabayı ayıplı mal olarak geri aldı ama o arabayı şuan 0 diye satıldığına eminim. başka markalardad bu sorun yaşanacaktı belki örneğin bi fiesta alsak yağ yaksa yolda kalsam geri almayacaktı arabayı fiatında bu özelliği güzel bence arkasında duruyo sattığı arabanın.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

1-2 sene değil be abi 3 ay oldu olmadı toplam benim dert yanmamdaki problem gidipte illa arabada bi hata aramam olmadı ne yapayım 2012 gp aldım yukuşta durunca araba yağ yaktı 700 km deyken bu benim problemimmiydi kim olsa dert yanar kim derdi aman bişey olmaz birazda benim açımdan düşünseniz iyi olur, sizde şuan evo sahibisiniz bende 2012 model 400 km olmamış evomla ailemle gezmeye giderken yolda kalıyorum aileme babama rezil oluyorum babam aynen şöyle dedi ( bune olum git at 2003 model 206 al daha sağlam bidaha araba falan alma dedi, annem ise pert edelim sigortadan alalım bidaha fiat alma dedi ) 2. şoku yaşayınca bunları annenizden babanızdan duysanız hoşunuza gidermi ben sadece sorunlarımı yazdım o ruhsat işinide bu hafta halledeceğim onda bi sıkıntı yok her insan hata yapabilir bayi düzelticek ama fiatın tek yönünü sevdim arabanın arkasında duruyor gp im yağ yaktı ve 1 hafta sürmeden arabayı ayıplı mal olarak geri aldı ama o arabayı şuan 0 diye satıldığına eminim. başka markalardad bu sorun yaşanacaktı belki örneğin bi fiesta alsak yağ yaksa yolda kalsam geri almayacaktı arabayı fiatında bu özelliği güzel bence arkasında duruyo sattığı arabanın.
    kardeşims sana bir lafım yok sen şanssızsın hakikaten inşallah iade edebilirsin aracını keşke evo nu aynı bayiden almasaydın

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

kardeşims sana bir lafım yok sen şanssızsın hakikaten inşallah iade edebilirsin aracını keşke evo nu aynı bayiden almasaydın
    bayi ile alakası yok bursadaydı ordan çektirdik ben alırken kalmamıştı iskontolu almıştım siyahını alcakatım onda skydome yoktu onu o yüzden almamıştım, bu aracı satmıycamda dava açıcam bi sorun daha çıkartırsa geri iade edicem tekrardan mesela valla inanmazsınız polemik oldu diye söylemedi hadi şimdi söyleyeyim nasıl olduysa bagaj açılmış bi sürü yol geldim ve hiç uyarı vermedi kırmızıda kamyondan biri söyledi bagaj oynuyor açık sanırım diye o yüzden yukarda sormuştum ama kapıları uyarıyor

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Ok öyle yaparım sen dedim diye. Bir kusur paylaşıyoruz dediğniz laflara bak sende birgün aracınla yolda kalırsında o gün görürüm ben seni. Fiattan ötürü okadar şey geldiki başıma aracım benzinli olmasına rağmen herifler dizel kayıt etmiş bide başıma ruhsat işi açtılar daha ne olsun memnunmuyum diyim kalkmış bana sat bizde kurtulalım diyorsun.

Fiestaya b*k atıyosun fakat türkiyede en çok satan otomobil şikayetlere bakın nette araştırın fiattan daha az şikayeti var ve puntodan 3 kat satmış araç nasıl bukadar küçümseyebiliyorsunuz fiestayı anlamış değilim.
    Yorum yapmıyorum sana güzel kardeşim. Senin açtığın konulara bundan sonra girmeme ve bakmama kararı aldım.

Saygılarımla,

Tuncay Aydemir.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

bayi ile alakası yok bursadaydı ordan çektirdik ben alırken kalmamıştı iskontolu almıştım siyahını alcakatım onda skydome yoktu onu o yüzden almamıştım, bu aracı satmıycamda dava açıcam bi sorun daha çıkartırsa geri iade edicem tekrardan mesela valla inanmazsınız polemik oldu diye söylemedi hadi şimdi söyleyeyim nasıl olduysa bagaj açılmış bi sürü yol geldim ve hiç uyarı vermedi kırmızıda kamyondan biri söyledi bagaj oynuyor açık sanırım diye o yüzden yukarda sormuştum ama kapıları uyarıyor
    kardeşim en sonunda senin araç kanatlanıp uçacak uçan oto diye nam salıcan nedir senin kısmetin böyle

geçen bende kontağa anahtarı taktım elim kumandanın tuşuna değdi tık sesi duydum huylandım indim aşşaği baktım bagaj tuşuna değimişim allahtan çaliştirmadan fark ettim. yanlız bugun bagajı açıp haraket edicem bakalım uyarı sinyali veriyormu sana haber veriririm

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

kardeşim en sonunda senin araç kanatlanıp uçacak uçan oto diye nam salıcan nedir senin kısmetin böyle

geçen bende kontağa anahtarı taktım elim kumandanın tuşuna değdi tık sesi duydum huylandım indim aşşaği baktım bagaj tuşuna değimişim allahtan çaliştirmadan fark ettim. yanlız bugun bagajı açıp haraket edicem bakalım uyarı sinyali veriyormu sana haber veriririm
    valla süper olur bende uyarı vermedi ama yolda kapıyı açarak gittim uyarı verdi problem yok birmota götürüp test ettiricem aracı bi rapor çıkarsa aldığım bayiye aynı şu ifadedeki gibi gidicem

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Ok Kardeşim İnşallah seni kırmamışımdır

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

Report 2011, age of cars 2-3 years - reliability rating -- An used car - TÜV reports
    araçların 2-3 yıllık arıza çıkarma oranları ;
    B sınıfı olanlar sıralanırsa
    1-mazda 2 %2.3
    2-toyota yaris %3.4
    3-ford fiesta%4.1
    3-suzuki swift %4.1
    4-skoda fabia %4.3
    5-opel corsa %4.4
    6-kia rio %4.5
    7- mitsubishi colt %4.7
    8-renault clio %5.2
    9-Wv polo%6.1
    10-hyundai getz %6.3
    11-aveo %6.4
    12-citroen c3 %7.9
    13-FİAT PUNTO %8

14- seat ibiza %8.5
    15- pejo 207 %8.7
    15 gün önce paylamıştım, tabi burda evo yok 3yıl sonraki raporda evo ile ilgili daha gerçekçi fikre sahip olabiliriz.bugün için durum budur.
    bu arada tartışalım ama kırmayalım birbirimizi..

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Report 2011, age of cars 2-3 years - reliability rating -- An used car - TÜV reports
    1-mazda 2 %2.3
    2-toyota yaris %3.4
    3-ford fiesta%4.1
    3-suzuki swift %4.1
    4-skoda fabia %4.3
    5-opel corsa %4.4
    6-kia rio %4.5
    7- mitsubishi colt %4.7
    8-renault clio %5.2
    9-Wv polo%6.1
    10-hyundai getz %6.3
    11-aveo %6.4
    12-citroen c3 %7.9
    13-FİAT PUNTO %8

14- seat ibiza %8.5
    15- pejo 207 %8.7
    15 gün önce paylamıştım, tabi burda evo yok 3yıl sonraki raporda evo ile ilgili daha gerçekçi fikre sahip olabiliriz.bugün için durum budur.
    yok kardeşim ne kırması
    herkes senin gibi olsa zıt görüşler yorum yapsa saygı çerçevesin de hiçbir sıkıntı yok.formların güzelliği bu ama kendini bilmez 3 kuruşluk insanlar çıkıp abuk sabuk konuşunca kendini bilmez zibidiler tehdit fln edince sıkılıyor insan ne işim var diyor ne uğraşıyorum ki diyor

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl ses alıyor diye şikayet ediyorsunuz ben cidden anlamıyorum?
    geçen gün otobanda geliyordum,baktım annem arıyor,benim arabada oldugumu bildiğinde kesinlikle aramaz,acil sandım ve açtım müziği vs de kapadım. Konusurken sen nerdesin dedi,dedim anne otobandayım hadi kapat eve geliyorum,niye yalan sölüyon bana hiç ses gelmiyo diyo
    kapattıktan sonra hakkaten radyoda açmadım arabadan çıt sesi dahi çıkmıyodu. Sol camdan gelen seste uzun süre sürat yapmadıgım sürece gelmiyo,otobanın ışıklandırması güzeldi,yol boştu resmen huzurla yolculuk yaptım o gece
    yazarken bile çıkıp bi gezesim geldi
    Ben durumu anlatayım yola göre değişiyor mesela dün uzun yola çıktım Bursa çıkışında (izmir yolu üzeri) asfaltta böyle garip bir ses hissettiriyor sanki lastiğin orada ufak bir demir var devamlı sürtüyor gibi ayağımlada hissedebiliyorum ondan sonra çıktıktan sonra bastım hiç ses olmadı böyle tuhaf yani
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-mazda 2 %2.3
    2-toyota yaris %3.4
    3-ford fiesta%4.1
    3-suzuki swift %4.1
    4-skoda fabia %4.3
    5-opel corsa %4.4
    6-kia rio %4.5
    7- mitsubishi colt %4.7
    8-renault clio %5.2
    9-Wv polo%6.1
    10-hyundai getz %6.3
    11-aveo %6.4
    12-citroen c3 %7.9
    13-FİAT PUNTO %8

14- seat ibiza %8.5
    15- pejo 207 %8.7
    Fiestaya laf ediyorlar ama bizim arabalar 2 katı arıza vermiş, kore malı dediklerimiz bile bizden az

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Fiestaya laf ediyorlar ama bizim arabalar 2 katı arıza vermiş, kore malı dediklerimiz bile bizden az
    Berk seni severim biliyorsun ama kardeş hayatında fiesta kullandın mı?
    ben kullandım kötü araba mı ? hayır değil
    evo dan iyi arabamı ? hayır
    arka koltuğa 2 tane adam zar zor oturuyor , 1,70 den uzun biri arkaya oturunca nefes alamıyor,yakıt tüketimi malum vitesi malum 4 ileri vites ........ dış görünüşüne hiçbir lafım yok alstikelri küçük güven vermiyorrr

sana tepki gelicek diye yazmak istemiyorum ama kusura bakma dayanamadım.

Evo nu aldın ilk gün belkide yazdığın ilk msj lanet olsun FİATA yine bozuk araç verdiler teybin menusunde AUX var içinde yazılımı yok gibi
    kıyamet kopardın bayiye gittin iade etmek için !

Aslında dynmc evolarda evo kit yoksa o özellik de yok ya my life , ya evo kit sende ikiside yok.Bir süre kıyamet ama tek sıkıntı senin kendi aracının donanımını bilmemen

Tutturmuşsun fiesta kardeşim 7,50 /100 km yakan aracı ver 12-14 lt /100 kmyakan araç al her depoda 200 km az yol yap yılda 1500 tl fazla para ver 4 ileri otomatik şanzımanda araç 80 km yi geçtimi bağirmaya başalsın 100 kmden sonra içere duramıycak bir ses o iyi gelr hepimize

Kırıcı olmamak için isim nick bugune kadar hiç vermedim ama sana nasip oldu kardeşim.
    sen hariç 2-3 kişi daha var resmen anti FİAT sana kızmıyorum 2 kere canın yandı ben senin yerinde olsam FİATIn CEOsuna kadar ulaşir ağzima geleni sayardım.

Ama bazı innsanlar var 1,4fire evo ... aldım diyorum.Adamın ilk mesaj geçmiş olsun,1 aysonra satarsın abuk sabuk msjlar
    ya insan araç almiş saygı olur geçmiş olsun diyeceğine hayırlı olsun der
    Konu since1453 tarafından (24/01/2012 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon