Arkadaşlar sizde bagaj açıkken araç uyarı veriyormu kapı açıkmış gibi ?
nasıl ses alıyor diye şikayet ediyorsunuz ben cidden anlamıyorum?
geçen gün otobanda geliyordum,baktım annem arıyor,benim arabada oldugumu bildiğinde kesinlikle aramaz,acil sandım ve açtım müziği vs de kapadım. Konusurken sen nerdesin dedi,dedim anne otobandayım hadi kapat eve geliyorum,niye yalan sölüyon bana hiç ses gelmiyo diyo
kapattıktan sonra hakkaten radyoda açmadım arabadan çıt sesi dahi çıkmıyodu. Sol camdan gelen seste uzun süre sürat yapmadıgım sürece gelmiyo,otobanın ışıklandırması güzeldi,yol boştu resmen huzurla yolculuk yaptım o gece
yazarken bile çıkıp bi gezesim geldi
Arkadaşlar sizde bagaj açıkken araç uyarı veriyormu kapı açıkmış gibi ?
Sizinle aynı dili konuşmuyoruz
Binlerce kullanıcının içerisinden 3-4 tanesinin sürekli şikayette bulunması onların aracında sorun olmadığı anlamına gelmez Yaşadıkları sorunlarında başka bir aracın daha fazla sorun yaşamasıyla alakalı olmasıyla çözülmez Daha öncede bahsettiğim hatta sizinde bahsettiğiniz gibi bazı kullanıcılar araçta sorun bulmak için uğraşır Ufak sorunları dert eder büyütebilirler Bu bizim onlara aracınızda sorun yok deme hakkımızı vermez veya başka araçla karşılaştırma durumu ile çözülmez Kullanıcı dert yanar bir daha bu markayı kullanmayacağını belirtebilir Bunda sıkıntı nerede? Adam mutlu değilse zorla mutlu etmenin, bende yok sende de olamaz, olmamalı demenin manası yok Neden bu arkadaşları sindirmeye çalışıyoruz Bırakın adam istediği gibi sorununu yazsın şikayetini belirtsin Nasıl ki onlar şikayet belirtiyorsa diğer kullanıcılar da memnuniyetini belirtiyor Ayrıca karşımızdakinin aracını görmeden bilmeden şikayetlerini kendi gözümüzle görüp kulağımızla dinlemeden sanal alemden olmadığı kanısına nasıl varalım Belkide binde bir onbinde bir yüzbinde bir de olsa ona denk gelmiş bir sorun olabilir
sorunsuz marka yoktur...
Keyif BMW'Dir...
e sorun yoktur diyiyorum ne yazmasınlar.ama bir gerçek var elinde yara çıkar kesip ataamssın arabandan memnun olmazsın aldığın gibi satarsın.hergün sızlanmanın anlamı yok 2009 yılından beri hergün aracına saydıran ama gpsini satıp evo alan sonra onada saydıran var negerek avr 2 yıl saydırdığın yetmedi 3.yıl aynı markayı satın alıyorsun ?
Bu şasi fikrim herkez istediğini yapmakta özgür bu ne seni ilgilendirir nede beni
gereksiz diyolağa girmemize de gerek yok senin fikrin o benim ki bu ne kimseyi sindirmeye çaliştim ne çalişirim bundan sonra berk sevdiğim bir arkadaşım dost bir şekilde içimden geçeni söyledim.bu sindirmek değil.Berk ilk GP sin de de sürekli dert yanmişti yine dertli 1-2 yılsürede 2 FİAT araçtan bukadar canın yandıysa satıcaksın sağlığına yazık gönül ister BERK hergün neşe ile binsin aracına arkadaşın şansı sorunlu araç denk geldiii
Ruhsat konusunda sıkılıcak birşey yok aldiği yerin müdürüne gidip anlatıcak sıkıntısını en yakın noterden vekaleti vericek firmaya(parasını firma ödiyecek) bütün işlemleri yapıcak firma.bayinin yaptığı olay kepazelik
1-2 sene değil be abi 3 ay oldu olmadı toplambenim dert yanmamdaki problem gidipte illa arabada bi hata aramam olmadı ne yapayım 2012 gp aldım yukuşta durunca araba yağ yaktı 700 km deyken bu benim problemimmiydi kim olsa dert yanar kim derdi aman bişey olmaz birazda benim açımdan düşünseniz iyi olur, sizde şuan evo sahibisiniz bende 2012 model 400 km olmamış evomla ailemle gezmeye giderken yolda kalıyorum aileme babama rezil oluyorum babam aynen şöyle dedi ( bune olum git at 2003 model 206 al daha sağlam bidaha araba falan alma dedi, annem ise pert edelim sigortadan alalım bidaha fiat alma dedi ) 2. şoku yaşayınca bunları annenizden babanızdan duysanız hoşunuza gidermi ben sadece sorunlarımı yazdım o ruhsat işinide bu hafta halledeceğim onda bi sıkıntı yok her insan hata yapabilir bayi düzelticek ama fiatın tek yönünü sevdim arabanın arkasında duruyor gp im yağ yaktı ve 1 hafta sürmeden arabayı ayıplı mal olarak geri aldı ama o arabayı şuan 0 diye satıldığına eminim. başka markalardad bu sorun yaşanacaktı belki örneğin bi fiesta alsak yağ yaksa yolda kalsam geri almayacaktı arabayı fiatında bu özelliği güzel bence arkasında duruyo sattığı arabanın.
bayi ile alakası yok bursadaydı ordan çektirdik ben alırken kalmamıştı iskontolu almıştım siyahını alcakatım onda skydome yoktu onu o yüzden almamıştım, bu aracı satmıycamda dava açıcam bi sorun daha çıkartırsa geri iade edicem tekrardan mesela valla inanmazsınız polemik oldu diye söylemedi hadi şimdi söyleyeyim nasıl olduysa bagaj açılmış bi sürü yol geldim ve hiç uyarı vermedi kırmızıda kamyondan biri söyledi bagaj oynuyor açık sanırım diye o yüzden yukarda sormuştum ama kapıları uyarıyor![]()
kardeşim en sonunda senin araç kanatlanıp uçacak uçan oto diye nam salıcan nedir senin kısmetin böyle
geçen bende kontağa anahtarı taktım elim kumandanın tuşuna değdi tık sesi duydum huylandım indim aşşaği baktım bagaj tuşuna değimişim allahtan çaliştirmadan fark ettim. yanlız bugun bagajı açıp haraket edicem bakalım uyarı sinyali veriyormu sana haber veriririm
Report 2011, age of cars 2-3 years - reliability rating -- An used car - TÜV reports
araçların 2-3 yıllık arıza çıkarma oranları ;
B sınıfı olanlar sıralanırsa
1-mazda 2 %2.3
2-toyota yaris %3.4
3-ford fiesta%4.1
3-suzuki swift %4.1
4-skoda fabia %4.3
5-opel corsa %4.4
6-kia rio %4.5
7- mitsubishi colt %4.7
8-renault clio %5.2
9-Wv polo%6.1
10-hyundai getz %6.3
11-aveo %6.4
12-citroen c3 %7.9
13-FİAT PUNTO %8
14- seat ibiza %8.5
15- pejo 207 %8.7
15 gün önce paylamıştım, tabi burda evo yok 3yıl sonraki raporda evo ile ilgili daha gerçekçi fikre sahip olabiliriz.bugün için durum budur.
bu arada tartışalım ama kırmayalım birbirimizi..
yok kardeşim ne kırması
herkes senin gibi olsa zıt görüşler yorum yapsa saygı çerçevesin de hiçbir sıkıntı yok.formların güzelliği bu ama kendini bilmez 3 kuruşluk insanlar çıkıp abuk sabuk konuşunca kendini bilmez zibidiler tehdit fln edince sıkılıyor insan ne işim var diyor ne uğraşıyorum ki diyor
Ben durumu anlatayım yola göre değişiyor mesela dün uzun yola çıktım Bursa çıkışında (izmir yolu üzeri) asfaltta böyle garip bir ses hissettiriyor sanki lastiğin orada ufak bir demir var devamlı sürtüyor gibi ayağımlada hissedebiliyorum ondan sonra çıktıktan sonra bastım hiç ses olmadı böyle tuhaf yani
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Berk seni severim biliyorsun ama kardeş hayatında fiesta kullandın mı?
ben kullandım kötü araba mı ? hayır değil
evo dan iyi arabamı ? hayır
arka koltuğa 2 tane adam zar zor oturuyor , 1,70 den uzun biri arkaya oturunca nefes alamıyor,yakıt tüketimi malum vitesi malum 4 ileri vites ........ dış görünüşüne hiçbir lafım yok alstikelri küçük güven vermiyorrr
sana tepki gelicek diye yazmak istemiyorum ama kusura bakma dayanamadım.
Evo nu aldın ilk gün belkide yazdığın ilk msj lanet olsun FİATA yine bozuk araç verdiler teybin menusunde AUX var içinde yazılımı yok gibi
kıyamet kopardın bayiye gittin iade etmek için !
Aslında dynmc evolarda evo kit yoksa o özellik de yok ya my life , ya evo kit sende ikiside yok.Bir süre kıyamet ama tek sıkıntı senin kendi aracının donanımını bilmemen
Tutturmuşsun fiesta kardeşim 7,50 /100 km yakan aracı ver 12-14 lt /100 kmyakan araç al her depoda 200 km az yol yap yılda 1500 tl fazla para ver 4 ileri otomatik şanzımanda araç 80 km yi geçtimi bağirmaya başalsın 100 kmden sonra içere duramıycak bir ses o iyi gelr hepimize
Kırıcı olmamak için isim nick bugune kadar hiç vermedim ama sana nasip oldu kardeşim.
sen hariç 2-3 kişi daha var resmen anti FİAT sana kızmıyorum 2 kere canın yandı ben senin yerinde olsam FİATIn CEOsuna kadar ulaşir ağzima geleni sayardım.
Ama bazı innsanlar var 1,4fire evo ... aldım diyorum.Adamın ilk mesaj geçmiş olsun,1 aysonra satarsın abuk sabuk msjlar
ya insan araç almiş saygı olur geçmiş olsun diyeceğine hayırlı olsun der
Konu since1453 tarafından (24/01/2012 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri