arkadaşlar geçen hafta müsait olduğum için formumuzun tenik kısmında yer alan yüzlerce sayfaya göz gezdirdim.
evolarda yaygın city arzası yaşanmazken 2011 öncesi gplerde kronik sorun olduğunu çok kişinin canını yaktiğını
2008 öncesi araçlarda dualogic sistemin yetersiz olduğu kullanıcıları tatmin etmediğini,çok sık dualogic arzlarının yaşandiğini,zamanla servislerde yapılan güncellemeler ile kısmı olarak sorunların düzeldiğini fakat dualogicte çıkan mekanik arazların çok büyük para kayıplarına neden olduğunu gördüm.
fakat özellikle 2011 yılından sonraki araçlarda şikayetlerin minimuma indiğini gördüm.özellikle hillholder ve asr bulunan araçlarda kullanım konforunun çok yükseldiğini.tecrübeli arkadaşların en dik rampalarda dip gaz yaparak aracın vites yükseltmesini engelliyerek(robot kullanıcın vites yükseltmek istemediğini algılıyormuş) rampalarda boğulmadiğini anlattıklarını okudum...
çok uzattım belki ama demek istediğim fiat zamn içinde kronik hataları düzelterek ve sürüş konforunu artirarak yoluna emin adımlarlamı ilerliyor ?