Evo ile GP ler arasında bu kronik sorunlar açısından iyi anlamda fark olduğuna inanıyorum...
arkadaşlar geçen hafta müsait olduğum için formumuzun tenik kısmında yer alan yüzlerce sayfaya göz gezdirdim.
evolarda yaygın city arzası yaşanmazken 2011 öncesi gplerde kronik sorun olduğunu çok kişinin canını yaktiğını
2008 öncesi araçlarda dualogic sistemin yetersiz olduğu kullanıcıları tatmin etmediğini,çok sık dualogic arzlarının yaşandiğini,zamanla servislerde yapılan güncellemeler ile kısmı olarak sorunların düzeldiğini fakat dualogicte çıkan mekanik arazların çok büyük para kayıplarına neden olduğunu gördüm.
fakat özellikle 2011 yılından sonraki araçlarda şikayetlerin minimuma indiğini gördüm.özellikle hillholder ve asr bulunan araçlarda kullanım konforunun çok yükseldiğini.tecrübeli arkadaşların en dik rampalarda dip gaz yaparak aracın vites yükseltmesini engelliyerek(robot kullanıcın vites yükseltmek istemediğini algılıyormuş) rampalarda boğulmadiğini anlattıklarını okudum...
çok uzattım belki ama demek istediğim fiat zamn içinde kronik hataları düzelterek ve sürüş konforunu artirarak yoluna emin adımlarlamı ilerliyor ?
Evo ile GP ler arasında bu kronik sorunlar açısından iyi anlamda fark olduğuna inanıyorum...
birde geçen hafta almanyadan gelen bir akrabamla sohbet ettik.ülkemizde fiat kuş sınıfından henüz kurtulmadı hala doğan şahin diye bakılıyor.fakat almanyada sevilen bir araçmiş.hundai i20 almaktan son anda vazgeçtiğimi söyledim.iyi yapmişsın italyan arabaları çok tutuluyor kaliteli dedi.
evo ların biraz daha kullanılmasını beklemek lazım bence, belki de biz fiat ı bu arızalarından dolayı nasıl kullanmayı öğrendikpayı kendimize çıkartalım
![]()
puntoların biraz daha gelişime ihtiyacı var gibi teknoloji açısından. bravoda öyle bence aldığı parayı hak etmıyor bu arabalar özellikle bravo
aynı hatayı iki defa yaparsa aptaldır zaten...
Keyif BMW'Dir...
bence fıat motor teknolojisine daha çok önem veriyor.en saygın motorlar fıat gurubu markalarında çalışıyor bence bu iyi birşey...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
şahsen bu zamana kadar fiat almayı hiç düşünmüyordum 0 aracımı almadan 3 ay önce araştırmaya başladım ve fiata hiç bakmadım çünki grande puntoların içini gerçekten hiç ma hiç beğenmiyordum( grande punto cu aradaşların affına sığınarak şahri fikrimi belirttim). linea lar filan da daha yaşlı arabası olarak görüyoum benim tercihim olamazlardı. ancak öylesine bir fiata da bakayım dedim. ve evo yu gördüm içini gerçektende çok güzel yapmışlar motor seçenekleride gayet okonemik ve başarılı hazırlanmıştı. birde otomatik vitesleride yeni teknoleji olunca ve arızası az yakıtta manuellerden daha ekonomik gibi durumları ve donanım olarak üst seviyeleri evo yu ilk tercihim yaptı ve benide punto evo sahibi yaptı.
Mayıs 2011 ve sonrası alanlarda kronik ya da basit sorunlar duyduğumu hatırlamıyorum. Öncekilerde zaten garanti kapsamında sorunları bir şekilde çözdüler. Demekki ilerleme var ve olumlu yönde
Bravo gibi çok özel bir araç için düşünceniz oldukça keskin olmuş. 2011 yılının en iyi motor ödüllü teknoloji harikası bir aracı alternatiflerinden çok daha zengin donanım,fark yaratan performans ve uygun fiyata alabiliyorsak gayet normal. Derseniz ki ikinci elde bu şartlı bakış açısından kaynaklı ilk eli alanın zararı TR pazarında yüksek buna katılırım sadece.
Konu VICEROY tarafından (03/01/2012 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...
Fiat asla bi vw ford yada opelle yarışamaz corsa bile puntoyu geçti teknolojide fiat anca renault ile yarışır buda ikiside filo ağırlıklı çalıştığı için. Bende fiat sahibiyim 0 aldım hatta ama bravoya okadar para verenler neye veriyor anlamış değilim punto şehir içi kullanım için ideal ve ucuz olması benı cezbetti geçici olarak aldım şahsen bidaha fiat almamAkrabam Golf aldı 2012 59 bin tl ye full donanımlısını aldı led farlarına bittim bravoyla aynı para hemen hemen dahili navigasyon ve rahatlık süper bravoyada bindim bi skydome 2 cam olması güzel birde s&s olması başka tutulcak bi yanı yokmuş meğer
Konu motor delisi tarafından (03/01/2012 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.
fiat düşmanlığını çözmüş değilim teneke diye tabir edilen i20ler bile 32000-33000 tl civarinda(kapak jant,ss yok,sadece 2 hava yastiği var,esp,asr,msr yok,gündüz sürüş farı,sis farı yok,deri direksiyon simiti-vites yokk 2.anahtarı dijital değil)kısaca yok oğlu yok...bahsettiğin golfun en full olanı kuzenimde de var 1.4motor 150beygir kadife döşeme opsiyonuna kadar şuan fiyatı 60000 tl üzeri 60000-33000=27000 tl fark var.polo da mylife donanımını yaratmaya çaliştim 45000 tlyi geçti evo daki donannım daha fazlaydı.......
2011 fiesta kendim kullandım leş bir araba dış görünüş hariç hiçbir artısı yok.donanım eklemeye kalkasan aracın boşu 34000tl,40000 tlye geliyor.4ileri vites yakıtı kullanmıyor adete sömürüyor.....
kuzen aracın donanım tablosunu görünce ağzi açik kaldı,hatta arabayı almadan rica ettim test sürüşü yaptı duaolgic evo active ile gayet memnun abi önce arabayı sürmeyi bilicen bu araca gitmiyor diyen e benim 150 beygiri veriyim oda gitmiyor dedi
daha ne bekliyorsun araçtır 77 beygir ralli yapıcak halin yok araç ekonomik şehir içi aile arabası performans istiyorsan 100 beygir üstüne bakıcaksın...
Konu since1453 tarafından (03/01/2012 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.
böyle düşünüyorsanız keske fiat almasaydınız..vw sadece sağlamlıgı ve güvenilirliği ile ön plana çıkabilir..ne ford fiesta ne de opel corsa, punto evodan iyi değildir ne donanım ne özellik ne de güvenlik acısından..hatta tasarım olarak punto 2 seviye üsttedir bu araclara göre...
Yok beni yanlış anladınız yazdığım gibi kendi sınıfında iyi sadece fakat ben bravoya verilen paradan yana bunu yazdım açık konuşun donanımı aynı bravomu golf mu ? yada yeni focus mu bravomu puntodan yana hiç bir sıkıntım yok ben daha luks araç baktığımdan bunu geçici olarak aldım sadece bu mesela ford da bi mondeo vw de jetta opelde insignia bunlar gibi arabalar fiatta yok bize sunduğu ve 60 bine yakın fiyat biçtiği bravo var hani daha üst sınıf bi araba yaratsa fiat hiç fena olmazama ticari açıdan bakarsak kesinlikle en üstünü fiattır kim ne derse desin çok ucuz.
i20 ile evo yarıştırılamaz evo her türlü önde..
aynı donanımda bravo ile golfu alsanız arası hiç oynamassa 15000 tl
golfte 62000 tl lik araç brovoda ortalama 48000 tl donanımlarını bir kıyasla golfte ekstra 7000-8000 tl vermeden aynı donanıma sahip olabiliyormusun...
ama bir gerçek var golf değer kaybetmez ama bravo 0 da çok kaybettirir.
eğer aracı 4-5 yıl kullanıcaksam bravo aksi halde golf
evoyla golfu kıyaslayan biz değilizki 27000 tl fark olan 2 ayrı sınıfta araç 2sini aynı karde gösteren sizsiniz.gelişime gelince dış görünüs olarak b segmentinde eniyilerden biridir.(birçok kimse fiesta 1.diyor)
iç dizayna gelirsen evonun iç dizaynını görüpte beğenmiyen birini görmedim....
eğr golfle kıyaslarsan basit kalıyor sadece golfun teyp kısmının olduğu dokunmatik ekran 3000 tl
kronik city arzası ve dualogic arzaları hakkında şikayet 2011-2012 evoalrda neredeyse yok demekki adamlar birşeyi değiştirmiş.....
ama haklısınız ferrari daha kaliteli![]()
arkadaşlar bravoda wv ablemi olsaydı ne olurdu bana cevap vercek varmı?
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri