aynisindan varsa 2 tane ben siapriş vereyim Alp Bey![]()
aynisindan varsa 2 tane ben siapriş vereyim Alp Bey![]()
Arkadaşlar merakla beklediğim 10 gündür bayide yatan arabamı çok şükür bugün teslim aldım. Çok hoşuma gitti , sıfır araba gerçekten ayrı bir zevkmiş.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Araba almış, alacak arkadaşlara kazasız belasız sürüşler diliyorum
Bende siyah istiyodum hep malesef olmadı![]()
Fiat çalışanlarına %5 den fazla indirim yapamıyor anca ihaleyle alınan araçlar oluyor çalışanlar arasında onlar çok ucuz oluyor ama ihaleden şuanda bu tarihdeki araçlar 2012 değil 2011 ve daha eskileri oluyor showroom test araçları ellerinde kalanlar varsa vs vs
işin aslı ayıplı olamayan,test aracı olmayan 2012 model aracın liste indirim fiyatı 34400 tl civariyken 29000 tl ye satılmasını aklım almadı.%16 indirim.tahminimce fiat distirbitor+bayi karı bile %16 yoktur.
%5 koç personel+%4-5 filo indirimi _etsin %10 fark %6
atrkadaş özürlü de değilmiş vergilerden dengeledi desek....
ne biliyim Allah kazasız belasız kullandırsın
ben ve cengede aynı şekilde aldık ocakta yatıcak parayı ödemiycez..
bide aracınız test aracı yada hasarlı araç değil dimi(bazen nakliye sırası ufak bir göçük bile fiyatı epey düşürüyor
yok zaten 34 800 küsüre bayiden çıkış faturasında böyle yazıyor buna sadece plaka + ruhsat dahil + mtv yide onlar ödedi bana arbanın masrafı 36 ya geldi kaskodur vs dir falan yoksa arabanın anahtar teslim fiyatı 34.855 miydi neydi bugün teslim alıcam kısmetse 8bintl kredi kullandığım için bayiden çıkartmadan önce kasko yaptırmak zorundaymışım plakam daha dün çıktı yok mtv yi ödemedim yarısını bandrol olarak onlar ödedi yarısını temmuzdan sonra ben ödüycem ama 59 tl fark var sanırım
34850 dynamic dualogic skydome lu arac için cok uygun..biz mylife dualogic i 33 e aldık size skydome ve asist kit bedavaya gelmiş resmen...
ben 2 ayda 2 adet fiat araç aldığım için gümüş üye oldum ordan %2 indirim sağladılar + fiat %5 tofaş ve %5 bişey dahavardı tam hatırlamıyorum %12 ye kadar indirim yapabiliyor ( tabi isterlerse bana %12 yapılmadı bu arada ) ve + olarak bayi iskontosuda eklenıyor aracda ankara bayiye gidicekken lojistikten çektirdik bursadaydı tanıdık biri var mehtap hanım sağolsun halletti![]()
acıkcası eğer lojistikte değilse bursada bayi dağıtımında bekleyen araba varsa bunda iyi bir indirim yapabilir ama direk siz bayinin stoğundaki aracı aldıysanız böyle indirim yapması zor ben gp yide aynı şekilde daha uguna almıştım tek istemediğim nokta siyah istiordum evoyu ama beyaz düştü şanzımıza..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri