Arkadaşlar ocak ayının başında araçlarımızı teslima aldık.Aracımı kurcaladıkça yeni özelliklerini görüyorum.belki tembellik edip okumamamdan kaynaklıdır.Aracımı kurcaladıkça bulduğum bazı özellikleri paylaşmak istiyorum.
-Aracı pak ettiğinizde uzun farları 3-4 sn absılı tutarsanız follow me home farlar devreye giriyor(30sn) kolu her çektiğinizde açık kalma süresi 30 sn artıyor. 30-60-90-120 sn
-sürücü sol diz hizasına geln yerde sis farı tuşlarının sol yanında bi çekmeceye benzer göz var
-sis farını açma-kapama tuşunun olduğu yerde menu tuşuna basarsanız ;
1)ön panaldeki götergeler ve teyp dahil bütün aydınlatmaların parlaklığını ayarlıyabiliyorsunuz
2)radyo bilgilerini yol bilgisayarına aktarabiliyorsunuz
3)bir hız limiti belirleyerek o hızı aşınca aracın sesli uyarı vermesini sağlıyabiliyorsunuz.
4)Kapıların belli hızdan sonra otomatik kilitlenmesi
-radyonun menu tuşuna bastığınız zaman menuden hız arttıkça media playerdan gelen sesin hıza orantılı artmasını sağlıyabiliyorsunuz.
-My life ve blue me si olan dymncler için ;
usb den müzik dinlerken bütün klasorleri göstermiyordu.kafayı yemiştim sinirden bir yol buldum
sesli kontrol tuşuna basıp sırayla
-media player
-ileri usb seçenekleri
-klasör ara
bu komutları sesli söyleyince yol bilgisayarına klasor isimleri geliyor.direksiyondaki aşşaği yukarı tuşları ile istediğim klasore geçiyorum bide bunu yaptıktan sonra tüm kalsorleri görmeye başladı
Bu yazdiğim özelliklerin bir kısmını kataloğu kariştirirken,bir kısmını kariştirdikça bir kısmınıda formda bilgilerini paylaşan değerli arkadaşlarımız sayesinde öğrendim.Bu başlık altında hepimiz bildiğimiz bu tür şeyleri paylaşirsak en iyi katalogtan daha faydalı bir şey ortaya çıkar ve belkide yıllarca kullanıp aracımızı sattığımızda bile bilmediğimiz için kullanaadığımız birçok şey olucak.Herkez aynı özveriyi gösterir inşallah
Yer imleri