beyaz daha güzel bence berk![]()
sen güven bana kafamı taşlara vuruyorum ben neden evo beyazı almadım diye
bencede ilk tercihim siyahtı çok şükür bulduk olmadı ikinci tercihim beyazdı zaten bence diğer ara renkleri başarısız.
Hadi bakalım öyle olsunBen farlarımı içi siyah halkalı ve led libir farla değiştirmek istiyorum piyasada hiç göremedim evo için bunu bilen varmı arkadaşlar
bu fotoda şık benim gördüğüm çok kötüydü.ama servisten temin etmessen garantiyi bozmuyormu?
bide cam konusunda bir bilgin varmi
CAm konusunda hiç bir bilgim yok garanti bozuluoyor fakat farı alıp fiat servisine taktır garantin bozulmaz
arkadaşlar dün motor delisi hariç aracını teslim alan varmi ?yada bayiden net teslim tarihi alan
arkadaşlar nette bulduğum katalogları paylaşmak istiyorum
1)dualogic vites kullanım klavuzu
2)blue me kullanım klv.
3)evo kullanım klv
inşallah faydalı olur
Punto da araba otomatik de iken manuel müdahale etmenize izin veriyor süper bir durum bu aracı manuele almadan da otomatik de iken oynaya bilirsiniz tık demiyor ne isterseniz yapıyor
vitesin üzerine elinizi koyduğunuzda orada az da olsa bi kuvet baskı vardır bu da ilerde vitesinizin boşluğunun artması veya daha değişik sorunlara yal açabilir düşüncesiyle yazılmış bir nottur hatta benim aracın klavuzunda aynı bu şekilde bi açıklama mevcut
arkadaşlar 1,5-2 saat sonra evo mu teslim alıcam nelere dikkat etmeliyim teslimat aşamasında?
aracım 1.4 fire evo mylife 77 beygir dualogic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri