hocam en iyi karşılaştırmalardan birini ben yapabilirim.bundan önceki aracım 2005 ford fiesta 1.4i comfort tu.
dizayn olarak fiestayla gp yi kıyaslamak safiye ayla ile tuğba özayı kıyaslamak gibi bişey
motor konusunda fiestaya göre çok sessiz çalışan bir motoru var gp nin.ayrıca yakıt tüketimi şehiriçinde yaklaşık 1 lt oynuyor yani fiesta ile daha çok yakıyordum.
servisler rezalet adam yerine koymuyorlar isteresen şikayet var sitesine bir bak ford ile ilgili servis şikayetlerine çokda pahallı yedek parçalar.(fiestanın ilk bakımını 180 ytl ye indirimli yaptırdım gp ninkini 80 e),garantisi çok sıkıntılı garantiye sokmamak için binbir türlü hile yapılıyor fordda.
yol tutuş hiç fark yok bana göre.hatta daha sağlam basıyor yere diyebilirim gp.
iç dizayn ve genişlik kıyas bile kabul etmez.ayrıca donanım farkıda çok.sadece dijital klima farkı diğer markalarda 2000 ytl.
not:fiestamın 19000 km de devirdaimi bozulumuştu yan taraftan kazası var diye garantiye sokmadılar.devirdaim önde diyince biz bilmeyiz kaza yapmış araç garanti dışı kalır dediler.
anlıyacağın hiç fiesta düşünme mutlu olamazsın.gp nin dizaynı bile seni mutlu eder üst sınıf arabaya biniyormuşsun hissedersin heleki trafikte kıskanç gözleri yakalayınca dahada mutlu olursun bence.![]()
Yer imleri