11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Asus Marine Cool...

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29/01/2008
    Mesajlar
    2.644
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

    Teknik Konu Asus Marine Cool...

    Üstün soğutma sistemiyle ön çıkan Asus Marine Cool, seramik v metal plakalarla bilgisayarınızın performansını kesintisiz bir hale getiriyor.
    Anakart deyince ilk akla gelen marka olan ASUS, Hannover’de düzenlenen CEBIT Fuarı’nda yeni Marine Cool konsept anakartını ziyaretçilerin beğenisine sundu. Geleneksel soğutma teknolojilerinin de ötesinde özellikler sunan anakart, soğutma performansını ve verimliliğini büyük oranda arttıran seramik ve metal plakalarla insanların dayanamayacağı kadar sıcak ve nemli ortamlarda bile rahatlıkla çalışabiliyor. Kartın ön yüzündeki metalik gri ve askeri yeşil renkli soğutma blokları sağlamlığı ve dayanımı sembolize etmek amacıyla zırhlı bir askeri aracı andıracak şekilde tasarlanmış. Asus Marine Cool anakartları özel kılan bir diğer özellik entegre güç kaynağı (UPS) sunuyor olması. Elektrik kesintilerinde bu sayede bilgisayar çalışmasını bir süre daha sürdürüyor.
    Daha soğuk, daha güçlü
    Anakartın önyüzünde ısı transferini ve soğutma hızını mümkün olan yüksek düzeye çıkartan, metalden borulu soğutma modülü yer alıyor. Ürünün arka yüzü ise anakartta oluşan ısıyı çok daha hızlı dağıtmak üzere, tamamen seramik plakayla kaplı.

    Acil Durum Belleği (Failover Memory)
    Veri güvenliğinin son derece önemli olduğu sunucularda sıklıkla görüldüğümüz acil durum belleği ilk kez Marine Cool anakartı ile kişisel bilgisayarlara geliyor. Bellek hatalarında çoğu zaman sistem düzgün açılmaz. Acil durum belleği de imdadınıza burada yetişiyor. Bu bellek sayesinde benzeri bir problem baştan önlenmiş oluyor.




    ( Alıntı : CNET Türkiye )
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

  2. Bu mesajı için 6 kişi mustafaf'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. breaker mi, Cool Blue mi ?
    tyilgin tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 05/01/2013, 01:51
  2. Osram cool blue park lambası?
    altayarslan tarafından Görsel modifikasyon forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 18/11/2011, 05:53
  3. Cool blue h4 ampul
    contdracula tarafından Görsel modifikasyon forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 08/04/2009, 22:30
  4. GP 77HP Dynamic mi Fiesta Cool 1.4i mi?
    tangoesk tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 65
    Son Mesaj: 07/01/2008, 11:47

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Asus Marine Cool... Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com