Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
74 sonuçtan 61 ile 74 arası

Konu: Punto evo alıcam yardım lütfen?

murat yıkılmaz
    xarsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 26

Alıntı ha7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kasko :1278 tl çıktı arkadaşlar, yüksek değilmi siz kaç tl ye yaptırdınıız acaba?
    bu arada şirketlerin karşı tarafın zararına verdikleri teminat miktarı değişiyor. kasko fiyatı kiminde ucuz. belki bu yüzden.. buna da dikkat edin. misal benim teminat yanlış olmasın 150.000 tl miydi neydi.. anadolu sigorta..

Hasan Ertürk
    hturna7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Yağmur Gri
    Edilen teşekkür: 20

Arabamı teslim aldım(2 numara).Çok şükür.Yardımcı olan ve cevap yazan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
    İlk izlenimlerim.Araç bana öncelikle çok sessiz geldi.Beklediğim gibi dizel çok sesli çalışmıyor.Motor gücü vasat geldi.Turbo normalde arabayı ileri fırlatır ama ben devreye girdiğini bile anlamadım.Gerçi 3000 deviri hiç geçmedim.İçerisindeki kırmızı ışık ambiyansı süper olmuş, kararan iç dikiz aynası mükemmel.Dijital klima aynı şekilde.Hız sabitleyiciyi kullanamadım, daha doğrusu beceremedim.Araç hızlandığında hızı hissettirmiyor.Öngöğüs mükemmel.kırmızı şerit çok yakışmış.Aracın içi gerçekten ferah.Kullanmayı öğrendikçe daha da yazarım.
    Bir sorum olacak.Bana kullanma klvuzunu vermediler, bu aralar gelen araçlarda yokmuş.
    sorum şu:anlık yakıt tüketimini yol bilgisayarı ekranında araç hareket halindeyken nasıl görüntüleriz, benim ekranda sadece km ve derece gösteriyor?

Mustafa Akar
    oxite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    39NT977
    Edilen teşekkür: 24

hayrlı olsn oncelikle...anlık tüketim arac hareket ettiğinde baslar calısmaya silecek kolunun yanında geçiş yapabilirsn TRİP A YADA B gibi verilere..bu arada turbo 2000 den sonra çeker ve kesin ceker..

Hasan Ertürk
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Yağmur Gri

Alıntı oxite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayrlı olsn oncelikle...anlık tüketim arac hareket ettiğinde baslar calısmaya silecek kolunun yanında geçiş yapabilirsn TRİP A YADA B gibi verilere..bu arada turbo 2000 den sonra çeker ve kesin ceker..
    t.ederim.Yarın denicem hemen.Torbo astra 3 lerde 2000 devirden sonra (90 beygir) gerçekten kendisini histtiriyor, koltuğa yapıştıryordu, arkadaşımın vardı kullanmıştım.Ama benim evo da bu gücü hissedemedim.Gerçi bizimkiler 75 beygir belkide ondan.

Tahsin .
    Mugen_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 104

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. cümlemizinkinide inş... araç henüz yeni 2-3 bin km leri görmeden fazla yüksek devirlerde pek kullanma..bizim araçlardaki herşeyi geçerim ama motora kimse laf edemez

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

hayırlı olsun arkadaşım.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Ancaaak bu kullanma klavuzunu mutlaka alman gerekiyor.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Mustafa Akar
    oxite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    39NT977
    Edilen teşekkür: 24

t.ederim.Yarın denicem hemen.Torbo astra 3 lerde 2000 devirden sonra (90 beygir) gerçekten kendisini histtiriyor, koltuğa yapıştıryordu, arkadaşımın vardı kullanmıştım.Ama benim evo da bu gücü hissedemedim.Gerçi bizimkiler 75 beygir belkide ondan.
    benzinlideki ateşleme ile dizel ateşleme mukayese bile edilemez..cok farklı tepkime ve reaksiyonlara sahip..ancak bu açlığımı ben şu şekilde gideriyorum bazen,gerçi zararlı belki ama normal seyirde gider iken 40 gibi desek 2 inci viteste 1.800 civarı devirde falan iken,debriyaja az basıp gazada az yuklenirsen ve aniden debriyajdan ayagını cekersen seni geri yapıstırır hatta bende pati içinde bırakıyor ortalıgı,koltugada yapısırsın istersen 5 kişi olsn araçta..

Hasan Ertürk
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Yağmur Gri

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun arkadaşım.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Ancaaak bu kullanma klavuzunu mutlaka alman gerekiyor.
    Amin.Çok t.ederim.

Hasan Ertürk
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Yağmur Gri

Alıntı Mugen_punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. cümlemizinkinide inş... araç henüz yeni 2-3 bin km leri görmeden fazla yüksek devirlerde pek kullanma..bizim araçlardaki herşeyi geçerim ama motora kimse laf edemez
    Çok t.ederim.

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu Hayırlı olsun

Hakan aracın hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan, sen bi aracını alıştır motorunu şu an fazla zorlama , sonrasında ise çoğu arabanın senin aracın arka plakasını okuyacağının garantisini veririm, benim önceki aracım 1.3 75 ve asist ve esp paketliydi

Hasan Ertürk
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Yağmur Gri

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan aracın hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan, sen bi aracını alıştır motorunu şu an fazla zorlama , sonrasında ise çoğu arabanın senin aracın arka plakasını okuyacağının garantisini veririm, benim önceki aracım 1.3 75 ve asist ve esp paketliydi
    Hocam çok t.ederim.Darısı tüm punto isteyen arakdaşların başına inşallah,Şu an hiç zorlamıyorum aracı, belkide gaz pedalına fazla basmadığımdan biraz hantal geldi araç, yada verdiği tepkilerden öyle anladım.Zaten şu an evden okula, okuldan eve gidiyorum sadece.

Koray Nalbant
    Punt∞ Evo.. EvoKoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 EV 0..
    Edilen teşekkür: 368

Hocam çok t.ederim.Darısı tüm punto isteyen arakdaşların başına inşallah,Şu an hiç zorlamıyorum aracı, belkide gaz pedalına fazla basmadığımdan biraz hantal geldi araç, yada verdiği tepkilerden öyle anladım.Zaten şu an evden okula, okuldan eve gidiyorum sadece.
    öncelikle aracınız hayırlı olsun araç turbolu olduğu için alt devirlerde biraz cansız kalıyor dipgaz ihtiyacı duyuyoruz turbo daha geç doluyor bu açığı debriyaj tazeleyerek kapatabilirsiniz (patinaj yapıp yapıştırıcaktır) , birde arabayı 2500 devirde kullanırken dipgaz yapın 4000 devire kadar güzel bir ivme veriyor aracınız yeni şimdi fazla zorlamayın dediklerimi 3500-4000 km sonra yapın rodajdan sonra zaten arabanın performansında bi değişiklik bi ataklık hissediyorsunuz
    2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hasan Ertürk
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Yağmur Gri

Alıntı EvoKoray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle aracınız hayırlı olsun araç turbolu olduğu için alt devirlerde biraz cansız kalıyor dipgaz ihtiyacı duyuyoruz turbo daha geç doluyor bu açığı debriyaj tazeleyerek kapatabilirsiniz (patinaj yapıp yapıştırıcaktır) , birde arabayı 2500 devirde kullanırken dipgaz yapın 4000 devire kadar güzel bir ivme veriyor aracınız yeni şimdi fazla zorlamayın dediklerimi 3500-4000 km sonra yapın rodajdan sonra zaten arabanın performansında bi değişiklik bi ataklık hissediyorsunuz
    tavsiyelerinize uyucam, çok saolun.

bulent dagdeviren
    tunalent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 12

tabiikii dynamic digiatl kilma park sensörü 4 cam elkt bagaj logo danda açılbsiliyor içi alimünyum kapı elektirkli kolları koltuklar ayrı ayrı yatabilyor dört cam uzaktan kumandayla açılıp kapanıyor myleife tercih etmeyin bence

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234