2 numaralı araç derim çünkü benim önceki aracım beyaz opak aynısıydı ancak benim dönemimde evo paket yoktu, asist kit ve esp liydi birde safety plus kitliydi yani 7 hava yastıklıydı, start stop a gelince bende şu an var işime geldiğinde kullanıyor işime gelmediğinde devre dışı yapıyorum, benim yaşadığım ilde çok dur kalk olmadığı için çoğu zaman açıyorum, ancak yoğun trafikte kapatıyorum, start stop u bilmem ama ESP FARZ![]()
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. cümlemizinkinide inş... araç henüz yeni 2-3 bin km leri görmeden fazla yüksek devirlerde pek kullanma..bizim araçlardaki herşeyi geçerim ama motora kimse laf edemez![]()
Hakan aracın hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan, sen bi aracını alıştır motorunu şu an fazla zorlama , sonrasında ise çoğu arabanın senin aracın arka plakasını okuyacağının garantisini veririm, benim önceki aracım 1.3 75 ve asist ve esp paketliydi![]()
öncelikle aracınız hayırlı olsunaraç turbolu olduğu için alt devirlerde biraz cansız kalıyor dipgaz ihtiyacı duyuyoruz turbo daha geç doluyor bu açığı debriyaj tazeleyerek kapatabilirsiniz (patinaj yapıp yapıştırıcaktır)
, birde arabayı 2500 devirde kullanırken dipgaz yapın 4000 devire kadar güzel bir ivme veriyor
aracınız yeni şimdi fazla zorlamayın dediklerimi 3500-4000 km sonra yapın rodajdan sonra zaten arabanın performansında bi değişiklik bi ataklık hissediyorsunuz
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
hayırlı olsun arkadaşım.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Ancaaak bu kullanma klavuzunu mutlaka alman gerekiyor.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
tabiikii dynamic digiatl kilma park sensörü 4 cam elkt bagaj logo danda açılbsiliyor içi alimünyum kapı elektirkli kolları koltuklar ayrı ayrı yatabilyor dört cam uzaktan kumandayla açılıp kapanıyor myleife tercih etmeyin bence
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri