bu arada şirketlerin karşı tarafın zararına verdikleri teminat miktarı değişiyor. kasko fiyatı kiminde ucuz. belki bu yüzden.. buna da dikkat edin. misal benim teminat yanlış olmasın 150.000 tl miydi neydi.. anadolu sigorta..
Printable View
Arabamı teslim aldım(2 numara).Çok şükür.Yardımcı olan ve cevap yazan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
İlk izlenimlerim.Araç bana öncelikle çok sessiz geldi.Beklediğim gibi dizel çok sesli çalışmıyor.Motor gücü vasat geldi.Turbo normalde arabayı ileri fırlatır ama ben devreye girdiğini bile anlamadım.Gerçi 3000 deviri hiç geçmedim.İçerisindeki kırmızı ışık ambiyansı süper olmuş, kararan iç dikiz aynası mükemmel.Dijital klima aynı şekilde.Hız sabitleyiciyi kullanamadım, daha doğrusu beceremedim.Araç hızlandığında hızı hissettirmiyor.Öngöğüs mükemmel.kırmızı şerit çok yakışmış.Aracın içi gerçekten ferah.Kullanmayı öğrendikçe daha da yazarım.
Bir sorum olacak.Bana kullanma klvuzunu vermediler, bu aralar gelen araçlarda yokmuş.
sorum şu:anlık yakıt tüketimini yol bilgisayarı ekranında araç hareket halindeyken nasıl görüntüleriz, benim ekranda sadece km ve derece gösteriyor?
hayrlı olsn oncelikle...anlık tüketim arac hareket ettiğinde baslar calısmaya silecek kolunun yanında geçiş yapabilirsn TRİP A YADA B gibi verilere..bu arada turbo 2000 den sonra çeker ve kesin ceker..
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. cümlemizinkinide inş... araç henüz yeni 2-3 bin km leri görmeden fazla yüksek devirlerde pek kullanma..bizim araçlardaki herşeyi geçerim ama motora kimse laf edemez :)
hayırlı olsun arkadaşım.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Ancaaak bu kullanma klavuzunu mutlaka alman gerekiyor.
benzinlideki ateşleme ile dizel ateşleme mukayese bile edilemez..cok farklı tepkime ve reaksiyonlara sahip..ancak bu açlığımı ben şu şekilde gideriyorum bazen,gerçi zararlı belki ama normal seyirde gider iken 40 gibi desek 2 inci viteste 1.800 civarı devirde falan iken,debriyaja az basıp gazada az yuklenirsen ve aniden debriyajdan ayagını cekersen seni geri yapıstırır hatta bende pati içinde bırakıyor ortalıgı,koltugada yapısırsın istersen 5 kişi olsn araçta..:D
Hakan aracın hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan, sen bi aracını alıştır motorunu şu an fazla zorlama , sonrasında ise çoğu arabanın senin aracın arka plakasını okuyacağının garantisini veririm, benim önceki aracım 1.3 75 ve asist ve esp paketliydi :)
öncelikle aracınız hayırlı olsun :) araç turbolu olduğu için alt devirlerde biraz cansız kalıyor dipgaz ihtiyacı duyuyoruz turbo daha geç doluyor bu açığı debriyaj tazeleyerek kapatabilirsiniz (patinaj yapıp yapıştırıcaktır) ;) , birde arabayı 2500 devirde kullanırken dipgaz yapın 4000 devire kadar güzel bir ivme veriyor :) aracınız yeni şimdi fazla zorlamayın dediklerimi 3500-4000 km sonra yapın rodajdan sonra zaten arabanın performansında bi değişiklik bi ataklık hissediyorsunuz :Ç
tabiikii dynamic digiatl kilma park sensörü 4 cam elkt bagaj logo danda açılbsiliyor içi alimünyum kapı elektirkli kolları koltuklar ayrı ayrı yatabilyor dört cam uzaktan kumandayla açılıp kapanıyor myleife tercih etmeyin bence