İyi bir indirim almış acaba ellerindeki araçmı siparişmi gelecek ?
Printable View
artı dosya masrafıda yok,paket bedelleri bin küsür lira olsa bi 3 bin liralık bi rakam bu...helal
valla öncelikle hayırlı olsun ben 23 martta aldım aracımı 1.3 multijet dynamic evo kit blue&me esp paketi olan versiyonu aldım. sadece skydome yok geri kalan herşey var ayrıca mutlaka araca almadan önce alt koruma yaptırın derim araç içine ses almıyor ne motor sesi ne yol sesi biraz önce antalyadan izmire geldim. 3 günde yaklaşık 1500 km yaptım. ne yorgunluk ne kafam şişti çok zevkli bir yolculuk oldu. kredi konusu kapanmış ama yeni alacak arkadaşlar var ise satıcı ile mutlaka görüşsünler ben aracın tamamına kredi aldım. sadece plaka masraflarını kendim verdim. yaklaşık 1000. tl onun dışında aracın fatura bedelinin tamamına kredi alabilirsiniz. birde aracı aldıktan sonra eğer 80-90 km hızda ön kapılardan hafif rüzgar sesi geliyorsa mutlaka servis ile görüşüp bu sesi 120 km hızdan sonra duyulacak şekilde kapıları ayarlatın. umarım çok uzatmadım tekrar hayırlı olsun kazasız belasız
alabilecekseniz hem dynamic hem s&s alın benim aracım 95 hp multijet dynamic s&s standart bunlarda ve hep de kullanıyoruz :) ama eğer ki bu ikisinden biriyse dynamic tercih edin s&s çok önemli olmuyor o donanım karşısında :) iyi akşamlar
unutmadan şunuda söyliim.aracı aldıktan sonra başka biyerde aracı expertize sok,rapor al.son zamanlarda bayiler sıfır niyetine hasarlı araç satmaya başladı.baştan önlemini alırsan aracı hemen değiştirtebilirsin.
Zaten bu iki aracın arasında fiyat olarak 1000 tl civarı fark olması lazım.
evet düşük bi para olduğunu biliyorum ama tam fiyat veremem.
Fiyatlara uzun zamandır bakmıyorum 2011 Ocak ayında 29.500 TL aldım.(Birmot Z.Kuyu) Ne kadar çok uçmuş fiyatlar.
DynamicDizel 1,3 75 hp (Esp ve Asist kit yok)
kasko :1278 tl çıktı arkadaşlar, yüksek değilmi siz kaç tl ye yaptırdınıız acaba?
2 numaralı araç derim çünkü benim önceki aracım beyaz opak aynısıydı ancak benim dönemimde evo paket yoktu, asist kit ve esp liydi birde safety plus kitliydi yani 7 hava yastıklıydı, start stop a gelince bende şu an var işime geldiğinde kullanıyor işime gelmediğinde devre dışı yapıyorum, benim yaşadığım ilde çok dur kalk olmadığı için çoğu zaman açıyorum, ancak yoğun trafikte kapatıyorum, start stop u bilmem ama ESP FARZ :)