bencede 2numara ben kullanıyorum çok memnunum
bende 2 numara dicem ama ben olsa skydome muda düşünürm bu donanımın üstüne maddi problem yoksa tabi
sanırım bu konuda bi hata var,bilindiği üzere bddk kredi alım oranlarını ev ve motorlu araçlarda fiyatının % 80 i'ni krediliyordu ve bende o şekilde aldım yani 36500 araç için 7300 peşin+499.90 dosya masrafı ilave edilerek teslimat gerçekleşir tabi fiat finansı tercih eder iseniz kedi faiz oranı diğer bankalara göre bi hayli yüksektir..sizinde kafanızı bulandırdık kusura bakmayın ama araba almak boyledir ben 40 gün bunalıma girdim her kafadan bi ses cıkınca sonra gittim aldım neyi istiyorsam..saygılar.![]()
doğrudur. fiat finansı tercih ettim. çünkü bankalar belgeleyebildiğim gelirlere göre kredi veriyorlardı bu durumda kredi alamıyordum. faiz oranı bankalara ya denk ya da çok az fazlaydı ben aldığımda. şu anda işbankası 1,25 görünüyor. ben 1.15ten aldım. dosya masrafı da olmayınca bu kadar kolay araba aldım. araştırsam belki şimdi, pişman olurum bazı yönlerden. ama değmez o kadar kafa yormaya.. saygılar benden efendim..
ben olsam kesinlikle esp paket ilave ederdim.paket içinde çok faydalı ve güvenli sürüş için özellikler var.kesinlikle esp almanız gerekirdi.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Değerli görüşlerini benimle paylaşan tüm dostlara çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
2 Numarayı alıyorum, satıcı da bugün aradı beni, tercihimi sordu ve 2 numara dedim.Araç salı yada çarşamba günü teslim edilecek inşallah.Aracım gelince resimlerini paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
peki aracın rengi ne?iç döşeme rengi ne ?arkadaşım sana tavsiye mutlak ama mutlaka orjinal paspaslarını iste.bayi logosu olmasın evo yazsın.teslim alırken aracın sağına soluna bak,tampunlarına ek yerlerine ,farlarına,kaportasına boyasına çok dikkat et.iç döşemeyi dashboard u kontrol et .en ufak hatayı kabul etme.ordan çıktıktan 1 saat sonra geri dönsen adamlar 10 türlü bahane uydurur.lütfen bunlara dikkat et.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
hayırlı olsun, bir de boya koruma yapsalar çok hoş olur..
arkadaslar siz nerenin fiyat listelerine bakıyorsunuz anlamıyorum bendemi bi sorun var anlamıs değilim...ö
Önerilen Son fiyat
DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75HP 43,970 39,190
artı buna paketleride ilave ederseniz en az 40.000 lira OLMAZmı ???
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri