Alıntı kmrn35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
T-jet almaya karar verdim bu yorumlarınızdan sonra önünün kalkması iymii kötümü anlamadım gitti ?

Birde benim ehliyet 2009 yılından beri var yani benim alcağım arabadan sonra aldım ve ehliyetten önce pek araba kullanmışlığım yoktur. Bizim araçta otomatik vites manueli bi ehliyet kursunda kullanmıştım 2 sene boyunca hep otomatik kullandım. ama araba konusunda çok güveniyom kendime nedense. Sizce bir sorun olurmu üstelik turbolu motorda ? İlk binince napayım mesela teslim aldım arabayı satışı Satıcının yanınad kaldıramazsam arabayı rezil olurum
Önünün kalkması çok patinaj çekip lastikleri eritmekten dolayı kötü Aynı zamanda da kalkarken sağa sola kaydırabilirsiniz arabayı dikkat etmeniz lazım ilk zamanlarda çok yaşayabilirsiniz bu problemi fazla gaza yüklenmemeye çalışın sadece Otomatik vites olmadığından bunu bi süre yaşarsınız 1 ay kadar sonra alışırsınız ama. Turbolu motor otomatik manuel çok farketmez. Sadece kapatıp açma konusu önemli. Çat açıp hemen gaza basıp yola çıkmayın yada işiniz bitince hemen kapatmayın. 30-40 saniye bekleyin ki turbo rölanti devrine gelsin. Bunlara dikkat ederseniz turbo konusunda sıkıntı yaşamadan 150-200bin km sürebilirsiniz diye düşünüyorum. İlk binince dediğim gibi 1.6 Corolla Sol deki gibi abanırsanız gaza patinaj çekip stoplarsınız anca Daha ayarlı basın