Ben bir tahminde bulunayım, AKP'li görünümlü BDP'li.
Tanıdığım bir sürü yakın AKP'li arkadaşım var ama hiçbirinin seviyesi bu kadar düşük değil en azından kendi görüşlerini biraz savunsalar da haksız oldukları şeyleri itiraf edebiliyorlar
senin "insan yerine koymuyorum" dediğin arkadaş güzel yorumu ile benim başımın tacıdır.
Yıllanmış Moderatör
Realtime
Yıllanmış Moderatör
Realtime
Erhan bey bu zıhnıyetle bu dusunce ıle nesen yol alırsın ne ben fransada her aılenın ortalama 2 otomobılı vardır ınsanlar genelde toplu tasım aracını kullanır kendılerıne aıt araclarıda hafta sonlarında tatıle,pıknıge gezıye cıkmak ıcın kullanır bunun altında yatan bır nedende az arac kullanarak cevreye salınan gaz mıktarının dusurulerek cevreyı korumaktır.
Benım ulkemdekı gıbı 100 m dekı camıye,bakkala,gazetecıye araclarını kullanarak gıtmezler veya en azından tek kısı olarak gıdılmez yollarda dıkkatlı bakarsanız neredeyse 1 kısı var otomobıllerde acaba neden.
işine gucune balonla gıtmeyecekler ama en azından toplumsal bır tepkı olusturacaklar araclarını kullanmayarak benım ulkemde herhafta zam gelır akaryakıta mıllet koyun gıbı halen hukumetle alakası yok der,batıda zam gelır ınsanlar otoyollarda eylem yapar,araclarını kullanmaz toplu tasıma yonelır ya o zam gerı cekılır yada bırsonrakı zam bır sonrakı hafta 7-8-9 kurus gıbı kazık bır rakamla yapılmaz.Eskıden hagtada 1-2 kurus zam gelırdı sımdı 7 kurus ve ustund ezam gelıyor acaba neden kı.......
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Realtime
Yıllanmış Moderatör
Ben söyleyeceğim söyledim, böyle oturur kalırsın işte![]()
Hadi geçmiş olsun![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
İl Başkanı (Isparta)
Realtime
Yıllanmış Moderatör
Realtime
Realtime
Realtime
Mert bazı ınsanlar vardır koyun akıllıdırlar bunların onunde coban olur ona gore gıderler coban dagın tepesınden atar kendını koyun surusude atar kendısınıde bu ınsanlara bırseylerı anlatmak sadece zaman ve senın nefes kaybından baska bırsey degıldır.
Örnek vereyım sana.
1-Bır arkadas ODTU IKTISATTA okuyor bu kız kendısı ıle ulkenın dıs borcunun (1928-2001) de 5 tl oldugunu (2002-2011) ıse 5tl oldugunu ve 73 yılda yapılan dıs borsun 9 yılda yapılması konustum bunlar bukadar ıyıde nasıl oluyor dedım en sonunda abı sen haklısın bunlar gercek ozaman nıye oy verdın dedım bızım goruslerımız farklı dedı
2.Bır arkadas yıne tayyıbın acılımından 4 gun once aynı sozlerı soyleyen baska partı baskanına duz gıderken 4 gun sonra tayyıbın acılımını destekledı agzım acık kaldı sadece kendısıne sunu soyledım 380 derece donmek boyle bır sey olsa gerek
Bazı ınsanlar sıyası bır partıye gonul verır benımser ama eger bu sıyası partının yanlıs yaptıgını gore gore halen desteklerse bu ınsan sadece KOYUNDUR .
Bızım mahallede kopekler var 6 adet 6 aydır beledıyeye emaıl ıle sıkayette bulunuyorum en son maılımi beledıye baskanı okumus ve calısma baslattık temmuz ayının 6 sında dıye cevep vermıs 19 agustostayız halen elle tutulur bır sey yok bende beledıye baskanına bundan sonrakı secımde alırsınız benden oyu bekleyın yazdım bu ınsanla sıyası dusuncelerımız aynı ama benı madur edıyorsa ve ben bunu bıle bıle halen sadece dusunce ıcın oy verıyorsam KOYUNUMDUR yada akıl saglımda sıkıntı vardır bazı recepcıler aynen koyun gıbıdırler onlara ne anlatsan ne soylesen bostur.Bu arada bazı recepcılerde akıl sahıbıdırler yanlısı elestırırler bunlarada saygım sonsuz lafım bunlara degıl
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Yıllanmış Moderatör
Söylediğin şeyler CHP'liler ve MHP'liler için de geçerli Zeynel Abidin.
Dostlar sakin olun. Vallahi üzüyorsunuz. Son günlerdeki ülke gündemi hepimizi geriyor. Olan oluyor. Zam da oluyor. her bişey oluyor. Yapmayın böyle
Realtime
Yıllanmış Moderatör
Realtime
Yıllanmış Moderatör
Korktum birader, özür dilerim. Sen haklısın...
zam haberini iftar saatinde sizler aracılığıyla öğrendim ve saat 10 gibi yakıt alıp depomu fulledim. malum yarın uzun yola gıdeceğim![]()
Hükümet zam yapar bizde millet olarak biraz dert yanarız...hep böyleydi değişen bişi yok....hep de böyle kalmamalı....
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Bu arada fullden mesaj gelıyor zam var dıye bende ondan haber alıyorum adamlardan aylardır benzın almıyorum cebe sms cekıyorlar sıze ozel % 3 ındırımımız daha var dıye
İbrahım abi bır sen etkılenmıyorsun bızım kadar zamdan galıba sınırı gec doldur gel
yada kacak doldur gel![]()
Zeynel KARACAN
bu gidişle beni kaçak benzine başlatacaklar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri