bu gidişle beni kaçak benzine başlatacaklar.
bu gidişle beni kaçak benzine başlatacaklar.
Aynen. tek Ankarada olayım da benzinlikten benzin alayım yav. Sıkıntıdan çatladım. Tek eğlencem internet ve filmciden aldığım saçma sapan filmleri izlemekRamazan da cabası. oruçlu oruçlu nereyi gezeceksin? Ramazan olmasa arada bir Iğdıra kaçıyorduk. Şimdi o da yok. neyse sabır..
buralı olmayıp iran benzini kullananlar, bu benzinin bizimkinden kaliteli olduğunu söylüyorlar. bakalım bari ankaraya gelmeden bir depo alayım.
Konu Scottie tarafından (20/08/2011 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
Fılımcıden fılımmı almak abı cok garıpsedım sımdı ben netten ındırıyorum habıre sınema yuzude gormuyorum artık gecen gun sınemaya gıttık arkadasla bende aynen su ızlendı ,izlendi,izlendi,indi ama ızlemedım ben bunlara gırmemızledıklerımı ve ındırdıgıme paramı verecem bırde sımdı dıyorum
abı sehırler arası yolcukta sakat degılmı dahı sıkıntı cıkarsa yolda bırde bunun cılesını cekme derım sen bence yavas yavas al bayrama kadar bır ba nasılmıs dıye
Konu Scottie tarafından (20/08/2011 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri