İbrahim abı en yakın ıstasyon hangı ulkede ve kac tl lıtresı
ben zaten yakında hızlı oflekıdekı gıbı akaryakıt tırlarının ne zaman calınıp haberlere konu olacagını beklıyorum
Konu Scottie tarafından (20/08/2011 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood.....
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Aynen. tek Ankarada olayım da benzinlikten benzin alayım yav. Sıkıntıdan çatladım. Tek eğlencem internet ve filmciden aldığım saçma sapan filmleri izlemekRamazan da cabası. oruçlu oruçlu nereyi gezeceksin? Ramazan olmasa arada bir Iğdıra kaçıyorduk. Şimdi o da yok. neyse sabır..
buralı olmayıp iran benzini kullananlar, bu benzinin bizimkinden kaliteli olduğunu söylüyorlar. bakalım bari ankaraya gelmeden bir depo alayım.
Konu Scottie tarafından (20/08/2011 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
Fılımcıden fılımmı almak abı cok garıpsedım sımdı ben netten ındırıyorum habıre sınema yuzude gormuyorum artık gecen gun sınemaya gıttık arkadasla bende aynen su ızlendı ,izlendi,izlendi,indi ama ızlemedım ben bunlara gırmemızledıklerımı ve ındırdıgıme paramı verecem bırde sımdı dıyorum
abı sehırler arası yolcukta sakat degılmı dahı sıkıntı cıkarsa yolda bırde bunun cılesını cekme derım sen bence yavas yavas al bayrama kadar bır ba nasılmıs dıye
Konu Scottie tarafından (20/08/2011 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Yok yav burda kartaş plakalığı taşıyan ankara plakalı puntocu bir doktor arkadaş var. 6 aydır burda. geldim geleli kullanıyorum diyor. çok methediyor. sanki 100 oktan bu benzin diyor. irana bildiğim kadarıyla benzini total satıyor.
mümkün olduğunca ttnet kullanmamaya çalışıyorum. İnsanı keriz yerine koyuyorlar. ankaradaki hattımı iptal ettirdiğimde benden kullanmadığım bir ayın parasını aldılar. vaktim olmadığı için uğraşamadım. döndüğümde tüketici mahkemesiyle çatır çatır alacağım.
Konu Scottie tarafından (20/08/2011 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
nolmuş la bu forumda böle..
geçen kendi kendime dedim dizel araba aldık mazot ta indirim oldu ne şanslıyım falan,daha deopaya elimizi sürüp fulliyemeden geri geldi ya fiyat![]()
vallahi bende şok oldum okuyunca hatta silinenlerde var neyse diyelim geçelim huzurumuzu bozmayalım arkadaşlar sakinlikle sükunetle cevaplayalım şuanda ülkemizin içide bulunduğu durum malum lütfen sakin kafa ile konuşalım provakatörlere gelmeyelim..sevgiler saygılar..
yarım depo vardı, üzerini tamamlayayımda en azından 2 sabah kahvaltı param çıksın dedim3.66'dan aldım opetten, şimdi baktım 3.73 olmuş
Ya içime doğmuş demekki yoldan gelmiştim depo boşalmıştı, çektim opete fullemiştim, 42 litre 155,02 TL almıştı depo yanılmıyorsam 3,69 dan almıştım
Hey halkım! Benzin yükselir devletin alehinde iletiler yazarsın,döviz yükselir devlete söylenirsin,sağlık problemi yaşar devlete söylenirsin,elektriğin suyun kesilir devlete söylenirsin,her gün şehit veririz devlete lanet mesajları,iletileri yazarsın...Ama benim anlamadığım o zaman bu adamlara gider niye oy verirsin ?? Hiç tartışmanın lüzumu yok seve seve biniyorsak o arabalara seve seve dolduracaz o depoları.
Ben artık bu zamlara alıştım. Araca benzin alırken 97 oktan almıyorum ve indirim yapan benzinci var Alpet artık ordan bayağı indirimli 4.09 dan alıyorum...Artık yapacak bir şey yok ...![]()
zaman kötü =))
%50 halinden memnunmuş çünkü hep 50 liralık alıyormuş.Zam etkilemiyormuş![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri