arkadaşlar tüm yazdıklarınızı okudum kusura bakmayın konuyu açan olarak cevap atamadım yoğunum bu aralar, lineayı dün inceledim emotion plus benim aklımdaki modeldi, iç kalitesi olarak bence aynı yine sert berbat plastik, allahtan evo da konsol ortası deri varda biraz iyi oluyor, bej kadife koltuklar muhteşem, bagaj muhteşem, yani birinci vitesteki hantallığı felan ben geçtim artık, çünkü eşimin otomatik isteği yüzünden ve ileride inşallah olabilecek çocuklarımız yüzünden almışken linea alalım diye düşündük, dün aracımı satılığa ilan verdim şirketimde linea içiin çok iyi bir fiyat aldım ancak neler olacağını henüz bilmiyorum, eğer aracım satılırsa yazdığım fiyata hemen sipariş vericem, ama linea benim fikrim kötülenecek bir araç değil, en azından aile için sakin sakin binmek için yeterli diye düşünüyorum arkadaşlar, süreç biraz uzuyacak gibi duruyor, bayideki tanıdığımız dediği ise şöyle madem otomatik alıcaksın para biriktirin yıl sonuna kadar bravo alın, aslında eşimin gönlünden ve tabiki benimde gönlümden geçen bravo ancak şu an çok pahalı diye o fikre kalkışmadık...