Yaptığım yorum çıkmamış aklıma gelenlerini yeniden paylaşayım,

Öncelikle
Evo = İthal (Orjinal İtalyan bir Fiat)
Evo = 95 lik otomatik eminim ki lineanın otomatiğinden daha da ataktır, en basitinden ağırlıktan kurtarır
Evo = iç malzeme kalitesi ve kullanılan parçalar olsun, dizayn olsun, yenilikleriyle olsun, daha farklı bir araç
Evo = hacim yönüyle herkesin ve de aynı zamanda bayanların çok rahat şehir içi dolaşabileceği ve de park sorunu yaşayamayacağı bir araç,
şimdilik evodan aklıma gelenler bunlar, ayrıca lineanın 1.6 sına göre de vergi yönüyle ekonomik bir araç

Lineanın ise: artıları en önemlisi olarak amacınız aile aracı ve de bagaj lazım diyorsanız bagaj avantajı
bir diğer özelliği emotion daki kumaş koltukları hiçbir şeye değişmem diyorsanız o yönü var
Eksileri yönüyle ise : 1. 6 ise öncelikle vergisi en az 350 ye yakındır,

Linea punto evo ya nazaran çok uzun bir araç

linea punto evo ya göre makyajlanmamış bir araç ve artık biraz eskidi,

linea , punto evo ya göre bir uzun boylu kişi için arka koltuklarda oturan kişi lineanın tavanına başını vurur, özellikle arkadaki son direk kısmına, punto evo da ise bagaj küçük ancak uzun boylu olsanızda hatta cam tavan olsa da kişinin başı tavana değmez !!!

Benden bu kadar bagaj lazımsa linea (o da emotion old için), otomatik olsun diyorsanız en güçlü dizel old için (segmentinde) punto evo

Not: Ne kadar atak olduğunu belirteyim dün akşam ışıklarda önümde eski bir bmw 520 vardı , dizeldi herhaldeki önümde tam gaz kalkış yaptı bende dumandan dolayı sinirlendim peşinden gazladım baktım 2. vitesten sonra ona çarpcam , sağına geçtim ve 3 te biraz kafa kafaya durduktan sonra fark açarak evonun arka logosunu okutturdum sonra kenara çektim yavaşladım