sizin düsünceniz o benim düsüncem böyle ama linea ve punto derseler kesinlikle ve kesinlikle linea derim puntoyu uzun zaman kullandım en güzel yanı yakıtı baska bir yanını göremedim kalite ve konfor olarak linea tek gecerim
sizin düsünceniz o benim düsüncem böyle ama linea ve punto derseler kesinlikle ve kesinlikle linea derim puntoyu uzun zaman kullandım en güzel yanı yakıtı baska bir yanını göremedim kalite ve konfor olarak linea tek gecerim
kullandiım evoyu hacim ve konfor olarak tatmin etmedi sıfır almayı düsünüyordum linea almadan önce dünyanın parasını istediler ki bemin görüsüm etmez gittim 2008 emotion aldım 26000 km 27000 tl ye donamın olrakda fazlasıyla iyi konuyu fazla uzatmıyacam ufak araç devrini zaten kapattım herkes arabasıyla mutlu mesut olsun
Bineceğim araç herhalde bravo olucak, lineayı tercih etmem çünkü, ayrıca neden sordunuz ki lineada kullandım ben, linea dediğimiz araç tahminimce mareanın yerine üretilmiş , her türlü yol şartlarına gidebilecek bir araç, dağ tepe kasis yokuş iniş vs , ancak punto kesinlikle safkan bir asfalt aracı , ksr bakmayın ama köy yolunda da veya bozuk yolda da konforu anca arazi araçları verebilir veya üst sınıf araçlar verebilir![]()
ins bravonuz olur onuda kullanırsınız linea neyin yerine üretildiggini bilmiyorum ama puntomda vardı onuda baya zaman kullandım dünya kadar fark var kullanımda su an emotion kulanıyorum kesinlikle puntoya dönüs yapmam neden ihtiyacıma cevap veriyor bu araba punto sorunlu araba
Teşekkür ederim , temenniniz için Allah razı olsun, ancak ben hep derim Allah bana nasip etti, aracı olmayan bir dünya insan var, onlara nasip etsin hatta daha iyisini, elbetteki tercih meselesi kimi panda alır kimi punto kimi linea kimi bravo, ne yazıkki linea da bana soğuk geliyorGüle güle iyi günlerde kullanın aracınızı , amacım sizle kapışmak değil karşılıklı fikir alışverişiyle birlikte sohbet etmek , grşmk ümidiyle keyifli forumlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri