20.000 km bakımı ve aracın alt görünümü
Arkadaşlar dün Kastamonu Gözde Otomativde (Fiat Yetkili Servisi) aracımın 20 bin km bakımını yaptırmış bulunmaktayım, tutan rakam 395,00-TL ancak işim çok acil old için dün ödemesini gerçekleştiremedim birde sistem çalışmıyordu paro kart, neyse araçta motor yağı, hava filtresi, polen filtresi, mazot filtresi değişti, ilave olarak balatalara, kampanalara kir pas giderici würth ün bi ürünü sıkıldı, rot durumuna bakıldı ve cam suyu ilave edildi, yapılan işlemlerden memnunum, bu esnada araç liftteyken karter muhafazası yanlarına taktırdığım parçaların fotolarını sizlere tam gösterememiştim abim yaptırmıştı onları o aklıma geldi onlarında fotolarını çektim, araç kir old için ksr bakmayın ilerleyen günlerde kıştan önce yıkatıp garaja öle çekerim, ayrıca telimde kayıtlıydı, geçtiğimiz cuma günü bi yere parketmiştim, dışarı çıkınca aracımın yanında bir yıldız old gördüm ve bu fotoyu sizlerin yorumlarınıza bırakmayı düşündüm, hangi aracın arkadan görünüşü sportif anket açabilirsem bi deneyeyim, gerçi araç sınıfları farklı birisi hb birisi sedan birisi çok üst sınıf birisi Porsche örnek gösterilen Fiat yani punto bakalım nolcak ?