Alıntı kubilai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki max. hız sonuç ne olur ? not: iki araçta 5 ileri.
getz in son hızı 170 km/s olarak hatırlıyorum sizin aracın ise 175 km/s. punto son hızda geçecektir. ancak sizin aracın 0-100 değeri 11.9 getzin 11.2 sn. dediğim gibi düzgün yol ve düzgün şöförlükle en fazla kafa kafaya gider. benim aracımda dizel, koltuğa yapıştırınca uçuyor hissi veriyor ama herşey 3000 devire kadar

Sizin aracınız 75ps arkadaş 90ps araçtan bahsediyor. Geçen gün 3 araçla kalktık, 2 boy fark attım diğerlerine. Araçlar Honda Civic, Corsa CDTI, Renault Clio ve Ben.. Benim aracım bastığında uzuyor, sizinkini bilemem..
arkadaşın arabası 90 hp lik olduğunu biliyorum. corsa ve clio neysede civic ya otomatiktir yada sahibi vites atamamıştır civic otomatikse zaten kalkmanın bir anlamı yok. civic bende olsun her türlü dizel punto ile anahtarına kalkarım
yukarıda bahsettiğim gibi iş kalkmakla bitmiyor. 0 - 400 mt ve 0 - 1000 mt verileri önemli olan. dizel tork avantajı ile ilk 3 viteste öne atar kendini.
ha şunuda söyleyeyim civic 1.4 ise kafa kafaya gitme garantiside veririm. 1.6 ise şansınız yok.