Arkadaşlar 8 aydır bende olan aracımda alırken bir çizik vardı zaten sonra üzerine bir mobilya şirketi kamyonu sürtüp de kaçıp büyütmüştü etreftada küçük çizikler var yaşadığım yer bayağ dar yerler.Ben çok dikkat ederim ama milletin arasında maloz çok şimdi boyatmak için kaskomdan yaralanıp İzmir Merkez Servise vericem.
Usta 3 gün felan sürer dedi çizik sağ arka çamurluk ve kapılarda bölge bölge usta dedi ki vernik boya uygulanacak parçalara komple atılacak dedi.Renk metalik olduğu için şart yoksa ton tutmaz dedi hayırlısı ile pazartesi sabahtan vericem kasko yapıkredi sigorta anlaşması poyraz+birmot+merkez le idi ben merkezi tercih ettim.
Boya konusunda ben hastalıklı olan insanlardan değilim kendim gibi birini bulup satacağıma eminim zaten ilgili resimleri çekmiştim arabamın dosyasına koyar bak hasardan değil derim. Sizce Merkez iyi midir yani sıkıntı felan tonda olmaz herhalde yetkili servis olduğu için renk kodunu felan ayarlayıp atarlar.
Dediğim gibi benim boya takıntım yok satarken önüme koyana prim vermem. Bir arkadaşım aynı takıntılıydı onu beğenmedi bunu beğenmedi gitti şanzumanı ve turbosu sorunlu aracı aldı yağmurdan kaçarken doluya tutuldu.Herkese teşekkürler şimdiden.