Allah rahmet eylesin,ailesine sabır dilerim...
Allah Rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin,ailesine sabır dilerim...
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Alah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Geride kalanlara Allah sabır versin..
Allah rahmet eylesingeride kalanlara sabır ve sağlık versin.. aminn...
gerıde kalanlarına allah sabır versın....allah rahmet eylesın. tum gunahlarını affetsın....
Mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. yaşamayı seven, hayat dolu bir abimizdi.müzeyyen abla ve tüm forum ailemizin başı saolsun.Allah kalanlara sabır versin............
galiba serdar abimiz çukurambarda oturuyordu. profiline girince plakasından tanıdım sık sık görürdüm çukurambarda.
Allah Rahmet eğlesin ne denebilir ki.
allah rahmet eylesin.ailesine sabırlar versin
yeni gördüm konuyu allah rahmet eylesin sevenlerine allah sabır versin
Sabah haberi aldığımdan bu yana şoktayım inanılmaz bi durum ama takdiri ilahi yapacak birşey yok...Çok sohbetimiz olmasada kendisini forumdan ve eskişehir buluşmasından tanırdım gayet efendi,cana yakın ve iyi bir insandı...Allah başta hanımına ve geride kalanlarına sabırlar versin mekanı cennet olsun
Tüm ailemizin başı sağolsun...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Bir Önerim Var Site Olarak Başsağlığına Gidelim... ? Yönetim Uygun Görürse Bence Bir Nebzede Olsa Ailesinin Acısını Paylaşmış Oluruz ? YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN HABER BEKLİYORUM ....?
Şok oldum. Serdar abiyle Anıtkabir buluşmasında tanışmıştım. Neşe dolu bir insandı. Allah mekanını cennet etsin. Eşine ve ailesine Allah sabır versin. Allah sevdiği kullarını yanına çabuk alırmış derler. Cenaze namazına katılmayı isterdim ama dediğim gibi yeni öğrendim ve şu anda şok içerisindeyim.
Kendisini forumda sanıyorum en iyi Femoli tanıyordu. Ne diyim bilemiyorum ki ne desek boş. Allah rahmet eylesin.
Başsağlığına gidilecekse bende gelirim. Ailesinin acılarını hafifletmek adına ne yapılacaksa bende varım.
Konu SKELETER tarafından (26/06/2011 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.
Serdar, bu gerçektende çok iyi olur. Serdar abi artık aramızda olmasa da Müzeyyen ablanın her zaman yanında olduğumuzu, ona destek olacağımızı görmesi iyi olur. Ancak şu anda acıları çok taze. En azından bir kaç gün sonra böyle bir ziyaret daha iyi olacaktır. Bizde İzmir ekibi olarak en kısa zamanda başsağlığı için Ankara'ya gelmeyi istiyoruz. Şimdiden bu hassas ve duyarlı düşüncen için kendi adıma teşekkür ederim.
Daha önce de yazmıştım. Bugün hepimiz adına son yolculuğunda cenaze törenine katılan arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim.
Allah Rahmet Eylesin yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun.
Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Allah Rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağolsun... izmir buluşmasında tanışma fırsatı yakalamıştım kendisiyle çok iyi sevecen biriydimekanı cennet olur inşallah
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Tanışmak nasip olmamıştı abimizle ama Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri