Merhuma Allah tan rahmet,ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum...Mekanı cennet olur inşallah.
Merhuma Allah tan rahmet,ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum...Mekanı cennet olur inşallah.
Cenazeden geldik çok kötü bir durum tanıdığın ve gerçekten sevdiğin biri kefenler içinde yatıyor ve sen basındasın ,hala daha inanasım yok şaka gibi geliyor küçük kızının arkasındaki feryad müzeyyen ablanın robot hali kadıncağaz donmuş resmen , oğlu mezarın içine girdiğindeki hali daha fazla yazamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın .
Mehmet, Serdar abimizin son yolculuğunda ailesine destek olduğunuz, yalnız bırakmadığınız ve bizim yerimize de son görevi yerine getirdiğiniz için tüm forum arkadaşlarım adına cenaze törenine katılan tüm dostlara teşekkürler.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. Gerçekten çok üzücü bir durum.. Allah geride kalanlara sabır versin..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.....
Bu gün Ankaradaki 2. haftam ve hiç yüz yüze gelmediğim arkadaşlarımla gelme planları yaparken Birebir konuşma fırsatı bulamadığım sevgili abimizi kaybettiğimizin haberini almış olmak beni çok üzdü. Keşke defninde değilde bir kafede çay içerek tanışsaydık be abi![]()
Artık Fiorinolu
Allah rahmet eylesin abim... ailesinede sabırlar versin.![]()
Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin, mekanı cennet olsun..
İyiler aramızdan erken ayrılıyor allahtan rahmet ailesine yüce rabbimden sabır diliyorum çok zor bir durum gerçekten ellerim titriyor yazarken üzülmekten ziyade kahroldum tanımak istedigim abilerimden biriydi. Allahtan rahmet diliyorum.
Sevgi ve saygı duydugumuz degerli büyügümüzdü.
Hepimizin başı sagolsun dostlarım...
Kafanızdan geçenleri ertelemeyin arkadaşlar.
Bu abimle tanışmayı o kadar çok istiyordum ki büyük bir pişmanlık var içimde tanışamadıgım için...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Allah gani gani rahmet eylesin
Sabahtan eski bir konuda bir bilgi aramak için birkaç dakikalığına girmiştim foruma, hiç farketmedim, şimdi açtığımda gördüm. Keşke sabahtan farkedip cenazeye gidebilseydim. N'olur birisi şaka desin lütfen yaa.... İnanamıyorum. Ankara Çakıl kafedeki buluşmada tanışmıştık Serdar Abimle... Tek kelimeyle muhteşem bir insandı. Şok oldum resmen. Tüm forum üyelerinin, sevenlerinin, ailesinin başı sağolsun, MEKANIN CENNET OLSUN SERDAR ABİM, SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ...
bende duyduğumda şok oldum 2 gün önce yanıma gelmişti karter muhafazasını taktık muhabbet ettik çok aşırı moralim bozuldu keyfi yerinde jasmine operatorö herkese slm söyledi allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin geride kalanlara müzeyyen ablama herkese sabıır versin serdar abi baba adamdı
Allah rahmet eylesin ilk önce duyunca inanamadım şok oldum resmen her ne kadar yüzyüze tanışamadıysak forumdan çok cana yakın sevdiğim büyüklerimden biriydi Allah ailesine ve geride kalanlara sabır versin.
Mekanın cennet olsun seni hiç unutmayacağız..........................
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet, toprağı bol olsun.
Allah Rahmet Eylesin, Geride Kalan Ailesine Sabırlar Versin.......
ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşlar
şu forumda bu kadar zamandır aldığım en kötü haber bu
canım serdar abimizi kaybettik
tanımayan arkadaşlarımız onu bir tanısa onun insanlığını arkadaşlığını bir bilse gözyaşlarını tutamazdı
son zamanlarda sanırım 6 aydan fazla oldu paraşüt dersleri falan almaya başlamıştı
facebookunda resimlerini paylaşıp çok güzel olduğunu yazıyordu daha 2 hafta önce face konuşmuştuk
halen daha inanamıyorum
seni unutmayacağız serdar abicim mekanın cennet olsun
müzeyyen ablamada allahtan sabır diliyorum söyleyecek başka bir şey bulamıyorum
forum gerçekten abisini kaybetti arkadaşlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Serdar Abiyle son Anıtkabir buluşmasında tanışmıştık. Yaşı sadece kimliğinde büyük yazıyordu sanırım, yaptıkları heyacanı sıcakkanlılığı teknolojiye merakı yamaç paraşütü aşkı sanki karşımda 20 yaşında bir delikanlı müthiş hayat tecrübesiyle farklı bir görünümdeydi. Hayatı yaşamayı çok seven bir insandı benim bi günlük görüşümle Serdar Abi .
Sabah foruma bakmamıştım son görevimi yapamadım Allah Rahmet Eylesin Toprağı Bol Olsun.
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet, kabri nur olsun. Geride kalanlara Allah uzun ömür ve sabır versin. Başımız sağolsun, dostlar var olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri