nasıl olur hala inanamıyorumdicek çok şey var ama yazmak gelmiyo içimden... allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın, başımız sağolsun
![]()
nasıl olur hala inanamıyorumdicek çok şey var ama yazmak gelmiyo içimden... allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın, başımız sağolsun
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Allah rahmet eylesin. Yakinlarina bassagligi diliyorum...
Hala sokdayim insanin inanasi gelmiyor.allah mekanini cennet etsin serdar abi.
Allah geride kalanlara sabir versin.sevmisdik seni be abi....
çok ama çok üzgünüm başınız sağolsun((
noone knows that except both of us
Henüz 1 kez tanıma fırsatı bulmuştum ama iyi bir insana benziyordu , Allah rahmet eylesin çok üzüldüm gerçekten(
Haberi duyduğumda tüylerim diken diken oldu..Eskişehir buluşmasında tanıdığım kadarıyla Serdar Abi çok duyarlı bir insandı, mekanı cennet olsun, Allah yakınlarına sabır versin, toprağı bol olsun..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Neyin ne zaman gelecegi belli olmuyorAllah rahmet eylesin.
O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
yeni açtım bilgisayarı ve facebook'ta gördüm!
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah!
sevenlerine de Allah sabır versin![]()
Grandepunto camıamızın başı sagolsun,eşi benzeri olmaz örnek bır abımızdı duydugumdan berı hala ınanamıyorum cok uzuldum Allah rahmet eglesın mekanın cennet olsun serdar abıcıgım SENI COK ÖZLUYCEZ...
Allah Rahmet eylesin geride bıraktıklarına da sabır versin.
Çok zamansız oldu,
o kadar hayat dolu, o kadar iyi kalpli bir abimizdi ki; yeri asla doldurulamayacak!!
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cok iyi abimizdi...
Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin, dualarımızı eksik etmeyelim..
Hayatta bir olana, birde olume care yok...
Allah rahmet eylesin, geride kalanlarina sabir versin.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Şimdi gördüm yazıyı ve hemen mehmeti aradım ama cenaazedeymişler... Hala şoktayım inanasım gelmiyor... Forumumuz sayesinde tanıştığım Merhum Serdar Abi pırlanta bir insandı... Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun... Allah geride kalanlara sabırlar versin...
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
çok baba adamdı,keşke tanımayanlar bu muhteşem insanla birkez sohbet etme fırsatı bulsalardı onun nekadar büyük bir insan olduğunu görürlerdi,kendisinede söylemiştim,benim gözümde Atatürk gibi bir insandı,mekanı cennet olsun,müzeyyen ablama ve sevenlerine Allah tan sabır diliyorum,yokluğuna alışmamız zor olsada...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
gerçekten kaybımız büyük
hem kendi hem de kalbi çok temiz bir insandı
hepimizin başı sağolsun
Allah yakınlarına sabır versin
az önce facede okudum bende şok oldum, hala inanamıyorum.
allah başta müzeyyen abla olmak üzere tüm sevenleri ve yakınlarına sabır versin...
gerçekten çok değerli bir abimizdi.
hepimizin başı saolsun...
Kendisini hiç tanıma fırsatım olmadı ama kendisine allahtan rahmet geride bıraktıklarına sabırlar diliyorum...Hayat yaşamak için çok kısa kıymetini iyi bilmek geride iyi şeyler bırakmak ne mutlu ona... mekanı cennet olsun....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri