Abarth logosu FIAT'ın logosundan daha güzel ve daha renkli, genelde insanlar o yüzden istiyorlar araçlarına takmayı..Bu mantıkla düşünürsek aracımıza led ışıklandırma da yapmayalım
![]()
Abarth logosu FIAT'ın logosundan daha güzel ve daha renkli, genelde insanlar o yüzden istiyorlar araçlarına takmayı..Bu mantıkla düşünürsek aracımıza led ışıklandırma da yapmayalım
![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
bu arada bu logoların kaybolmasından sonra yolda dikkatimi çekti şahin mi doğan mı tam emin değilim bir araçta gördüm fiat logosundanartık nerden aldıysa günahı boynuna
logo foyatlarını araştırırkende bunu gördüm..
Hepsiburada.com : AUTOMIX FIAT ARMA YENI BUYUK | Oto Aksesuar
Lütfen yorum kısmınıda okuyun![]()
Bencede abarth hoş olur karar sizin piyasada yan sanayiside mevcut ama orjnal alın derim.
benim oturduğum sokak ve çevresinde kırmızı fiat logolu şahinler görüyorum.gidip verin benim logomu siz çalmışsınız mı diyeyim şimdigeçende bi oto aksesuarcıdan 10 liraya aldım sadece yapıştırmalı. hemen denedim olmadı. ben de iade ettim. logonun çıktığı yerde 2 tane delik var. yıkarken yara bandıyla kapattım geçende
su girmesin diye petrolde yapıştırcak bişi aradım marketinde sadece yara bandı vardı. sevmiyorum böyle illaki alcam başka çare yokkk
![]()
Efe Bey benim aldığım servislerde satılan aynı malzeme orj. ben ön + arka 5o tl. ye arkası ya 25 di ya da daha ucuz olabilir çünkü küçük aldım bu int. özellikle hepsiburada dan baktıklarım uyumsuzmuş bizimkilere göre yapıştırıcı konusunda şüphen olmasın benim en ufak bir sıkıntım olmadı boyaya zarar vermiyor versede zaten senin onun altını görme şansın olmayacak zaten öyle bir yapıştırıyor ki bütünleşmiş resmen bu yapıştırıcılar moleküler düzeyde yapıştırıcılar küçücük tüp pahalıda yani fiyatı ama çok kullanıldığı için çok uzun gidiyor oto müzik sistemleri satan yerlerde oluyor bilgin olsun.
yapıştırıcı konusunda sıkıntım yok yapıştırırım boyaya zarar verirse altta kalacak zaten onu dert etmiyorum. düzgün bir şey olsun da kolay çıkmasın diyorum. internetten almak için tam olarak ebatlarını bilmem lazım. demin bir arkadaş link vermiş ordan baktım mesela 2 farklı boyutta olan var. bizim araçların arkasındakinin boyutu tam net bilirsem o zaman alırım netten.
Bursa'da Bulabilir miyiz bu yapıştırıcıdan , benim evo'nunda T hafi düşmüş.onu bulup yapıştırmam gerekiyor.
404 Süper Japon Genel Yapıştırıcı 1 Dk Güçlü Yen GittiGidiyor.com'da #39081160
bunun gibi işini görürü sanırım
arkadaşlar izmirde nerde bulabilirim bu logolardan? on ve arkaya taktırma istiyorum bide vize trafik olayları nasıl oluyor bunlarda bir arkadaş yardımcı olabilirmi? tesekkurler..
[/QUOTE]
"SEN VE BEN GERİSİ VESAİRE..."
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri