Alıntı fawori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla arkadaşlar almanca bir şeyler yazıyor oto aksasuarcıdan almıştım bu buzdlabında saklanan türden bir yapıştırıcı oda ısısında bozulur abi demişti satan çocuk. boyaya zarar verdiğini sanmam tabii biri kazımaya kalmazsa ama ben bu iş elemanı zorlayınca bulşaşmayacağı kanısındayım. Ayrıca bulaşsa bile kasko ne durur. Araç boyalarının üzerinde vernik vs. olur boyaya gelinceye kadar ayrıca merak etmeyin altındaki alanda çok iyi gözükmüyor aracın görüntüsü epey bozuluyor o ufacık logolar olmayınca. Servise gitme sanayilerde parçacılarda aynı orj. parça 25 Tl. felan

ŞİMDİ GELELİM YAPIŞTIRICININ ADINA ÜZERİNDE BUNLAR YAZIYOR : EURO SERVICE DEPOT ATOMKLEBER

hatta bende bitmiş bir ambj. var saklarım yenisi lazım olursa gösterip alayım diye ama google'a atomkleber yazınca benzer tüpler var sanırım aynısı japon kıvamında bir yapıştırıcı ama süper tavsiye ederim.Ben kasımda yapıştırdım ne düştü ne çalan çıktı yani çalabilen AYRICA İNAN BANA KENDİ UFACIK İKİ DİŞİ TORNAVİDA İLE İKİ ZORLSAN TIK DİYE ÇIKAR YAPIŞTIRMAK ŞART YALNIZ UYGULARKEN SIZMAMASINA ÖZEN GÖSTER KURUR KÖTÜ GÖZÜKÜR AZ Bİ ŞEY SÜRSEN YETER.
Dikkate alıcam dediklerini. önce parçacılara bir bakayım. Bulursam da yapıştırarak takayım o zaman.