Onlardan çok var benim arabamın arka bagaj kapağına tekme atmışlar.Düzelttim daha sonra vernik atması vardı.Soymuşlar komple soyulan tarafı boyatıcam alıştım artık.
Arkadaşlar kafam çok acayip bozuk. Gözümüz gibi baktığımız arabamıza Adam gelmiş sürtmüş arka tekerin üstündeki daire şeklindeki çıkıntıya sürtmüş çıkıntıyı içe batırmış gitmiş. Ben bunun gelmişine geçmişine söğsem haksız mıyım Allah aşkına ?
Resimde bişe yokmuş gibi görünüyor ama çıplak gözle bakınca çok kötü gözüküyor içe batıklık.
![]()
Konu kuzun tarafından (17/06/2012 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.
Onlardan çok var benim arabamın arka bagaj kapağına tekme atmışlar.Düzelttim daha sonra vernik atması vardı.Soymuşlar komple soyulan tarafı boyatıcam alıştım artık.
Konu Ziyaretci040 tarafından (17/06/2012 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.
Ya hani insanız yaptın bi yanlış adam bir not yazar bırakır sileceğe e ben bu adamı bunu yaparken görseydim bi tarafına aynı batıklığı yapardım.
Hocam ben kamera kaydına baktım tanıdık deıldı yoldan gecen sarhoş çıktı.Hala bakıyorum yanlışlıkla denk gelirim diyeYaptırıcaksın geçicek cidden bu kadar sinirine değmez dicem ama bi manası olmıyacak.Umarım fazla bişi yoktur yinede.
ben artık bunlara alıştım.
kaç defa durdugu yerde arabaama vurdular bilmiyorum.
Ağız tadıyla şöle hızlanıp hızlanıp birine giremeden pert etcekler arabamı.
Bilmiyorum yakından nasıl ama,fotodan bir tek pastalık işi var gibi duruyor. Daha dün başıma geldi ordan biliyorumsagolsun forumdaşlar bugünkü buluşmada hafif bi pastayla alıverdiler hemen çizikleri
![]()
Bir de aklı başında olup çarpıp kaçanlar var, bunları karşına alıp sayko ya bağlamak gerek.
Bence aracınızda hiç bir şey yok, kafanıza bile takmayın, küçük bir rötüş tamamdır, bu tarz çizikler sürtmeler olacaktır, bir süre sonra takmamayı öğrenirsiniz![]()
bu tür kazalar sonrası aracın değer kaybı çok oluyor mu ?
geçmiş olsun
obsessed the red
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri