birkaç kişiye sordum ama cevabını bulamadım. resimde kırmızı çizgiyle belirttiğim şey ne işe yarıyo
ve tecrübe tarafından ( - gülay hanım ) konu sonlandırılmıştır. cevabı şu şekildedir;
bu parça bütün araçlarda var ancak dynamic ve emotionlarda aktif haldedir ve dijital klimalarda ısı sensörü görevini yapar.
![]()
Konu samprik tarafından (14/04/2011 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: soru cevaplandırıldı
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
arabanda yağmur sensörü veya ışık sensörü varsa bu noktada algılayıcı göz var diye hatırlıyorum...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
benim bildiğim o yol bilgisayarının dısarıdaki havanın sıcaklığını ölçen sensörü
Yağmur Far Sensörü...
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
benim bildiğim güneş sensörü. dijital klimalı araçlarda bulunuyor.
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
benim araç dynamic Asist kit esp kitli
yağmur sensörü olduğunu düşünmüyorum çünkü o dikiz aynasının arkasındaki siyah kısımda olduğunu biliyorum..
galiba kimse bilmiyo
iNaDıNa T-e-X-a-S
fiat a mail atalım![]()
anahtarın kumanda alıcısı diye biliyorum ben. daha önce merak edip lineası olan bir arkadaşa sormuştum bana öyle demişti. o da tam biliyorsa tabi![]()
iyiki açılmış bu konubende uzuuun süredir merak ediyordum ne işe yaradığını
![]()
iNaDıNa T-e-X-a-S
yok kumanda alıcısı değil,aldığım sene merakıma yenilip tornavida ile kanırtıp açtım,altında yeşil bir platik var içi boş,activelerde hiçbir halt olmadığı için boştu,ama daha üst modellerde illaki bir sensör vardır...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
iNaDıNa T-e-X-a-S
Yağmur ve ışık sensörü orada olamaz,bütün markalarda işleyiş şekli aynanın altındadır,sileceğin alt noktasına gelen yere ışık ve yağmur sensörü olmaz,aynı kapak bizdede var,büyük ihtimalle uzaktan kumanda alıcısı olabilir,dijital klimanın iç hava ısı sensörü klima panelinin üzerindeki ızgara olan yer...
bende çok merak ediyordum bunu.dijital klima ile alakası yok benim araç active, manuel klima ama bendede var.
muhtemeln uzaktan kumandanın alıcısıdır
Güneş sensörü..Dijital klimalı araçlarda bulunur..
Isı sensörü sağ aynanın altında arkadaşlar....
I ' m c a p u l i n g . . .
ben onu uzaktan kumanda algılayıcısı diye biliyorum. linea punto hepsinde var o zımbırtıdan.
Hayır arkadaşlar yağmur sensörü olan araçlarda dikiz aynasının ortasındaki yerde sensörü, o resimdeki kısım, aracın anahtarının uzaktan kumandanın çalıştırılması için konular cihaz veya panel adı her neyse o görüntüdeki budur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri