ben onu uzaktan kumanda algılayıcısı diye biliyorum. linea punto hepsinde var o zımbırtıdan.
Hayır arkadaşlar yağmur sensörü olan araçlarda dikiz aynasının ortasındaki yerde sensörü, o resimdeki kısım, aracın anahtarının uzaktan kumandanın çalıştırılması için konular cihaz veya panel adı her neyse o görüntüdeki budur
kedidir o kedi
bendede var. o aparattan honda civic dede görmüştüm. sahibine sorduğumda araç içi alarm algılayıcısı tarzında bişeyler demişti.
86 farklı şey söylenmiş hangisi acepbileni arıyorumm gören söylesinn
![]()
![]()
Güneş sensörü bahsettiğiniz ön camın ortasındaki şey..
Dijital klimalı araçlarda bulunur..
Isı sensörü ise yol bilgisayarındaki dış hava sıcaklıgını gösteren, sağ aynanın altındadır arkadaşlar....
Açıkladıkya dogru şıkkı söyledık daha neden alternatif sonuçlar üretilmeye çalışılınıyor anlamıyorum
I ' m c a p u l i n g . . .
bı arkadas actıve lerdede vara dıyor ama ben focuslarda da gordumo dıjıtal klımanın ısı olcerı dedı bana show room dakı arkadasım ama arkadas actıv dede var dıyor sımdı kafam karıstı focustakı de dıjıtal klımaydı
ön konsol fabrikada tek tip üretiliyor olabilir. activede, dynamicde, emotionda da aynı konsolu kullanıyor olabilir. activede pasif diğerlerinde aktiftir.
peki ne işe yarıyo?
onrky
1.4 starjet 95hp
Otomatik klimada iç hava sıcaklıgını dengede tutmak ıcın kullanılan bır teknoloji.Klimanın bır parçası aslında
I ' m c a p u l i n g . . .
araç içi hava sıcaklığını dengede tutmaya yarayan sensör klıma panelının içindeki sensör..klımanın uzerındekı ızgarya kolı bantı ıle bantlayın ve gorun klımayı fullouto konumuna alın ve seyredın ne olcak...sensore gelıcek hava olmadığından klımanız sıcaklaık farklarını algılamayıp tepkisizleşecek..o torpidodakı sensor bence başka bişey klımaylan alakalı olmadığnı dusunuyorum..
onrky
1.4 starjet 95hp
Parça kodu 46545740 arattığınız zaman ısı sensörü olarak görebilirsiniz. Gelen güneş yoğunluğuna göre klimanın çalışmasına yardımcı oluyor sanırım. Yabancı bir sitede bu parça için bu kodu vermişlerdi
Bence de güneş sensörü olmalı.
bence radyo anteni![]()
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
bu parça bütün araçlarda var ancak dynamic ve emotionlarda aktif haldedir ve dijital klimalarda ısı sensörü görevini yapar.
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri