Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
95 sonuçtan 81 ile 95 arası

Konu: Bu ne olabilir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ahmet karakaş
    YALOVALI ahmetkarakaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yalova
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 144

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dünyanın en gelişmiş yangın önleme sistemi (FPS) bulunuyor. Çarpışma anında benzin deposunun otomobilin içi ile bağlantısını kesen ayırıcılar ve atalet sensörü, çift yönde akışı kesen selenoid valf güvenliği arttırıyor. Otomobilin ana elektrik tertibatı ise, kısa devre sonucunda çıkan yangınları önlemek amacıyla hazırlanmış bir sigorta tarafından korunuyor.
    Darbe dışında çok çok hızlı bir şekilde yüksek bir kasisten geçtiğiniz anda da atalet sensörü devreye girebilir.

evet gerçektende +1000

darbe anında saniyeden çok daha kısa süre içersinde sensör devreye girerek yakıtı kesiyor yakıt deposundan dışarıya yakıt sızmasını engelleyen bir sitem var zaten fakat motora giden yakıtıda kesiyor araç.

darbenin şiddetine göre eğer EMİNİYET KEMERİniz takılıysa fişekler patlıyor ardından yine hd kameraların bile yakalayamadığı bir süre zarfında airbag patlıyor bu patlama sırasında hava çok yüksek sıcaklığa ulaştığı için tahliye yapılan kısım yüzünden kollarınızın hafif dereceli yanık görmeside olağan.

ağer aracınız takla sonucu darbe almışsa aracınız 4'lü flaşörleri yanık kalmasını sağlayan sistem olduğunuda biliyorum.

Fiat telephaty sistemi bulunan araçlardaysa bu sistemin acil yardım çağrısı yaptığını uydu sistemiyle yerinizi bildirdiği eğitimlerde söylenmişti.

aracınız darbe anında çukur küçük hasarlı çarpışmalar vs. gibi servis elemanını arayarak yardım alabilirsiniz

yoksa bir düğme yüzünden uzun süre acil yardım bekleyip ardındanda bir tıkla işini bitiren teknisyenin yol yardım ücretini ödemek zorunda kalabilirsiniz...

renault servisinde çalışırken başıma gelmişti ve şikayetin alasıyla uğraşmak zorunda kalmıştım

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Alıntı ahmetkarakaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

renault servisinde çalışırken başıma gelmişti ve şikayetin alasıyla uğraşmak zorunda kalmıştım
    Eski kasa Kangoo da motor bölümünde kırmızı kauçuk malzemeyle kaplanmış bir düğmeye basmadan araç çalışmıyordu,akü bitince bile araç yakıt akışını kesiyordu.
    Evo larda bu düğme nerede onuda yazarsanız memnun olurum...

Mahir Gündoğdu
    jojomi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 1

üstad servise sorduydum aldığımda arabayı şu cevabı verdiler
    yol bilgisayarının dısarıdaki havanın sıcaklığını ölçen sensörü aynısından yan aynaların altındada var

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

carbon clean işleminde ufak bir çekiş darbesiyle benzin akısını keserlerken buyuk bır dıkkatle seyretmıştim servisteki ustayıı...

onrky
    1.4 starjet 95hp

ahmet karakaş
    YALOVALI ahmetkarakaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yalova
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 144

tabikide atalet sensörü gp ve evolarda var

Fatih ATA
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. PeterPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 75

arkadaşlar şimdi ben bir stilo kullanıcısı olarak, aynı yuvarlak sensorun bizim araclarda sonar sensör o lduğunu ve bu sensör sadece dijital otomatik klimalı araçlarda bulunuyor diye biliyorum.. Görevi ise gelen güneş ışığının açısına ve şiddetine göre klimayı ayarlıyor...

Fakat şimdi atalet sensörü olduğunu söylemişsiniz _? bu konuda eminmiyiz ?

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 660

Alıntı ahmetkarakaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabikide atalet sensörü gp ve evolarda var
    Sadece puntolarımızda değil bütün araçlarımızda atalet sensörü var.

Alıntı PeterPAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şimdi ben bir stilo kullanıcısı olarak, aynı yuvarlak sensorun bizim araclarda sonar sensör o lduğunu ve bu sensör sadece dijital otomatik klimalı araçlarda bulunuyor diye biliyorum.. Görevi ise gelen güneş ışığının açısına ve şiddetine göre klimayı ayarlıyor...

Fakat şimdi atalet sensörü olduğunu söylemişsiniz _? bu konuda eminmiyiz ?
    Yok yok aracınızda varlığından bahsettiğiniz sensör dijital klima ısı algılayıcısı doğru..Atalet sensörü sonraki bir mesajda bilgi olarak yazılmıştı bir kullanıcı tarafından.. O mesajdan sonra bu atalet sensörü konusuna döndük

Fatih ATA
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. PeterPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 75

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yok aracınızda varlığından bahsettiğiniz sensör dijital klima ısı algılayıcısı doğru..Atalet sensörü sonraki bir mesajda bilgi olarak yazılmıştı bir kullanıcı tarafından.. O mesajdan sonra bu atalet sensörü konusuna döndük
    Teşekkürler bende diyorum bugüne kadar yanlış mı biliyormuşum ? Peki bu atalet sensörü nerde bulunur ? Var olup olmadığını nasıl anlarız acaba ? Benim stilde var mıdır ? Kaza anında yakıtı kesen bir sistem var diye biliyorum ama, kesinlik kazanmış değil henüz...

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok

Alıntı PeterPAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler bende diyorum bugüne kadar yanlış mı biliyormuşum ? Peki bu atalet sensörü nerde bulunur ? Var olup olmadığını nasıl anlarız acaba ? Benim stilde var mıdır ? Kaza anında yakıtı kesen bir sistem var diye biliyorum ama, kesinlik kazanmış değil henüz...
    şu şekilde düzeltme yapabilirim.. Aslında sistem olarak baktığımızda hepsinde var. ancak atalet sensörünün yerini yeni nesil araçlarda ECU(beyin)aldı. Yakıtı atalet sensörünün yerine ECU kesiyor bizim araçlarda. Sinyal kolundanda tekrar aktif hale getirebiliyoruz.

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

sinyal kolundan nasıl aktıf hale geliyor pek?i söylemişken tam söyleyin bari.. yolda falan başımıza bısey gelirse aklımızda olsun...

onrky
    1.4 starjet 95hp

Rengi
    Yok

Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sinyal kolundan nasıl aktıf hale geliyor pek?i söylemişken tam söyleyin bari.. yolda falan başımıza bısey gelirse aklımızda olsun...
    Dört kapının da kapalı olması gerekiyor, ardından önce sağ sinyal veriyoruz koldan, sonra sol, sonra tekrar sağ ve tekrar sol..Ve marşa bu komutlardan sonra basabiliyoruz.

A B
    Wisdom Words Kronokrator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 80

konuyu açan arkadaşı vicdanıyla başbaşa bırakıyorum

hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

bende çok merak etmiştim onun ne olduğunu ama araştırmak hiç aklıma gelmemişti yardımlarından ve bilgilendirmelerinden dolayı herkese teşekklürler

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345