Tam da elimden aldın2004 model puntomu zor bela 15.500e sattım eleman 19.000 demiş bide pazarlıksız
Toyota Corolla 1.6 GLi 1998 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
hocam ilk crx o motor 87 de çıktı..eğer ki start stop ile teknoloji ölçülüyorsa ona birşey diyemem..şu anda bile benim bahsettiğim vti motoru diğer firmalar taklit etmeye başladı opel turbolu anca çıkarıyor o beygiri o motordan..lütfen 90 model honda yada toyotaya binin ve doğana binin..ne demek istediğimi o kadar iyi anlayacaksınız diyeceğim ama zaten bindiğinizi tahmin ediyorum..yüce önderimiz ATATÜRK ün o senelerdeen yakın ve en hızlı bir şekilde hangi araba firmasını yada sanayileşme yolunda en hızlı hangisinin ülkemize geleceğini düşünerekten bu düşünceyle FİAT ı istediğini düşünüyorum tabikide millerce uzak uzakdoğu yada almanya gibi hitler ülkeleri yerine italya yı seçmesini normal karşılıyorum..
99 model terrada 12000 enteresan?
bakın anlaşamıyoruz ben size ne dedim siz gerilere gittikçe bende geriye giderim ya
ilk direk enjeksiyonlu td motor croma'da kullanıldı?
fiat grubu araçlarıyla hemen kıyaslamaya başlıyalım o senelerde lancia delta neler yapıyordu bi bakın bakalm
Bence fiatla toyotayı kıyaslamayalım ezelden ebede.. biz şahinle doğanla kış günü hararet yaparken araçlarımızda millet arabistan çöllerinde safari yapıyordu 60 derece sıcaklıkta her iki markada kendi klasmanında üst sıralarda...evomu seviyorum ama bende toyotanın yeri başka saygılar cümleten iyi geceler.
ahmet bey bakın ben fiat a kesinlikle karşı olan bir insan değilim öyle biri olsam arabasını kullanmam ve ben fiat kesinlikle teknolojide en geri de demiyorum ama parça kalitesi bakımından ve sağlamlık bakımından japonlar kadar iyi olduğunu düşünmüyorum lütfen beni antifiat olarak düşünmeyin fanatiklikten yana değilim sadece objektiflikten yanayım açıkçası..geriye gidersek istediğiniz kadar gidelim bence yine japonlar iyi gelecektir..dediğim gibi turbosuz atmosferik motorda özellikle!! dizeli zaten japonlar pek kullanmıyor kullananlar da yeni yeni toyota,nissan gibi Honda hiç kullanmıyor..ayrıca ben lancia delta gibi italyanlarla da kıyaslamıyorum ben sadece körü körüne fiat fanatikliğine karşıyım her markanın zaafiyetleri var ama bazılarının az bazılarının çok fazla..yine dediğime gelicem 90 yılında lisansını fiat ın verdiği doğanların tek cazip yanı yedek parçası ve 2. eli başka cazip yanı var mı?lakin 90 yılında 136 beygirlik klimalı yere çok yakın aerodinamiği mükemmel olan arabaya binmek varken neden doğana binildi? ve yine dediğim gibi fiat ı şu konuda tebrik ediyorum ki bu ülkenin zor zamanlarında yanındaydı ucuza insan taşıdı ucuza araba sattı ve bir süre bu ülkeyi çok güzel idare etti fakat 80 lerden 90 lardan sonra bu ülkeye teknoloji gelmeye başlayınca herkes durdu düşündü dedi ki araba konusunda teknoloji fiat değilmiş!!bu arada bende honda crx vardı 90 modeldi daha yeni sattım yemin ederim üstündeki ampul orjinaldi fabrikadan..araba 300 binde motor yeniledi..sanmayın garaj arabası falan kesinlikle hor kullanılmış bir araçtı..bu arada 90 model!! diyorsunuz ya 90 yılında regata da ilk direk enjeksiyonlu motor yapıldı bu niye gelişmedi? ilk start stoplu araba croma niye genişlemedi ve gelişmedi?şunu da söyliyeyim gplerin çoğunda hala karter koruma yok bari bunu yapma fiat diyorum içimdenözür dilerim ahmet bey amacım tartışmak değil yaratmak da değil böyle izlenim vermek istemem size karşı.. eminim ki çalışmışsınız biliyorsunuz arabaları sistemleri sadece demem o ki biraz da objektif bakarsak sanırım daha net göreceğiz..
Yukarıdaki yazılarda servis hakkında üçkağıtçı gibi tabir kullanılmış,lastik mevzusunda servisin en ufak kabahati yok,kabahat 4442255 i aradığınızda karşınıza çıkan çağrı merkezindeki bilgisiz elemanlar başta olmak üzere,dosyanızı görmezden gelerek servis-müşteri ikilisini başbaşa bırakan müşteri ilişkileri sorumlularındadır.
Hiç bir yazımda Fiat veya Evo yu kötülemedim,kızdığım nokta sattığı aracının arkasında durmayan müşteri hizmetleri ve aymazlıklarıydı,halen daha diyorumki bu lastik üretimden kaldırılmış ve devamı yok,bana hanginiz 20 saatte İtalya'dan 1 adet lastik getirtebilirsiniz,buna Tofaş'ında gücü yetmez ...
90'lardan bahsediyoruz peki neden 2.0 mpi tempradan bahsetmiyoruz
ya da neden sadece doğan'dan bahsediyoruz?
ne kadar objektif bakarsanız bakın
kullandığınız arabalar tofaş değil
FIAT
Vw opelmiş miş toyotaymış sizin için geçtik bunları. Nereye gelelim? : )
Benim 4 tane Fiat aracım oldu. Yine Fiat' ın yüzünden sattım başka markalara yöneldim. Neden peki.. Birkaç kere servislere gitmem yeterli oldu. Gerçekleri yazmak karalama oluyorsa yapacak birşey yok. Öyle bir yazmışsın ki görende seni oto gurmesi sanacak. Kalkmışsın burada VW, Toyota, Opel, Ford karalıyorsun. . En azından başkaları neyden memnun değilse onu yazıyor. Peki sen ne yaptın? Toptan bütün Otomobil devlerini tek kalemde sildin attın.
Amin Allah bizede doğru yolu göstersin
Konu başlığına ithafen birşey demek istiyorum... Fiat' sa eğer... yirmi kere düşün bir kere adım at.
Konu demon tarafından (09/04/2011 Saat 04:14 ) değiştirilmiştir.
evet, bazen arızaları çözmeleri zaman alıyor ...
Ancak; Forumdan'da anladığım kadarıyla Fiat Servislerinin çoğunda bu tarz sıkıntılar yaşanıyor.
Bende bir kaç defa problem yaşadım. Ama çalışanların iyi niyetinden dolayı bir şey diyemedim. Arızalarıda çözdüler...
Çok iyi diyemem, çok kötü de diyemem...
Konu SUADOW tarafından (09/04/2011 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.
Nasıl yani tek lastik fiyatı mı ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri