Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Fiat'sa eğer...

A CL
    muhammedçelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 37

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum hocam size aynen..şöyle düşündüğümüzde 93 model fiat üretimi hangi araba hala doktor arabası olarak bilinen toyota corolla xei gli serisi kadar tutuluyor ve sağlam? marka tartışması değil amacım lakin düşünmek şart gelir sürş-ü lisan eylediysem affola
    Tam da elimden aldın 2004 model puntomu zor bela 15.500e sattım eleman 19.000 demiş bide pazarlıksız Toyota Corolla 1.6 GLi 1998 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk

A B
    Wisdom Words Kronokrator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 80

Alıntı muhammedçelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam da elimden aldın 2004 model puntomu zor bela 15.500e sattım eleman 19.000 demiş bide pazarlıksız Toyota Corolla 1.6 GLi 1998 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
    yuh diyorum o nedir yaa. bu araba 19.000 ise ben vazgeçtim 25.000 istiyorum hahaha

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı ahmetkarakaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    80'lerde start & stop vardı regata'da

hani siz tarihi geri alın bende geriye giderek kıyaslıyayım...

kullandığımız çoğu teknoloji geçmişin teknolojisidir...

ona bakarsanız 1000'lerce hibrid araç kullanılmaktaydı ingilterede aynı senelerde...

ekonomik şartlar kültürel şartlar gelişmişlik bunları hesab etmeden bir aracı herhangi bir pazara sokamazsınız...

hatırlıyormusunuz bilmem ama ben çok iyi bilirim dobloların yağ karterlerinden yağın akmadığını?

neden biliyormusunuz ... türkiyede eurodiesel kullanılmıyordu

egr'leri bütün baştan iptal edildi...

performans ve teknolojide fiat'ı japonlarla kıyaslanması uygun değildir...

bu ülke fiat almaya mecbur değildi ama fiat ülkenin şartlarında araç üretmek zorundaydı...

Bentley ve Lamborghini'nin Türkiye'deki 35 yaşındaki İtalyanca bilmeyen ama İtalyan asıllı Genel Müdürü Giovanni Gino Bottaro:

Dedem Atatürk'ün isteğiyle gelip Türkiye'de ilk Fiat servisini kurdu
    hocam ilk crx o motor 87 de çıktı..eğer ki start stop ile teknoloji ölçülüyorsa ona birşey diyemem..şu anda bile benim bahsettiğim vti motoru diğer firmalar taklit etmeye başladı opel turbolu anca çıkarıyor o beygiri o motordan..lütfen 90 model honda yada toyotaya binin ve doğana binin..ne demek istediğimi o kadar iyi anlayacaksınız diyeceğim ama zaten bindiğinizi tahmin ediyorum..yüce önderimiz ATATÜRK ün o senelerdeen yakın ve en hızlı bir şekilde hangi araba firmasını yada sanayileşme yolunda en hızlı hangisinin ülkemize geleceğini düşünerekten bu düşünceyle FİAT ı istediğini düşünüyorum tabikide millerce uzak uzakdoğu yada almanya gibi hitler ülkeleri yerine italya yı seçmesini normal karşılıyorum..

ahmet karakaş
    YALOVALI ahmetkarakaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yalova
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 144

99 model terrada 12000 enteresan?

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

99 model terrada 12000 enteresan?
    kesinlikle kedi gözler hiç tutulmadı ve gerçekten hiç sağlam araba değiller..belkide toyotanın gelmiş geçmiş en başarısız arabası..

ahmet karakaş
    Nereden
    Yalova
    Rengi
    Yok

bakın anlaşamıyoruz ben size ne dedim siz gerilere gittikçe bende geriye giderim ya

ilk direk enjeksiyonlu td motor croma'da kullanıldı?

fiat grubu araçlarıyla hemen kıyaslamaya başlıyalım o senelerde lancia delta neler yapıyordu bi bakın bakalm

A CL
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle kedi gözler hiç tutulmadı ve gerçekten hiç sağlam araba değiller..belkide toyotanın gelmiş geçmiş en başarısız arabası..
    Sağlamlıktan ziyade motordan dolayı tutmamıştı o 99 yılında babamın makam arabasıydı sıfır araba motor kitlemişti benzinden dolayı filan dediler ama sessizlik komfor estetik süperdi zaten vvti motor çıktı 2001 model hala 17-18bin tl ediyor..

A CL
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri

bakın anlaşamıyoruz ben size ne dedim siz gerilere gittikçe bende geriye giderim ya

fiat grubu araçlarıyla hemen kıyaslamaya başlıyalım o senelerde lancia delta neler yapıyordu bi bakın bakalm
    Bence fiatla toyotayı kıyaslamayalım ezelden ebede.. biz şahinle doğanla kış günü hararet yaparken araçlarımızda millet arabistan çöllerinde safari yapıyordu 60 derece sıcaklıkta her iki markada kendi klasmanında üst sıralarda...evomu seviyorum ama bende toyotanın yeri başka saygılar cümleten iyi geceler.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

ahmet bey bakın ben fiat a kesinlikle karşı olan bir insan değilim öyle biri olsam arabasını kullanmam ve ben fiat kesinlikle teknolojide en geri de demiyorum ama parça kalitesi bakımından ve sağlamlık bakımından japonlar kadar iyi olduğunu düşünmüyorum lütfen beni antifiat olarak düşünmeyin fanatiklikten yana değilim sadece objektiflikten yanayım açıkçası..geriye gidersek istediğiniz kadar gidelim bence yine japonlar iyi gelecektir..dediğim gibi turbosuz atmosferik motorda özellikle!! dizeli zaten japonlar pek kullanmıyor kullananlar da yeni yeni toyota,nissan gibi Honda hiç kullanmıyor..ayrıca ben lancia delta gibi italyanlarla da kıyaslamıyorum ben sadece körü körüne fiat fanatikliğine karşıyım her markanın zaafiyetleri var ama bazılarının az bazılarının çok fazla..yine dediğime gelicem 90 yılında lisansını fiat ın verdiği doğanların tek cazip yanı yedek parçası ve 2. eli başka cazip yanı var mı?lakin 90 yılında 136 beygirlik klimalı yere çok yakın aerodinamiği mükemmel olan arabaya binmek varken neden doğana binildi? ve yine dediğim gibi fiat ı şu konuda tebrik ediyorum ki bu ülkenin zor zamanlarında yanındaydı ucuza insan taşıdı ucuza araba sattı ve bir süre bu ülkeyi çok güzel idare etti fakat 80 lerden 90 lardan sonra bu ülkeye teknoloji gelmeye başlayınca herkes durdu düşündü dedi ki araba konusunda teknoloji fiat değilmiş!!bu arada bende honda crx vardı 90 modeldi daha yeni sattım yemin ederim üstündeki ampul orjinaldi fabrikadan..araba 300 binde motor yeniledi..sanmayın garaj arabası falan kesinlikle hor kullanılmış bir araçtı..bu arada 90 model!! diyorsunuz ya 90 yılında regata da ilk direk enjeksiyonlu motor yapıldı bu niye gelişmedi? ilk start stoplu araba croma niye genişlemedi ve gelişmedi?şunu da söyliyeyim gplerin çoğunda hala karter koruma yok bari bunu yapma fiat diyorum içimden özür dilerim ahmet bey amacım tartışmak değil yaratmak da değil böyle izlenim vermek istemem size karşı.. eminim ki çalışmışsınız biliyorsunuz arabaları sistemleri sadece demem o ki biraz da objektif bakarsak sanırım daha net göreceğiz..

11. Bu mesajı için 3 kişi tayfux'ye teşekkür etti:

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı muhammedçelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlamlıktan ziyade motordan dolayı tutmamıştı o 99 yılında babamın makam arabasıydı sıfır araba motor kitlemişti benzinden dolayı filan dediler ama sessizlik komfor estetik süperdi zaten vvti motor çıktı 2001 model hala 17-18bin tl ediyor..
    aynen vvt-i ler acaip satıyor ve tutuluyor..

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Yukarıdaki yazılarda servis hakkında üçkağıtçı gibi tabir kullanılmış,lastik mevzusunda servisin en ufak kabahati yok,kabahat 4442255 i aradığınızda karşınıza çıkan çağrı merkezindeki bilgisiz elemanlar başta olmak üzere,dosyanızı görmezden gelerek servis-müşteri ikilisini başbaşa bırakan müşteri ilişkileri sorumlularındadır.
    Hiç bir yazımda Fiat veya Evo yu kötülemedim,kızdığım nokta sattığı aracının arkasında durmayan müşteri hizmetleri ve aymazlıklarıydı,halen daha diyorumki bu lastik üretimden kaldırılmış ve devamı yok,bana hanginiz 20 saatte İtalya'dan 1 adet lastik getirtebilirsiniz,buna Tofaş'ında gücü yetmez ...

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ahmet karakaş
    Nereden
    Yalova
    Rengi
    Yok

90'lardan bahsediyoruz peki neden 2.0 mpi tempradan bahsetmiyoruz

ya da neden sadece doğan'dan bahsediyoruz?

ne kadar objektif bakarsanız bakın

kullandığınız arabalar tofaş değil

FIAT

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eline diline sağlık Ahmet kardeş.Gerçekten benim de çoktandır aklımdan geçen yazmak isteyip de yazamadığım bir yazı yazmışsınız.Ama malesef bu forumda bazı kişilere göre bu yazdıkların fanatiklik olarak algılanmakta.Ama bence sen gerçekten bugün fıatın bulunduğu noktayı çok güzel özetlemişsin.Bizim forumda da opelden vw den renodan ford dan vazgeçip fıata geçen birçok kişi olduğu için ara sıra araçlarında ufak tefek problemler çıkınca eski araçları akıllarına geliyor.İşin içine duygularını katarak egolarını tatmin etmek için de aman efendim vw ford opel neydi de niye fıat aldık kapısı bile şöyle kapanıyordu.Döşemesi bile şöyleydi plastiği bile böyleydi diyerek fıatı karalıyorlar.Onları da hoş görmek lazım.Doğru yolu bulacaklar inşaallahHalbuki onlar ne kadar abartırsa abartsın vw de opel de ford da binmediğimiz görmediğimiz arabalar değil.Bugün markalar arasındaki kalite farkı çok azaldı.Vw miş opel miş toyotaymış geçin bunları.Çoğu da zaten sırf markadan dolayı satıyorlar.Bir diğer konu foruma markayı karalamak ömaksadıyla girenlerin birçoğu da bu işi kasıtlı yapıyor.Adam aracını satmış veya başka bir araç almış.Ama zaman zaman foruma giriyor ve herhangibir forum üyesinin aracında çıkan bir problemi belitmek için açtığı başlığa alakasız şekilde karalama mesajı yazıyor.
    Vw opelmiş miş toyotaymış sizin için geçtik bunları. Nereye gelelim? : )
    Benim 4 tane Fiat aracım oldu. Yine Fiat' ın yüzünden sattım başka markalara yöneldim. Neden peki.. Birkaç kere servislere gitmem yeterli oldu. Gerçekleri yazmak karalama oluyorsa yapacak birşey yok. Öyle bir yazmışsın ki görende seni oto gurmesi sanacak. Kalkmışsın burada VW, Toyota, Opel, Ford karalıyorsun. . En azından başkaları neyden memnun değilse onu yazıyor. Peki sen ne yaptın? Toptan bütün Otomobil devlerini tek kalemde sildin attın.

Amin Allah bizede doğru yolu göstersin

Konu başlığına ithafen birşey demek istiyorum... Fiat' sa eğer... yirmi kere düşün bir kere adım at.
    Konu demon tarafından (09/04/2011 Saat 04:14 ) değiştirilmiştir.

Suat ALEMDAR
    SUADOW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    54 SU@T 08
    Edilen teşekkür: 55

Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lastik konusuna yazdım az 1 saat önce,yetkili servisin dün akşam 19.00 da 1 ayda zor gelir dediği lastik için aynı bayinin müşteri temsilcisi lastik hazır buyrun gelin aracınıza takalım dedi,acil siparişle gün içinde İtalya'dan gelmiş lastik...

Gözünüz aydın...

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Suat ALEMDAR
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    54 SU@T 08

Alıntı Kronokrator Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    an itibariyle fiat ile ilgili hiç bir sıkıntım olmasada güzel kardeşim seni sakarya samtaş servisine bekliyorumi. ertesi gün elindeki fiat aracı yarı parasına bana satmak için yalvarmazsan da gel yüzüme tükür o kadar diyorum sana.

servis var, servis var. hepsi aynı değil. tamamen şans işi bu.

evet, bazen arızaları çözmeleri zaman alıyor ...

Ancak; Forumdan'da anladığım kadarıyla Fiat Servislerinin çoğunda bu tarz sıkıntılar yaşanıyor.

Bende bir kaç defa problem yaşadım. Ama çalışanların iyi niyetinden dolayı bir şey diyemedim. Arızalarıda çözdüler...

Çok iyi diyemem, çok kötü de diyemem...
    Konu SUADOW tarafından (09/04/2011 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı SUADOW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözünüz aydın...
    209+kdv=247 lira,gözümüz oldukça aydınlandı...

Serhan Göz
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. feedbackx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 GT 441
    Edilen teşekkür: 145

Nasıl yani tek lastik fiyatı mı ?

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı feedbackx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl yani tek lastik fiyatı mı ?
    Evet tek lastik fiyatı.2011 4.hafta üretimi Polonya malı GT3 185x65x15 eco modeli...

Suat ALEMDAR
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    54 SU@T 08

Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    209+kdv=247 lira,gözümüz oldukça aydınlandı...

Mustafa Bey,

Sevinsemmi, üzülsemmi şaşırdım doğrusu...

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı SUADOW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa Bey,

Sevinsemmi, üzülsemmi şaşırdım doğrusu...
    Yapacak bir şey yok,1 adet lastik istedim,sonunda bulundu bende gittim aldım,350 lira daha ekleyip başka marka veya model 4 lastik alınabilirdi esasında...

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon