sağolun arkadaşlar önlemlere dikkat edelim modifiye yaptıktan sonrada kaskoya işletmeyi ihmal etmeyelim
Printable View
sağolun arkadaşlar önlemlere dikkat edelim modifiye yaptıktan sonrada kaskoya işletmeyi ihmal etmeyelim
işte böyle sen kazan uğraş bişeyler yap ********in biri gelsinb 5 dk da alsın götürsün herşeyi.!! neyse geçmiş olsun kardeş bidaha başına gelmez işallah....
kardeş valla cok üzüldüm geçmiş olsun pazartesi ilk işim kaskoya aksesuarları bildirmek ve alarm taktırmak
gecmıs olsun alper abı alllah kımsenın basına getırmesın
çok geçmiş olsun abi
Alpercim geçmiş olsun ne bu üzerimizde gezen karabulutlar banada geçen gün öyle bir çarptılar ki hava yastıkları bile açıldı araba olduğu yerde 120derce döndü. Arabalara kurşun döktürelim en iyisi.
Çok çok geçmiş olsun , siteyi kısa süresdir takip ediyorum ama Bülent-A abinin puntodan sonra dışta , motorda yaptığın işlemlerden dolayı en çok hoşuma giden ikinci araç seninkiydi...Çok üzüldüm.
Bi kaç ay öncede şu an kullandığım Rio nun kelebek camını kırıp o kadar heveslenerek aldığım radyo mp3 çalarımı çalmıştı ********ler ,,, gerçektende insanın morali çok bozuluyo , hevesi kırılıyo...Tekrardan geçmiş olsun.
Alpercim Geçmiş olsun. Sezgintr ve Saraçoğlu sizlere de geçmiş olsun.
alper geçmiş olsun arkadaşım. kasko poliçene arabanın orjinal olmayan ve para eden her unsurunu ekletmen gerekir. ama bu hep unutuluyor. kasko poliçem var, yenisinde ekletirim diye düşünme. aracına çalınan parçaların yenisini alacaksan eğer, zeyil(ek belge) talep ederek poliçene mutlaka ilave et. allah beterinden saklasın dostum...