Alper, büyük geçmiş olsun!.. Çok üzüldüm :(
Printable View
Alper, büyük geçmiş olsun!.. Çok üzüldüm :(
alper dostum cok uzuldum verdıgın emege yazık yavv ..
vicdansızlar neyse büyük gecmıs olsun .
Geçmiş Olsun Kardeşim
Inşallah Hiçbirimiz Karşilaşmaz Bi Daha Böyle Durumla
sağolun arkadaşlar umarım kimse zarar görmez
Ah bir suç üstü yakalayabilsek şunları bak o zaman bir daha hırsızlık yapacak halleri kalacak mı..Çok büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun!Allah tekrarından saklasın.
çok geçmiş olsun alper
alper tekrardan geçmiş olsun kardeş..
kardeşim çok çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun,
Ben arabayı aldığım gibi Zincirlikuyu Birmot ta alarm taktırdım, Cenmax 122 idi galiba modeli, arabanın kendi kumandası üzerinen kontrol ediliyor. ayrıca bir kumanda yok, tek olumsuz yönü benim yedek anahtar kumandasız olduğundan asıl anahtar babamda olunca arabayı kullanamıyorum :)
Geçmiş olsun dostum. Geçen ay elimde bi rotwaither yavrusu vardı. Şimdi baya büyüdü. Vermek zorunda kaldım. Arabaya bağlıcan parçalıcak i....leri.
Ah TC adaleti Ah. Yakalansalar ne olacakki 6 ay yatıp kaldıkları yerden can yakmaya devam edecekler.
Tekrar geçmiş olsun. Emeklerine yazık olmuş.
Kardeş geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Alper.
Allah başka sıkıntı göstermesin.
Allahtan arabayı götürmemişler.
Şahsen ben elektrik vermeyi düşünüyorum araca.
Çok geçmiş olsun Alper...
alper buyuk gecmis olsun. nisbeten ufak bir hasarla atlattıgına sevindim, alarm ve dikkatli park sart. aracı gozlemekte gerekiyor ara ara.
Geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun kardeşim.dediğin gibi önce emniyet güvenlik ben arabayı almadan evvel fiat servisine alarm taktırdım mesleğim icabı ama ona rağmen hırsızlar her olanağı değerlendiriyorlar.fiat veya başka kuruluşlara başvurun en acelesinde alarm taktırın.en azından bu kadar rahat çalışamazlar....tekrar geçmiş olsun.....
çok geçmiş olsun kardeşim....
gecmiş olsun alper
gecmiş olsun