-
geçmiş olsun..son yıllarda ülkemizde artan suçların büyük bölümünün altında kanunların yeteri derecede uygulanamaması yatıyor..polis var gücüyle çalışıp suçluyu yakalıyor..ama bir bakıyorsun ertesi gün suçlu aramızda..herhalde başka bir ülke daha yoktur böyle olan..
-
teşekkürler sağolun arkadaşlar uykularımı kaçırdı valla ya
-
büyük geçmiş olsun alper. bunları yapanlara sölenecek çok söz var ama burası yeri değil
-
alper yaa çok geçmiş olsun bu kadar çok şey çalmaya çalışanı da ilk defa görüyorum :(
alarm şart aslında
-
Herifler piknik tadında hırsızlık yapıyorlar şu işe bak,Allahtan komşu gelmiş.Senin malzemeyle senin malzemeni götürüyo Ahlaksızlar...
-
Geçmiş Olsun Kardeşim Allah bir daha göstermesin
-
baba buyuk geçmış olsun ya vallahı benım başıma gelmışçesıne üzüldüm allah tekrardan yaşatmasın çümlemıze bunun gıbı bır olay daha geçen yazmıştım tekrar yazıyorum baba arabanıza yapiştırdığınız stıckere kadar kaskoya işletın ya piyasa çok bozulmuş işte örnek gıttı güzelım sıstem :((
vay şeref., haysıyet,namus yoksunu adamlar vayyy inşallah hayrını göremezler emiii
-
Çok Büyük geçmiş olsun ....
-
geçmiş olsun allah bizi böyle adamlardan uzak ettsin
-
-
alper büyük geçmiş olsun.Hayatlarımızı korumakta zorlandığımız bu ortamda araçlarımızı nasıl koruyacağız bilemiyorum.Canın sağ olsun üzülmemek elde değil.
-
sıkma canını desemde olmuyor değil mi mal canın yongası.geçmiş olsun inşallah tekrarlanmaz bir daha...
-
alper kardeşim,büyük geçmiş olsun ve allah beterinden saklasın,alarmını vs leri takdır sen kardeşim,bide tabi gösterişli araç olunca daha bi cezbediye adi herifleri.
tekrardan allah beterinden saklasın kardeşim...
-
kardeşim çok geçmiş olsun.. sağlık olsun. çoluğundan çocuğundan çıksın ********lerin. içimden geçenleri yazsam forumdan uzaklaştırılırım. sıkma canını bu ülke böyle işte.
-
Geçmiş olsun! Allah hiçbirimize devasız dert vermesin! Mal canın yongası da olsa sıkma canını...
-
ayyy çok üzüldüm ya off en korktuğum şey
-
-
kardeşim cok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın,yaşamayız
-
Geçmiş olsun Alper. Allah hepimizi böyle olaylardan ve kişilerden korusun.
-
geçmiş olsun gözüm. o cam kırılınca hiç ses çıkartmamışmı ?