geçmiş olsun hocam.belki daha büyük bir belayı uzaklaştırmıştır bu tatsız olay.
Printable View
geçmiş olsun hocam.belki daha büyük bir belayı uzaklaştırmıştır bu tatsız olay.
geçmiş olsun Alper, Allah tekrarından ve daha beterinden korusun, @Bülen A.'nın dediği gibi bende bi aralar arabaya elektrik vermeyi düşündüm:poke: , alarmda çözüm olmuyor bazen 20-30 sn.de bitiriyorlar işi yok yok abi en kesin çözüm elektrik vermek dokununca biraz haşlanacak bak bakalım bida yapabiliyormu ............... lar sabah sabah ağzımı bozduruyolar yaa :steamed:
gemiş olsun alper kardeş; canına birşey gelmesinde fazla kafanı takma şu andan itibaren fazla yapacak birşey yok umarım kimsenin başına gelmesi bu son olsun artık tek dileğim bu
geçmiş olsun kardeş... cana geleceğine mala gelsin diye bi laf vardır ama bu emek hırsızları allahlarından bulsunlar sen çalış çabala dışınden tırnağından esirgeyip bişiler yap onlar gelsin 60 sn içinde bunları heba etsin ahh. şu dünyada biraz adalet olsa...
Çok üzüldüm :( büyük geçmiş olsun ahpap...
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Alper üzüldüm ya..İnsan çok soğuyor arabasından..En üzüldüğümde bu..
Soğuma arabandan..Geçmiş olsun..
adaş gelmiş geçmiş olsun...uzundur giremiyordum siteye, bi gireyim bakayım dedim ne var ne yok diye, bununla karşılaştım. bunu yapanlara lanet okumaktan başka bişi de gelmiyor elimden..ama sağlam küfrettim, beddua ettim..umarım yerini bulur.
Geçmiş olsun kardeş. Gerçekten üzüldüm.
Ben jantları aldığım gün kaskoya eklettirmiştim.
Bence ihmal etmemek lazım.
büyük geçmiş olsun alper.
meydanlık bi yerde ayaklarından asacaksın namussuzları.
allah tekrarından korusun.
geçmiş olsun.
alper gecmıs olsun cok uzuldum
hocam daha dıkkatlı olalım yaa
allah belalarını versın
geçmiş olsun ya. bizim cebeci de çok fena son bi senedir. bizim apartmanda 2 araba çalında 3 kere de soyuldu.benim arabaya elleşemediler daha . ben çok dikkat ediyorum paronoyak oldum resmen :) bizim karşı apartmanda arkın arabaya girip teyp çalmışlar. bide arabadaki tornavidayı kullanmışlar. 2 gün sonra yüzsüz yüzsüz gelip tornavidayı çalmaya geldiler acayip azdı bu hırsızlar.
geçmiş olsun, umarım hiç bir arkadaşın başına benzeri bir iş gelmez.
teşekkürler arkadaşlar hakikaten bizim site gibisi yok herkes duyarlı çok sağolun gerçekten
alper kardeş geçmiş olsun.canın sağ olsunsan bir şey olmasın kendini fazla üzme cana gelecğine mala gelsin .birde olaya bu gözle bak ve Allah hepimizi bu tür olaylardan korusun
alper kardeşim çok geçmiş olsun... ewet; bunların birkaçını kızılay meydanında, taxsimde sallandıracaksın bak bir daha yapıyorlarmı.!!!!!!! neyse bundan sonra umarım hiçbirimizin başına böyle olay gelmez... hepimize geçmiş olsun..
geçmiş olsun alper abi.....
geçmiş olsun kardeş abarttılar iyice bunlar:(
alper kardeş büyük geçmiş olsun