Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Tek kapı bu kadar mı kötü?

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Bu aracı ben alıcaktım yaklaşık 1 sene önce'de satılıktı telefonla galiba sizinle görüşmüştüm, ama kredi çekiceğim için ve mesafe farkından dolayı alamamıştım aracınızı. Hatta sizden ruhsatın fotokopisini felan istemiştim kredi çıkacakmı diye soruşturmak için ama normal olarak göndermemiştiniz, keşke gönderseydiniz

Sancar Sönmez
    StarJet Dynamic 1.4 95Bg. piankhy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 25

Alıntı Kronokrator Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam konsoldaki kırmızı kaplama orjinal mi yoksa siz mi yaptınız? sonradan yapıldıysa onu çıkarabiliyorsanız çıkarın. o biraz itici görünüyor çünkü.
    Konsol orjinal. Ben yaptırmadım ama benim epey bir hoşuma gidiyor.
    StarJet Dynamic 1.4 95Bg.

Sancar Sönmez
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı ShaRLooT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aracı ben alıcaktım yaklaşık 1 sene önce'de satılıktı telefonla galiba sizinle görüşmüştüm, ama kredi çekiceğim için ve mesafe farkından dolayı alamamıştım aracınızı. Hatta sizden ruhsatın fotokopisini felan istemiştim kredi çıkacakmı diye soruşturmak için ama normal olarak göndermemiştiniz, keşke gönderseydiniz
    Hatırlayamadım. Geçen sene 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası vardı. Ben de bu şampiyonanın Medya Direktörü olduğum için tahmin bile edemeyeceğiniz kadar yoğun bir dönem geçirdim. Ama bir de şu var, sizin için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın, belki hiçbir problem çıkmaz ama nedense ben ruhsat fotokopisi talebine pek olumlu yaklaşmıyorum. En kötü ihtimalle bankanız beni arasın ya da numaranızı verin ben banka şubenize göndereyim diyorum ruhsat fotokopisini.

Can Çağrı Kara
    kornman887 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 26

Alıntı piankhy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbette her malın bir alıcısı çıkar da benimkinin alıcısı biraz zor çıkıyor gibi. Valla takas için Bravo düşünmüştüm sıfır km. FIAT en son 16 bin verdi. Ben de razı oldum ama sonra Bravo almamaya karar verince takas işi de yattı. Alacağım araç sahibinden. Bu yüzden takas düşünmüyor. Galeriler falan da malumunuz kaba tabiri ile ölmüş eşek fiyatına almaya çalışıyorlar. 14 bin veren, 13 bin veren. Valla o fiyatlara da veremem yani. Linki aşağıda, acaba ben mi çok istiyorum diye de düşünmüyor değilim ama şu an sahibindendeki ilanlar içinde en uygun fiyat da benimki.

Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
    Ben bu ilanı çok inceledim araba almadan önce, arabada çok hoşuma gitti. Hatta kesin alacağım dediğim 3 ilanın arasına koydum, sırayla telefonla görüşecektim hepsiyle. Ama 3 kapı olduğunu görünce babam hadi geçmiş olsun o zaman dedi. Kesinlikle ailesi olan insanlar düşünmüyor 3 kapıyı. Bu arada aracınız çok güzel gerçekten. Sakın satmayın ölü fiyatına, eşek değil ya ekmek istemez su istemez. İlla fiyatına alan çıkmalı. Bide fiyatıda 17.5 tan aşşağı düşürmeseydiniz, her arayan çingene pazarlığı yapıyor, yılarsınız. Bıktığım için 500 lira ucuza vermiştim bende arabamı.

Sancar Sönmez
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı kornman887 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu ilanı çok inceledim araba almadan önce, arabada çok hoşuma gitti. Hatta kesin alacağım dediğim 3 ilanın arasına koydum, sırayla telefonla görüşecektim hepsiyle. Ama 3 kapı olduğunu görünce babam hadi geçmiş olsun o zaman dedi. Kesinlikle ailesi olan insanlar düşünmüyor 3 kapıyı. Bu arada aracınız çok güzel gerçekten. Sakın satmayın ölü fiyatına, eşek değil ya ekmek istemez su istemez. İlla fiyatına alan çıkmalı. Bide fiyatıda 17.5 tan aşşağı düşürmeseydiniz, her arayan çingene pazarlığı yapıyor, yılarsınız. Bıktığım için 500 lira ucuza vermiştim bende arabamı.
    Aynen dediğiniz gibi. Her arayan acayip bir pazarlık peşinde. Ben ilanda da yazdığım gibi gerçekten satmaya çalışıyorum. O yüzden de fiyatı biraz uygun tutmaya çalıştım. Daha önce 17500 yazıyordu. Yeni ilanı 17250'den verdim, aradaki fark pazarlık payı olsun diye. Ben de ölü fiyatına satmayı düşünmüyorum ancak bu hiç arayan olmaması da bayağı bir sinir bozuyor.

Fatih ATA
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. PeterPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 75

İlan daki açıklamalar sanırım bana da biraz uzun geldi, kısa net ve öz olan bir açıklama daha iyi ve etkili olacaktır... İnsanlarımızın çoğu hem o kadar yazıyı okumak için üşeniyor hemde, fazla yazı olunca negatif etkileniyor, biraz olsun bunun da etkisi olabilir.. Birde aracın hep kokpit fotoğrafları ön planda.. yani aracın dıştan yandan ve çaprazdan fotolarını da eklemeyi ihmal etmişsiniz..

savaş ölmez
    savagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 399

ben son 2 senede 3 adet punto aldım ve sattım.hepsi 3 kapılıydı ve satarken bir sıkıntı yaşamadım.sanırım sizin dezavantajınız km si aracın.yoksa şimdiye kadar çoktan satılmalıydı bu fiyata.

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı savagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben son 2 senede 3 adet punto aldım ve sattım.hepsi 3 kapılıydı ve satarken bir sıkıntı yaşamadım.sanırım sizin dezavantajınız km si aracın.yoksa şimdiye kadar çoktan satılmalıydı bu fiyata.
    Evet arabanin Kilometre dışında bir sıkıntısı yok gibi. Yalnız diğer arkadaşların dediği gibi ilanın açıklamalar kısmı biraz uzun. Onu kısaltmakta yarar var, her ayrıntıyı alıcıya anlatmaya gerek yok. Gelir aracın başına bakar adam beğenirse alır zaten.Bagaj kapağında ki çiziğe kadar yazmışsınız hiç üşenmeden. Kısa ve öz geçin kazasız belasız zaten maşallah arabınız. Arabaya bakan adam, aracın başına geldiği zaman zaten araç hoşuna giderse direkt satarsınız kanımca.

Yaz geliyor bir aksilik olmazsa bu dönemde alıcı çıkar inşallah arabanıza.

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Bu arada son birşey daha ekleyim: Bana kalırsa aracın resimlerini yeniden çekmek lazım

Cengiz Özel
    inadına bursa 16 CSE 79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 310

Yaklaşık 2 ay önce 2006 model tek kapı 53000 km emotion modelini 18.000 tl,ye zor sattım.
    Tek kapı araçlar maalesef satılırken diğer araçlara göre daha zor satılıyor.
    İlandaki resimler yetersiz bence yenilemeniz lazım.
    Birde diğer arkadaşlarında yazdığı gibi ilanınızdaki açıklama bölümü çok uzun tutmuşunuz bunu kısaltmanız lehinize olur diye düşünüyorum.
    Yeşil beyaz Bursaspor
    Adı aşk bu eziyetin..

Sancar Sönmez
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Arkadaşlar hepinize tavsiyeleri ve yorumları için çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi dinleyerek yeni bir ilan açtım. Açıklama kısmı kısa, fotoğraflar da çok daha iyi. Bakalım inşallah en kısa zamanda elden çıkartırım. Tekrar herkese tavsiye ve yorumları için teşekkürler.

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı piankhy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hepinize tavsiyeleri ve yorumları için çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi dinleyerek yeni bir ilan açtım. Açıklama kısmı kısa, fotoğraflar da çok daha iyi. Bakalım inşallah en kısa zamanda elden çıkartırım. Tekrar herkese tavsiye ve yorumları için teşekkürler.
    Hadi hayırlısı, önümüzde ki haftadan sonra hava hep güneşli. İnşallah kısa zamanda satılır araç.

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

Tek kapı zevk işi, benim çocukluğumdan beri hayalimdi, benim gibi düşünenler azınlıkta da olsa alıcı mutlaka bulunacaktır diyorum kaptan, üzülme..
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

Ender Kum
    BİZEHERYERTRABZON 61TS61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 85

Standart ..

Bende aracımı satlığa çıkardım dün itibari ile daha ne arayan ne soran var bakalım hangimizin önce satılacak bu işler nasip işi zaman herşeyin ilacı......
    Eski nick: dileksu

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

bende çıkardım yav ev almak ne zormuş off of gp im çok da seviyorum keratayı

ali can
    boby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 19

ilan yayından kalktığına göre araç satıldı sanırım..hayırlı olsun

Sancar Sönmez
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı boby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilan yayından kalktığına göre araç satıldı sanırım..hayırlı olsun
    Yok satılmadı sadece fotoğraflarını değiştirerek kısa bir açıklamayla yeni ilan açtım.

atalay atalay
    atalays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Uşak
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 17

ilk aracım bravo 1.6 sx di, ilk kasa harika bir makineydi .(bilmeyenler olabilir eski kasa bravoların hepsi tek kapı) buz mavisi ,200 binde sattım, herşeyin bir beğeneni vardır.taa 3 saatlik yoldan gelip aldılar...

Ender İYİDİKER
    E_N_D_E_R_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 EN*707
    Edilen teşekkür: 128

ortada bir gerçek var ki tek kapı araçların geneli 2.el bakımında biraz sıkıntılı. alırsın kardeş olursun satamaz ayrılamaz sın diye bir efsane vardır işte böyle b ir durum seninkisi de. Ama şunuda unutma sakın Biniciside çok arar bulmaz umarım hayırlı bir satış olur senin adına....herşey gönlünce olsun....
    BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı LeoN48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek kapı zevk işi, benim çocukluğumdan beri hayalimdi, benim gibi düşünenler azınlıkta da olsa alıcı mutlaka bulunacaktır diyorum kaptan, üzülme..
    adaş satıyosan müşteri hazır ben hehehe pazarlığı fırat yapcak yalnız

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon