sahibinden.com a koydunuzmu ?
gazate ilanları biraz geride kaldı internete göre
Bilenler biliyorlardır. Yaklaşık 3 aydır Grande Punto'mu satmaya çalışıyorum. Fiyatı çok uygun tuttum ki bir an önce elden çıkartayım ve bulduğum ve almayı düşündüğüm aracı kaçırmayayım. Ama yok arkadaş. Müşteri yok. Araç tertemiz, hiç kazası yok, tüm bakımları yapılmış ama tek kapı diye bir Allah'ın kulu arayıp sormuyor. Tek kapı aracın piyasası bu kadar mı kötü ? Valla alırken herkes söylemişti de ben tek kapının tipini daha çok beğendiğim için almıştım.
Buradan takip ediyorum. Benim aracımın özelliklerindeki araçlar, benim istediğim fiyatın epey bir üstüne kapış kapış gidiyor. Benimki için ne arayan var ne soran.
Tek kapılı aracın bence görüntüsü daha güzel, iç mekan aynı boyutlarda sadece iniş-binişler biraz sorunlu. Elbette 4 kapılı araç gibi piyasası olmaz ama bu derece olur mu yaw. Vallahi illallah dedim. 2 haftadır gazetede ilanı da çıkıyor yine yok yine yok.
StarJet Dynamic 1.4 95Bg.
sahibinden.com a koydunuzmu ?
gazate ilanları biraz geride kaldı internete göre
Sahibinde.com'a, arabam.com'a bildiğim tüm internet sitelerine koydum. Bir sürü insan bakmış ama arayan yok maalesef. Arayanlar da gönül eğlendirmek için arıyorlar. Valla ben de anlamadım bekliyorum bakalım. Satılmaması çok problem değil ama alacağım araba kaçacak ona üzülüyorum.
2 kapılı araç satmak zordur malesef ama şunuda unutmayın onunda vardır bir nasibi zamanı gelince arayacak ve alacaktır..
Tek kapı araçlar genelde genç bekarlara hitap ettiğinde alıcısıda bu kesim oluyor.
Çocuklu aileler tercih etmiyor bu araçları,birazda sizin aracı alırken duyduğunuz şehir efsaneleri bu araçların satışını zorlaştırıyor...
Oncelikle araciniz cok guzel Allah kaza bela vermesin. Arac tek kapi olunca genelde alacak insanlar aracin yurumesinide ister ama malesef bizim araclarda veya benzer araclarda goruntu var ses yok ekonomik motorlara sahip ne yaparsaniz yapin spor otomobiller gibi yuruyemezler hal boyle oluncada tek kapi almak isteyen kisiler gidip daha guclu motor ve fazla beygir gucune sahip araclari tercih ediyor. Ekonomik oldugu icin tercih edenlerse 4 kapidan vazgecmiyor.
bu araç benim 5. aracım bundan önceki araçlarımdan 3 tanesi tek kapı idi..puntonun tek kapısı fazla tutulmuyor..
lada samara sport (coupe): 4 ay da sattım
2000 model megane coupe: 2 ayda sattım
2001 model megane coupe full: 1 ayda sattım
ben zorlanmadım ama yukarı da da yazdığım gibi puntoların tek kapıları fazla tutulmadı..
tek kapı araçlarda marka ön plana çıkıyor bence aracınız 3.20ci veya scirocco olsa kapış kapış giderdi valla...
Keyif BMW'Dir...
Bence çoğu kişi punto'nun tek kapılı modeli olduğunu bile bilmiyor.
ilan linkini buraya yazarmısınız
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
sırf bu yüzden tövbe ettim ben tek kapı araca ... lanet olsun. ne alırım ne aldırırım.![]()
Takas düşündünüz mü veya çok mu düşük fiyat veriyorlar takasta ?
ben altunizade pazarda megane ararken,siyah tjet sport 3 k gördüm 10000 km de.aşık oldum ama kapora vermedim o an niyeyse.kim alır bunu dedim p.tesi araba satılmış kaçırdım.inat ettim aynısından çorluda buldum.iki kere gittim çorluya aldım arabayı.önemli olan müşterisine denk gelmek her malın alıcısı var.anadolu yakasında çalışıyosan bağdat caddesine çıkan sokakların birine parket bence yaz camına da satılık diye mutlaka yapışır biri.fiyat da önemli tabiki,bahar geliyor satarsın
sahibinden ilan linkini verin hocam. bi bakalım nedir ne değildir
Tek kapı araçlar malesef ülkemizde pek rağbet görmüyor ve sıcak da bakılmıyor... Hele de sanırım puntonun tek kapısının oldugundan bile bir haber çok kişi vardır... Tek kapı araç almak isteyenlerin bir çoğu puntoyu görmedikleri için tercih etmiyorlar... Umarım en kısa sürede, hakeden birisine satarsın..
Elbette her malın bir alıcısı çıkar da benimkinin alıcısı biraz zor çıkıyor gibi. Valla takas için Bravo düşünmüştüm sıfır km. FIAT en son 16 bin verdi. Ben de razı oldum ama sonra Bravo almamaya karar verince takas işi de yattı. Alacağım araç sahibinden. Bu yüzden takas düşünmüyor. Galeriler falan da malumunuz kaba tabiri ile ölmüş eşek fiyatına almaya çalışıyorlar. 14 bin veren, 13 bin veren. Valla o fiyatlara da veremem yani. Linki aşağıda, acaba ben mi çok istiyorum diye de düşünmüyor değilim ama şu an sahibindendeki ilanlar içinde en uygun fiyat da benimki.
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
hayırlısı olsun
biraz sıkıntılı olabiliyor satış aşaması tek kapıların
livin' on the edge
Bence açıklama kısmını çok uzun tutmuşsunuz, bu şekildeki ilanlar alıcıda antipati oluşturur diye düşünüyorum. Tabiki sebep sadece bu değil ama bence önemli bir etken !
Hayırlı satışlar, umarım istediğiniz fiyat ve zamanda satarsınız.
şaka gibi
hocam konsoldaki kırmızı kaplama orjinal mi yoksa siz mi yaptınız? sonradan yapıldıysa onu çıkarabiliyorsanız çıkarın. o biraz itici görünüyor çünkü.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri