Alıntı piankhy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Elbette her malın bir alıcısı çıkar da benimkinin alıcısı biraz zor çıkıyor gibi. Valla takas için Bravo düşünmüştüm sıfır km. FIAT en son 16 bin verdi. Ben de razı oldum ama sonra Bravo almamaya karar verince takas işi de yattı. Alacağım araç sahibinden. Bu yüzden takas düşünmüyor. Galeriler falan da malumunuz kaba tabiri ile ölmüş eşek fiyatına almaya çalışıyorlar. 14 bin veren, 13 bin veren. Valla o fiyatlara da veremem yani. Linki aşağıda, acaba ben mi çok istiyorum diye de düşünmüyor değilim ama şu an sahibindendeki ilanlar içinde en uygun fiyat da benimki.

Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
Ben bu ilanı çok inceledim araba almadan önce, arabada çok hoşuma gitti. Hatta kesin alacağım dediğim 3 ilanın arasına koydum, sırayla telefonla görüşecektim hepsiyle. Ama 3 kapı olduğunu görünce babam hadi geçmiş olsun o zaman dedi. Kesinlikle ailesi olan insanlar düşünmüyor 3 kapıyı. Bu arada aracınız çok güzel gerçekten. Sakın satmayın ölü fiyatına, eşek değil ya ekmek istemez su istemez. İlla fiyatına alan çıkmalı. Bide fiyatıda 17.5 tan aşşağı düşürmeseydiniz, her arayan çingene pazarlığı yapıyor, yılarsınız. Bıktığım için 500 lira ucuza vermiştim bende arabamı.