Uğur, şunu da belirtmek gerekiyor ama: İtalyanlar bitirdiği teknolojiyi Tofaş a verdi hep.Yani kutu gibi arabaların devri İtalya da kapanınca Türkiyede Tofaşla başladı bu devirBu da sözkonusu önyargının oluşmasında başlıca etken...
KEsinlikle katılıyorum. Tofaştan kiminle arac muhabetine girsek bununda belirtiyorum. 2 şeyin üstünde cok duruyorum.
1 Fiat satış sonrası destek veremiyor. Ama servis ama müşteri memnumiyeti acısından. Açıkçası şöyle bir hava sezinliyorum. Eskiden kutu gibi arabalara biniyordunuz(sahinl dogan) şimdi ne güzel tasarımlar getiriyoz. Zaten yıllardır bizi kutu gibi rabaya mahkum etmişti italyanlar. Bunu buldugunuza şükredin der gibi bir hava.
2 gerçektende artık Türkiyede bir araba fanı oluştu. İnsanlar artık arabaya zevk için biniyor. (binek otolar için) Bunun içinde araştırıyor. (birde yyakıt ucuz olsa) öyle artık ufak şeylere kanmıyor. Kimisi maşrabiye istiyor kimisi spoyler kimisi modifiye istiyor. Neden abart sunmuyonuz mesela? neden orjinal bady kitler aksesuvarlar tam destekle garantili sunulmuyor.?
bunları halletmediğiniz sürece insanların tofaş a fiat a neden özellikle binek te size ön yargılı davranıyorlar diye boşuna kafa patlatmayın diye. çok konuştuk ama hep kalıyor. Hatta benim değişik tasarımlı fakat hacı murat çizgileri taşıyan önerim var içerde .bellimi olur.
Uğur, şunu da belirtmek gerekiyor ama: İtalyanlar bitirdiği teknolojiyi Tofaş a verdi hep.Yani kutu gibi arabaların devri İtalya da kapanınca Türkiyede Tofaşla başladı bu devirBu da sözkonusu önyargının oluşmasında başlıca etken...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri