Abi sanırım ufaktan çakma bu telefonama güzel dizayn edilmiş
![]()
Geçen Doğubeyazıtta gezerken hiç aklımda yokken vitrinine baktığım bir telefoncuya girdim. Resimlerdeki telefonu beğendim ve aldım.Tel çok güzel çift hatlı. Nokianın X2 modeli. Lakin internette araştırdım. Nokianın x2 modeli olarak hiçbiryerde bunu bulamadım. X2 olarak karşıma şu çıkıyor.
LİNK
Nokia Türkiye - Nokia X2-00 - Ürün Sayfası
Oysa benim aldığım x2 ise bu. Acaba bu tel bir tek bende mi var? Ha buara 100 liraya aldım
![]()
Abi sanırım ufaktan çakma bu telefonama güzel dizayn edilmiş
![]()
![]()
abi kaçak değilmi
Replika diyip daha tatlı bir söylemde bulunayım![]()
abi senin tel su olabilir: https://www.dealextreme.com/p/x2-2-0
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Çin malı sanırım bu tür yerlerde orjinalinden çok çin malları vitrinleri süslüyor.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bence de çin malı abi nokia değil nokla dır belki![]()
Keyif BMW'Dir...
Kesinlikle çin malı bu tip çift hatlı telefonların bi çoğu bu şekilde![]()
arkada motor soğutması var![]()
[QUOTE=erdiyilmaz;542300]abi senin tel su olabilir: https://www.dealextreme.com/p/x2-2-0[/QUOTE]
Ordaki benimki değil. Nokianın linkinde verdiğim.
[QUOTE=acRep;542413]Ayrıca 37 $ veya 28 € pahalı almışsın abi [IMG]file:///C:/Users/IBRAHI%7E1/AppData/Local/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG][/QUOTE
Yurt dışı fiyatı aldatmasın. Şu linkte fiyatı 350 tl
NOKIA X2 BLACK-RED CEP TELEFONU - Teknosa Alışveriş Sitesi
Bu arada telefon doğubeyazıttan alındı. Haliyle kaçak. Benim hayret ettiğim bu güzellikte bi telefonun orijinal olarak nokiada olmaması.
çift hatlı telefonların çoğu çakma,ama çok güzel telefonlar var valla bende alasım geliyor arada dx de gezerken![]()
Bir d çin malı telefonların SAR(radyasyon) değerleri çok yüksek değerlerde.
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
çift hatlı bildigim kadarım kaliteli marka olarak samsung harici yok.ben 2 senedir samsung b5702 modelini kullanıyoum.hem şarjı kalite olarak 4*4 lük bir cihaz.bulabilirseniz tavsiye ederim.
nokia nın böyle bir telefonu yok china işi bir telefon pek tavsiye etmem radyasyon amacıyla en fazla yayım gücü bu tarz telefonlarda oluyor..
hocam daha çok telefon görürsünüz hele Hakkari Van tarafına inseniz sürüsüne..
radyasyon olayına takılmayın derim... etrafta bu olay çok fazla büyütülüyo bence...
2 farklı fizik hocası (prof) cep telefonunun yaydığı enerjinin en fazla güneş ışığı kadar zararlı olduğunu söylediler...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ticari kaygılardan dolayı Sar değeri gereken önemi görmüyor ama çok önemli bir durum.
3G'li telefonla konuşmak mikrodalga fırına kulağınızı dayamak kadar zararlı diyor bilimadamları.
3G'li telefonla konuşmak mikrodalga fırına kulağınızı dayamak kadar zararlı / Sağlık / Radikal İnternet
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri