Bence bu tarz yorumlarda bulunurken biraz daha dikkatli konuşmak gerekiyor. Geçtiğimiz hafta bahsettiğiniz Polo'dan yeğenime aldık. Sizce biz enayi miyiz? herkesin beklentisi ve zevki farklıdır. Sizin için digital klima sis farı çok önemlidir, benim için aracın ikinci eldeki değeri ya da sorunsuzluğu daha önemlidir. Ya da alanlar VW'yi seviyordur. bu kimseyi ne enayi yapar ne de kafasız. Punto Evo'yu da inceledik ki hala ben Grande Punto kullanıyorum, tercihimizi Polo'dan yana kullandık. İki aracı da sürekli kullanıyorum. Donanım bakımından benim 2006 model Grande Punto'm bile 0 Polo'dan daha donanımlı. Ancak herşey donanım ya da güç değil. Sadece DSG'si bile başlı başına bir tercih nedeni. Artı, çok samimi konuşmak gerekirse de (6 yıldır Grande Punto kullanan biri olarak) Polo'nun verdiği tokluk hissini, iç malzemelerinin kalite hissini maalesef Punto'da, ya da aynı sınıftaki başka araçta bulamadık. Citroen C3, Clio, Fiesta da bunlara dahil.
Kısaca söylemek istediğim bu tip forumlarda yorum yaparken, aynı forumda bahsettiğiniz marka araç kullanan birilerinin ya da yakınlarının olduğunu da düşünmek gerekiyor. Sonuçta Polo aldık ama dediğiniz gibi enayi değiliz. Tercihimizi bu yönde kullandık.
Yer imleri